A hatóságok egyelőre nem tisztázták, hogy mi történhetett. A hatóságok egyelőre nem tisztázták, hogy mi történhetett. Holtan találtak három embert egy bajorországi szállodában, mindhármuk holttestében nyílvesszők voltak – számolt be az AP hírügynökség. A dpa német hírügynökség jelentése szerint a passaui szálloda dolgozói találták meg a holttesteket vasárnap az egyik szobában, két íjjal együtt. Az áldozatok mindegyike német állampolgár, egy 53 éves férfi, valamint egy 33 és egy 30 éves nő. A hatóságok egyelőre nem tisztázták, hogy milyen kapcsolatban álltak egymással, és mi történhetett a szobában. Az ügyészség boncolást rendelt el. (Fotó: Europress – Lino Mirgeler / DPA / dpa Picture-Alliance)

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Azt kifelejtették a cikkből, kupleráj volt-e a "szálloda",
Jozefina
"A magyar kalandozások idején a nyugatiak állítólag így könyörögtek: „A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!” Latinul is, magyarul is találkozhatunk ezzel az idézettel."
kokopelli
@bencemacska: ...nem volt szálloda,csak "Pension",ami más kategoria! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.