Johann Gudenus, az FPÖ korábbi frakcióvezetője bejelentette, hogy kilép a pártból, és visszaadja parlamenti mandátumát is.

Válság Ausztriában: lemondott az FPÖ frakcióvezetője

Frakcióvezetői posztjáról már szombaton lemondott, miután nyilvánosságra került a felvétel, amin Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár egy magát orosz oligarchának beállító nővel beszélgetve elmondja többek közt azt, hogy ha az oroszok megveszik neki a legnagyobb osztrák lapot, lezsíroz nekik közbeszerzéseket, és hogy olyan médiát akar, amilyen Orbánnak van Magyarországon.

Gudenus volt az, aki megszervezte ezt a találkozót, ezért ragadta őt is magával a botrány.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Elkezdett dolni a domino - lesznek, akik onkent tavoznak, mint Gudenus, aztan lesznek, akikre ra kell szolni, hogy ugyan mondjanak mar le onkent, es lesznek olyanok is, akik a kormuk szakadtaig tagadni fognak, es akkor sem lesznek hajlandoak lemondani, amikor megdonthetetlen bizonyitekokat tesznek fel ellenuk. Felek, hogy eme utolso kategoriaba fog tartozni a puhos...:o((
karma1
Elkezdett dolni a domino - lesznek, akik onkent tavoznak, mint Gudenus, aztan lesznek, akikre ra kell szolni, hogy ugyan mondjanak mar le onkent, es lesznek olyanok is, akik a kormuk szakadtaig tagadni fognak, es akkor sem lesznek hajlandoak lemondani, amikor megdonthetetlen bizonyitekokat tesznek fel ellenuk. Felek, hogy eme utolso kategoriaba fog tartozni a puhos...:o((
desir62
Hajrá sógorok nálatok még működik a DEMOKRÁCIA!
karma1
@Horizont: Kedves, nem Veled es meg jopar - nekem szinten nagyon kedves - kommentelo miatt nem jottem, nem jovok - egyszeruen elegem van abbol, hogy azok a baromarcu, NULLA IQ-ju szaros, fizetett trollok b@sszak szet ezt az oldalt IS (csak ugy, mint a tobbi kozossegi oldalt), es nem erek ra rajuk pazarolni a draga idomet.
Ezek a trollok lesznek azok, akik majd a rendszervaltas utan be akarjak bizonyitani nagy hanggal, hogy ok csak azert leptek be a fide$$-be, hogy belulrol bomlasszak a partot - (lattam ilyet, az egyik volt vallalati parttitkar ismerosom nyomta ezt a szoveget, azt hittem, a pofam leszakad, mikor hallottam ezt az "indokot" tole), szoval ezek a lelki toprongyok, gerinctelen sejthalmazok egy masodpercet sem erdemelnek meg az en idombol. Volt olyan, hogy 2 honapig sem nyitottam ki a Propit - mert nem erdekeltek a budos halfarokj bekuldesei, meg a tobbi ) IQ-ju faszi idebofogese... Inkabb orulj Te is a szep csaladodnak, annak, hogy a Te csaladodban - meg me'g nagyon sokunkeban - ezek a szarok meg a kuszobunket sem moshatnak le, es hogy nalunk ilyenek nincsenek. Jo idoben voltunk jo helyen, csodalatos szulokkel, tanarokkal, joszomszedokkal megladva. Nekem mar csak ezek szamitanak - es aki akar, az megtalal priviben, tudod...:o)))) Ugyhogy Neked minden jot es szepet kivanok - neha majd benezek, de a sok hulye trollon mar csak felulrol rohogok - eleg magasrol lenezem oket... Es ez a szebbik kifejezes erre,...:o))))) Legyen szep napod, kiegyensulyozott, jo egeszseged a Csaladoddal egyutt...:o)))
CsipkeRózsa
A magyarországi politikusok nem fognak sorra bukni, itt nem olyan a gondolkodás, a lelkiismeret.
Eddig csak azt láthattuk, bármelyik kormánypárti politikus, bármilyen lopásokat, csalásokat, egyéb bűnügyeket elkövetett, maradt a helyén, vagy előléptették.

Mindig, mindent letagadnak, kimagyaráznak, ártatlanok. Orbánt nem olyan fából faragták, aki feladja.
karma1
@Horizont: Draga Baratnom, ne irigyelj, itt sincs kolbaszbol a kerites - inkabb elektromos aramos - , en is a nullarol kezdtem itt - ertheto okokbol. Nekem csak annyival konnyebb, hogy nem kell szembeneznem nap mint nap azzal a merhetetlenul undorito, goebbels-i propagandaval, amivel ez a tarsasag operal. En csak 7 eve jarok ide, es Te voltal az elso ember, aki kedvesen valaszoltal - szoval nekem kulonosen fontos a Te baratsagod. De mi meg tudunk maradni mas vonalon is egymasnak, nem kell a mi kapcsolatunkhoz nehany bunko nyilvanvaloan trollos baromsagait elviselnunk - koztunk mar van egy olyan kapcsolat, amire ezek a trollok sohasem lesznek kepesek. (Irigykednek is rank, de ez legyen az o bajuk). Neked minden jot es szepet kivanok es kevesebb hulye trollt, mint amennyi ezen az oldalon van...:) Ha valaki, akkor Te is tudod, hogy akar csak 7 eve sem ilyen volt ez az oldal, volt moderator, volt moderalas, az ilyen szemeteket kivagtak az oldalrol, mint macskat szarni,... Nekem ez a rossz iranyba torteno valtozas sem tetszett. Szoval minden jot es elkepzelheto szepet kivanok Neked , nagyon sok szeretettel...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.