Van egy kellemetlen körülmény, amellyel mind Vlagyimir Putyin orosz államfőnek, mind Donald Trumpnak, az USA elnökének szeme kell néznie: nem tudnak mit nyújtani egymásnak, ezért nincs miről beszélniük. Ez nem tesz jót az amerikai-orosz kapcsolatoknak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért van ebben valami ellentmondás

Az Orbán találkozóról nyilatkozó amcsi nagykövet és a bloomberg szakértője nagyon másképp vélekedik Trump-ról

A napi.hu számol be Leonid Bershidsky, a Bloomberg publicistája „Why Trump and Putin Have Nothing to Discuss” című írásáról a themoscowtimes.com-on.
Az érdekes cikk felveti azt a kérdést, hogy „A gond az, hogy nincs miről tárgyalniuk ”. Mármint arról van szó, hogy a két politikus gyakran beszélget egymással, de igazából nincs nekik miről.
Nos én úgy vélem – az amcsi nagykövet minapi beszámolója alapján -, hogy ez Trump-nál nem is annyira probléma. David B. Cornstein, az USA magyarországi nagykövete azt mondta, hogy: „Ennek a találkozónak nem volt olyan konkrét programja, hogy most átbeszéljék ezt vagy azt a napirendi pontot. ”! =))
nevemnick
@RonaGyuri: ,,...hogy érezze a kisgyermek a törődést, viszont ha nincs felügyelet alatt, tudjon tovább tombolni..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.