31 fokot is mértek az Urál környékén, miközben Magyarország egyes részein csak feleennyi volt. Az utóbbi időben már megszokhattuk, hogy a klímaváltozás hatására egyre gyakrabban borul fel az időjárás, és ott van hőség, ahol fagynak kéne lennie, vagy fordítva. Újabb példát szolgáltatott erre a hétvége, amikor vasárnap Észak-Oroszországban, az északi sarkkör közelében 31 fokot is mértek, miközben ugyanekkor Magyarországnak volt olyan régiója, ahol csak 16 fok volt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A milliárdos kizsákmányolók nem csak az embert a bolygót is tönkreteszik.
De mi lesz a pénzükkel ha a bolygó megrázza magát?
csak úgy....
@1magyar: a milliárdos "kizsákmányolók" nélkül nem lennének munkahelyek ,mert ök abból gazdagodtak meg,hogy használták az eszüket,nem úgy mint te! te most mitöl félsz ? eredetileg a migráncsoktu fostál,most meg ez a szöveg!?
eredetileg,te komcsi vagy,... fogadni mernék!
csak úgy....
@1magyar: az nem baxxa a csörikéd,hogy a viktor haverja 8 év alatt milliárdos lett ? neki szabad,mert szerinted megvédi a kultúrhádat...,misén vótá vasárnap?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...arra én is mernék fogadni, hogy te nem komcsi vagy...
csak úgy....
@Csizmás Kond: köszönöm,hasonló jókat...
görbetükör
@csak úgy...: A milliárdos kizsákmányolók nélkül is lennének munkahelyek, mint ahogy voltak is. Ha az eszüket használnák, nem is lenne baj - de a helyzeti előnnyel való visszaéléshez csak pofa és lelkiismeretlenség kell.
Mert a lehetőséget éppúgy elveszik mástól, mint ahogy a bolygót tönkre vágják. :(
görbetükör
@csak úgy...: egyébként a slepp gazdája is milliárdos kizsákmányoló. :(
csak úgy....
@görbetükör: ezzel tisztában vagyok de 1magyarnak,póriasan,hogy ö is értese na meg a lyuk elött leselkedö cirmos cickány is...
csak úgy....
@csak úgy...: ...ez a kettö,@Csizmás Kond: és @1magyar: csak a nyugatról leselkedö félelmetes milliárdosokra gondót, szerintük a bárgyu löric (mert magyar és a föni haverja) az OK! ha csöpp esze sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.