A büszke édesapának nem derogál, hogy gondoskodjon a babáról, és lelkesen cseréli ki még a pelenkáit is. Mike Tindall, a rögbiválogatott volt világbajnok kapitánya szerint Harry már most kiváló apa.

Mintaapa lett Harry herceg: boldogan cseréli a pelenkákat

– Nagyon jó szülő lesz. Ez nyilvánvaló, hiszen ő a keresztapja a lányomnak, Lenának, de több apró tagja is van már a családunknak, akikkel remekül bánik – mondta a herceg unokatestvérének, Zara Phillipsnek a férje. Tindall azt is elárulta, hogy a királyi család több tagja is a WhatsApp közösségi portálról értesült a kis Archie születésének híréről, és hogy Harry az édesanyával egyformán akarja kivenni részét a babával kapcsolatos otthoni teendőkből.

Amikor Harry bátyja, Vilmos herceg először lett apa, ő is örömmel büszkélkedett azzal, hogy maga tette először tisztába György herceget.

– Nagy örömömre én cseréltem ki az első pelusát. Minden védőnő engem bámult – mesélte Vilmos, aki jelenleg harmadik a brit trónutódlási sorban.

A Sun című brit napilap értesülései szerint Harry segítsége azért is fontos, mert Meghan Markle a szülés után néhány héttel szeretné újra képviselni a királyi családot különböző eseményeken.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.