AAkár hiszik, akár nem: a magyar gazdaság nem felzárkózik, hanem lemarad a vele egy ligában focizókhoz képest – ezt bírta mondani hazánk egyik legsértettebb közgazdásza, Csaba László a 24.hu-nak. Ám balszerencséjére a valóság és sok más közgazdász ezzel ellentétes álláspontja cáfolja őt, ráadásul a hvg.hu éppen ma a szárnyaló magyar iparról és GDP-növekedésről írt… A Csaba-interjúból egyébként szőrmentén kiderült: azért orrolt meg az Orbán-kormányra, mert 2012-ben – mint tanácsadót – háttérbe szorították. Nyilván véletlen, hogy éppen azóta lát mindent egyre borúsabban… „A magyar gazdaság lemarad a saját ligájában focizóktól” – ezzel a címmel közölt ma interjút a 24.hu Csaba László közgazdásszal. A címből és a nyitóképen lévő interjúalany savanyú ábrázatából már sejthető, hogy egy „savanyú a szőlő”-típusú, tizenkettő egy tucat ellenzéki szakértősködéshez lesz balszerencsénk. És nem is csalódunk! A riporter szembesítette Csabát, hogy miközben 2002 és 2010 között 53-ról 82...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Milyen ügyes ez az okoskodás. Bárcsak kevesebb magyar migráns hagyná el ezt az országot és a dicsőséget fokozza a tízgyerekes családok kilakoltatása. Eszem faxom kivan az ily hazaáruló pöffeszkedéssel. Kizárólag a piaccal vagy pénzzel a seggét kitörölheti szarbányi, ha a lakosság kizsigerelése tulajdonképpen maga a csőd!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Milyen ügyes ez az okoskodás. Bárcsak kevesebb magyar migráns hagyná el ezt az országot és a dicsőséget fokozza a tízgyerekes családok kilakoltatása. Eszem faxom kivan az ily hazaáruló pöffeszkedéssel. Kizárólag a piaccal vagy pénzzel a seggét kitörölheti szarbányi, ha a lakosság kizsigerelése tulajdonképpen maga a csőd!
Nessy
Ezek a fránya tények, már megint nem hallgatják O.V. igehirdetéseit, és szócséplőinket! Ha még Bulgária is összekapja magát, akkor sikeresen utolsók leszünk a gazdasági fejlődésünket tekintve. Ja, bocs! Mészáros, Garancsi, Tiborcz milliárdosékat feledtem! Azért komoly munkát ne bizz rájuk, mert a huszonhatodik olcsó alvállalkozóval elvégeztetett munkájuk egy fillért nem ér!
lusta
A Prostisrácok valami olyasmiről írnak, mint a szárnyaló magyar gazdaságról. Na kérném szépen ezeket a szárnyaló magyar cégeket nevesíteni.
Nessy
@lusta: Mészáros, Garancsi, Tiborcz, Kósa mama, Orbán papa etc.
Nessy
@durbincs: Kedvesem, én válogatós vagyok! ha a kannibál is, akkor nem találkozunk!
lusta
@Nessy: Hát igen, ezek a cégek nemzetközi viszonylatban is igen jelentősek. Különösen Kupak Lala mama cégei.
Nessy
@durbincs: Ők a birkákat szeretik. Én nem vagyok veszélybe!
Gauntlet
Igaza van Csabának, sőt az új kínai, orosz hiteleket hozzá se rakta.
justhpeter
Csaba Lászlónak tökéletesen igaza van. Matolcsyék csak lerabolják az országot.
tulipan
@durbincs: Te kretén koszos romány seggnyaló, Félfarok, ott abban a Ploesti denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódban! Azért jobb lesz, ha még időben megtudod, hogy VALÓSÁG NEM AZ, AMIT TE itt nagy garral PROPAGÁLSZ! Ezek a fránya tények, már megint nem hallgatják O.V. igehirdetéseit, és szócséplőinket! Ha még Bulgária is összekapja magát, akkor sikeresen utolsók leszünk a gazdasági fejlődésünket tekintve. Ja, bocs! Mészáros, Garancsi, Tiborcz milliárdosékat feledtem! Azért komoly munkát ne bizz rájuk, mert a huszonhatodik olcsó alvállalkozóval elvégeztetett munkájuk egy fillért nem ér!
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te kretén, narancsos seggnyaldosó, szaros pofájú, Félfarok, onnan a romány Ploestiben levő denevérszaros, ammónia-pisis szagú bányakecód mélyéről, mit picsogsz itt össze-vissza? Te véres szaros , csak hidratálj már,mert nagyon beteg vagy? az a lábúj-kórómnyi Húgyköved már nem gyerekjáték ? Ugye, kellően üvőltessz már a fájdalomtól?
De majd ez félbolond @Shikari: a moslékajkú-rúzsös kikent-kifent férfi ápol ám - s keneget ? Esetleg 3-masbam az Ótvar @Vercke21: -el ? Hát Nosferátonak Te igazán rettenet pocsék vagy!!
Jozefina
A magyar gazdaság a német autóipar köldökzyinórjára van kötve!!! És ez elég sérülékeny lehet!! A tiszta magyar gazdaság sehol nincs, max lölő és a disznópásztor anyuka zsebében??!!!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldosó, Félfarok Hülyegyerek! Azt, TE miből gondold, hogy neeeem??
Aki Én
Ezzel szemben az igazság az, hogy a fideszes ,,szakértőkön" kívül (akiknek átlag életkora 30 év alatt van) mindenki ilyen véleményen van.
Hozta a kötelezőt a közpénzünkön kitartott bolsevik típusú propaganda média, mert mint máskor, most sem hagyhatták szó nélkül a kritikát.
Egyébként a flegma, óvodás stílusú írásmód megszokott tőlük. Hiszen többségük nem újságíró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.