A volt lengyel államfő, a Szolidaritás legendás vezetője az egyesült Európa koncepciójának szóvivője volt, most radikális javaslattal állt elő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...hmm...és akkor ez azt is jelentené, hogy ami károkat okoztak mostanig ezzel a nemsikerült koncsepcióval azt vissza is fizetik ?
...amúgy gondolom ismét a nagyhatalmak alakítanák a zuniót...és persze az ők szemléleteik szerint...mert elképzelni sem merem, hogy úgy szeretnének egy új izét megalkotni, hogy azelőtt minden feltételezett taggal leülnének és megtárgyalnák, hogy ne mit akarunk te mit szólsz hozzá...
teuton
@Csizmás Kond: Talan OLVASNI kell megtanulni! Aki alair egy szerzödest, annak minden pontjat teljesitenie kell, különben kilephet.
Miert nem inditasz te vagy Obanc a kilepesröl nepszavazast? Ha nem tetszik az Unio, akkor ki kell lepni, de megvaltoztani Orbanc semmit nem fog! Nem a farok csovalja a kutyat!!! Az meg a briteknek sem sikrültt...
Csizmás Kond
@teuton: ...írni is meg kéne tanulni vazzzeee...
Rockxy
hát igen
a zunijót azok alapították, akik évszázadokon keresztül zsigerelték a gyarmatként tartott Afrikát, Indiát...
és akik kiirtották az amerikai őslakosokat.
most meg Európát feketítik.
ez a művelt nyugat.
teuton
@Csizmás Kond: Te csak tudsz irni! Napi 100 egysoros komment, vagyis nem komment csak mocsok...
Jozefina
Meg is fogják valósítani!! Gondolom az EU alapítói is rájöttek, hogy sok a kerékkötő, a pénzéhes és mindenbe beleszaró tagország!!! Előbb-utóbb előállnak az Európai Egyesült Államokkal, ami az előrelpést jelentené!!! Nem szabad várni amíg a többiek felzárkoznak!!! Kell az egységes külpolitika, a hadsereg, a pénzügy és a gazdaság fejlesztése, az egységes egészségügyi ellátás, a szociális háló, a lakhatás biztonsága!! A többiek meg maradjanak a nagy nemzetállam kábulatában!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.