Tévesek azok a magyarországi hírek, amelyek szerint az Európai Bizottság “támadná” az úgynevezett babaváró támogatást, a konstrukcióról a szervezet még nem is alakított ki hivatalos álláspontot – szögezte le keddi közleményében a brüsszeli testület. A magyar nyelvű kommünikében hangsúlyozták, hogy az Európai Bizottság nem kifogásolja, sőt üdvözli a hitelprogram céljait, azaz a családok támogatását. Kiemelték: a magyar kormány kezdeményezett előzetes egyeztetést a tervezett támogatásokról, amelynek során a bizottság szakértői igyekeznek kiküszöbölni, hogy a babaváró hiteleket nyújtó bankok – tehát nem a felvevő magánszemélyek – tekintetében később aggályok merülhessenek fel az állami támogatásokra vonatkozó európai uniós szabályok szempontjából. Az előzetes egyeztetések folytathatók, s az Európai Bizottság továbbra is készen áll a konzultációkra, amelyek pontosan arra szolgálnak, hogy elkerülhető legyen egy későbbi formális vizsgálat vagy a konstrukció jogszerűségének bárki általi...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az Európa Bizottság magyarázkodott? A magyaroknak? A magyarok egyik (bármelyik) rémálma miatt?
Jaaaa, hogy ez a prostisrácok egyik, éppen aktuális, kormánymagyarázó és mentegető agymenése? Akkor biztos így is van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: még senkitöl,persze durbincstól már el köllött vóna venni,ha van neki és a cefre miatt nincs letiltva...nem is tudom,hogy miért nem kettesben beszélgettek a közös jövötökröl!?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hogy miért nem dubrincsal ???...mert nekem te vagy dubrincs...te jössz folyton a hülyeségeiddel, és kényszerűen belekötsz minden beírásomba...nem a témával foglalkozol hanem vele és fújod a képzelgéseidet.
simmering73
"A kormánymédia teliszájjal harsogja, hogy „az Európai Bizottság megtámadta a magyar babaváró támogatást!” Az EB nem is foglalkozott az üggyel, hiszen az Unióban csak a cégek, gazdasági szervezetek állami támogatása tilos – versenykorlátozó hatása miatt. (E tilalom alól is van felmentés, de ezt most hagyjuk.) Mivel a hitel magánszemélyeknek jár, a versenyjognak ezzel nincs dolga."
kanadaihirlap.com/2019/05/15/babavaro/
kokopelli
@simmering73: ..a Zorbán csatolt részeinek az mind1! Felmarkolják itt is a "lét",oszt annyi!
Akik a román határon túlról írogatnak azoknak dupla-öröm!.."a durbincs által" megjegyzés is
csak kamu,mind a többieké!... (;-()
kokopelli
@csak úgy...: ..nem érdemes velük vitatkozni!Már tucadszor írják a getrák a "mosogatást",amit
sértésnek szánnak!Degenerált ß@rok! Már a '80-as évek legelején,amikor először dolgoztam a ba-
joroknál,egy háztartást ill. "Gaststätté"-t nem láttam automatikus mosogató nélkül!Senki nem alkal-
mazott'" olyan célra drága munkaerőt! (12-15 DM órabér és plusz szoc.bérmellékkiadás)!Csak az
ismételgetik a "relatív valóságot,mint utolsó értelmetlen tényt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.