Nem lesz magyar versenyző az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjében, ami szerencsére megkímél minket az egyébként is túl nagy felhajtás még nagyobbra fújásától. A kortárs liberális törekvéseket szórakoztatásnak álcázó ideológiai átnevelőtábor kiválóan jeleníti meg mindazt, amit hamisan próbálnak meg európaiságként eladni nekünk, sokak undorától kísérve. Pedig a valódi európaiságot képviselő szórakoztatásért is lenne hova fordulnunk, ha nem szűnt volna meg. Mert arra valahogy sajnos nem akadt pénz, miközben az eurovíziós giccsre minden évben vagyonokat szórnak ki. A régebbi Eurovíziókon minden ország képviselője a saját nyelvén énekelt; ennek a tarkaságnak megvolt a bája, mert a részt vevő népeknek, nyelveknek, kultúráknak volt közös nevezőjük, az európaiság. Aztán 1999-ben eltörölték a nemzeti nyelvi megkötést, és mostanra angolul éneklő svédekben, angolul éneklő ukránokban, angolul éneklő azeriekben, stb. kéne meglátnunk a gyönyörködtető változatosságot. Elmúlt az az idő,...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a derék cenzor kedveli a buta korlátolt dumb-riche idétlen vízióit!! =))
csak úgy....
már a címböl következtettem,hogy ez az ebi & prosti srácok duett?
RonaGyuri
@durbincs: na próbáld meg hátha még neked is összejön; kivételesen egy értelmes magyar mondatot!!! =))
Nessy
Miután itthon is borzalmas angolsággal énekelnek a celebjeink. Igaz, van egy előnye, mert nem lehet érteni, amit énekelnek. Énekelnek???
Vagy az itthoni Dáridóra. esetleg a Dankó rádióra gondolnak a srácok?
Például a magyar X faktorban nagyon ritkán énekel valaki magyarul.
Az nem zavarja őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.