Régóta a nyugat-európai titkosszolgálatok bögyében volt az az osztrák politikai kör, amelyik belebukott a szélsőjobboldali alkancellárt leleplező rejtett kamerás botrányba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem ártana hazánkra is kiterjeszteni a működésüket, lenne itt is sok bukni való szemétség !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Ha valaki azt hiszi, hogy ez Putyin műve, az nagyon téved. Ő lenne az utolsó, akinek ez érdekében állna.
Inkább olyan nyugati körökben kellene keresi az összeesküvőket, akiknek nem céljuk a mostani rend megváltozása.
Akiknek minden aljasság elfogadható a hatalom megtartása érdekében.
36
@tulipan: A történelem szükségszerűségei ellen, alapjában véve, tenni nem tudunk-soha nem is tudott az ember-. Pont emiatt a könyörtelensége miatt diplomáztam anno belőle.

És hogy milyen zavaros és mocskos is lehet egy korszak, szeretettel és tisztelettel ajánlom mindenki figyelmébe a Párizs császára című filmet. Szerintem, amellett hogy kiváló színészek játszanak benne, szuper történelmi kaland film, jól mutatja azt is, hogy milyen szörnyszülöttet szült-igazából-a francia forradalom.
csak úgy....
@Eriksson: rád jellemzöen az az aljas,ki lebuktatott egy szarházi ,korrupt,tetves politikust! gratulálok az eszedhez és a logikádhoz
Eriksson
Furcsa dolgok történnek így Eu. választást megelőző időkben. Ilyenkor kell nyilvánosságra hozni felhánytorgatható dolgokat veszélyes ellenfelekről.
A hír szerint Strache részegen bulizik Ibizán. Két évvel ezelőtt. Ez a történet eddig senkit nem érdekelt, mostanra mintha felértékelődött volna. Igaz, akkoriban nem is volt még alkancellár. Na de most!
Aki Én
@Eriksson: a korrupció és hazaárulás ténye megint elkerülte a figyelmed. Nebassssz.
tulipan
@Aki Én: Megszólalt az egyik narancsos hantaboy! Már úgy hiányoltuk! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.