Jean-Claude Juncker lett az év európai vezetője. A leköszönő bizottsági elnök üzent a magyar miniszterelnöknek is.

Orbán Viktornak is üzent az év európai vezetőjének választott Juncker

Jean-Claude Juncker. Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Az idén is átadták Brüsszelben a 'European Leadership Awardsot' az unió legkiemelkedőbb vállalkozóinak, politikusainak és aktivistáinak

-  írja az Euronews, amelynek hírigazgatója is tagja a zsűrinek.

Az öttagú zsűri az új szlovák elnököt, Zuzana Čaputovát és egy svájci tengertisztító csapatot is kitüntetett. Az év fejlesztői a Kiron alapítói lettek, akik egyetemi oktatást biztosítottak menekülteknek.

Az év európai vezetője Jean-Claude Juncker lett.

Az Európai Bizottság elnöke elsőként a biztosoknak köszönte meg kitartó munkájukat.

Már számtalan díjat átvettem a bizottság nevében, mert igen, én vagyok az elnöke. De a sikereink közösek.

A luxemburgi politikus hozzátette:

Lehet, hogy néhányan mint Orbán Viktor azt gondolják, hogy mi csak egyszerű bürokraták vagyunk, pedig a valóságban egy kitűnő csapat. Egyedülálló emberekkel dolgozhatunk Brüsszelben Európáért

Forrás: euronews.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Kár volt ellenkampányt folytatni a Fidesznek Jean Claude Junckner ellen hiszen a az egész itt Magyarországon is, és Európában is a visszájára sült el. A Fidesz saját magát lőtte lábon a Juncker-Soros óriásplakátokkal, az alkoholistázással, az isiászozással és minden egyéb sértő szóval és minősítéssel amivel a leköszönő Junckert illették. Ez a díj egy nem akármilyen élet és nem akármilyen politikus elismerése. Juncker úr egész életében egy békésebb Európáért, egy jobb világért dolgozott mind hazája, majd később az EU képviseletében. Ha nagydíjat osztanának az uszításért, a demokrácia lebontásáért, a kleptokrata kereszténydemokrácia megalapozásáért akkor orbán azt bizonyosan meg is kapná. "Áldozatos", álságos aknamunkájának Magyarország még évtizedeken át a szenvedő alanya lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Shikari: Lehet széllel szemben pisálni...de okos ember nem tesz ilyet. A jelek szerint Orbán semmiképp nem nevezhető okos embernek. Félő,hogy a politikai széljárása most azok felé az oroszok felé fújja akiket annak idején lelkesen " ruszkik haza" ordítozással illetett...ami persze nem volt egy nagy teljesítmény..tekintve,hogy már mentek kifelé. Orbán egy szélhámos...egy politikai kalandor..aki magasról tesz arra,hogy mi jó az országnak ,mi jó népnek..kizárólag a saját céljai motiválják...az az..honnan lehet minél több pénzt lopni..lehetőleg nyom nélkül. Erre most remek alkalom Paks 2 és a Lőrinc által megépítendő vasút. Hogy ezeken csak veszít az ország??? Az érdekes..az a lényeg ..ő nyerjen rajtuk. Európa már nem kell...mert már nem lehet bűntetlenül és mértéktelenül tovább lopni...mivel kitelt a becsület..így aztán most oda piszkít ahonnan eddig a pénzt kapta. Hitvány egy gazember ...az ilyet még a cigányok is megvetik.
verőce21
@Commenter: (15:20) II. Gyula pápa(1503-1513), a legnagyobb intrikus volt, pénzzel, méreggel a Borgia pápák és ellenpápák ellen. Mégis milyen nagyszerűt és maradandót alkotó egyházfő lett belőle, akinek az összes "bűnét" elfelejtette az utókor.
papa.49
Egész unió hülye csak a csutitetű a helikopter ))))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
Eva Kovacs fészbuk!
,,Azt elhisszuk,hogy egyeduli emberekkel dolgoztok ,de a baj ott van ,hogy nem lattok a jovobe..Nincs terv a jovore nezve;;;;mit terveztek a migransokkal.. meddig turitek a garambolasukat es keselesuket? Fuggy vizio!! ..es ez nagy baj...Kinlodas lesz belole."

Szerintem nem alaptalan a kérdés:
Ön fogyatékos?
kokopelli
@Aki Én: Egy szerencsétlen pitsa,aki magyarul már nem tud, csóró ahhoz hogy egy rendes
"klaviatúrát" vegyen,és már a két sor írnivaló is túlterheli őt" A tanácsai és megjegyzései sen-
kit sem érdekel,mert nem mondanak semmit! Unatkozik a szolgálatban!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.