A Szabadságpárt maga nem kezdeményezné az indítványt, de megszavazná. Heinz-Christian Strache alkancellár, az FPÖ elnöke szombaton lemondásra kényszerült egy korrupciós botrány miatt, és ennek következtében kormányválság alakult ki. Peter Pilz, az ellenzéki Liste Jetzt (Most Lista) vezetője hétfőn bejelentette, hogy bizalmatlansági indítványt kezdeményez a kancellár ellen.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Sebastián Kurz Osztrák Kancellár a helyén fog maradni, és az FPÖ " hentesei " sohasem fogják eltávolítani a 34 éves, diplomás politikust , a Nép választotta meg - demokratikusan és CSALÁS nélkül ellentétben a fideszes banával !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Sebastián Kurz Osztrák Kancellár a helyén fog maradni, és az FPÖ " hentesei " sohasem fogják eltávolítani a 34 éves, diplomás politikust , a Nép választotta meg - demokratikusan és CSALÁS nélkül ellentétben a fideszes banával !!!
Commenter
Bizony Gudenus volt a tolmács Strache és Makarov állítólagos unokahúga között. Gudenus orosz felesége figyelmeztette is a férjét hogy "ez akár egy csapda is lehet" de Gudenus nem hallgatott rá...pedig Tatjana Gudenus született orosz, Johann Gudenus tanulmányai és nyelvtudása révén csak úgy vélte ismeri őket...mindez a politikai karrierjébe került és magával rántotta az osztrák kormányt. Nálunk a szocialistákon (Újhelyi István megszólalása) mélyen hallgat az ellenzék, vajon miért is?
Jozefina
Sógoréknál is akadnak félkegyelműek, akik keleti köldökzyinórra vannak bekötve!!!
tulipan
Tessen mán mondani: HOVA tudnak elbújni ezek a narancsnyik hantaboy--ok, A NÉP ELŐL???

hirklikk.hu/kozelet/bujkalva-menekul-.
Commenter
@tulipan: itt az egyik kulcsmondat: "az orosz titkosszolgálat már egy ideje ugródeszkaként használja Budapestet a Nyugat elleni tevékenységhez"..meddig és mennyit ér nekik orbán és köre? És mi lesz a Nyugat reakciója? Még hogy nem érnek el orbánig a szálak...dehogynem. Hiába keni máris nagy igyekezettel a Fidesz a szocialistákra a Pecina üzletet, az Axel Springer és a Ringier meg Népszabadság is- a Mediaworksbe, lőrinc haver cégébe olvadtak bele...Pecina csak eszköz volt orbán kezében arra hogy átjátssza jobbra majd megszüntesse a Népszabadságot. Pecina megúszta felfüggesztettel mert bűntársára vallott...
Commenter
@tulipan: ez is igaz. Ember legyen a talpán aki vasárnap nem árulóra adja a voksát!
Commenter
@tulipan: És még van képe Kurzra kenni Strachénak az egészet Kurz drogos.. Jellemző Strache és a szélsőjobb primitívségre. Ha innen nézzük orbán paprikás kolbász, kenyér és pálinkafüggő. A szélsőjobb szétfogja kenni az egész botrányt a már szétrobbantott kormányon, én nem csodálkoznék ha ebben a vadászidénnyel ócska viccet lenyomó potrohos keze is benne lenne...
tulipan
@Commenter: Normális ésszel felfoghatatlan ez a szemét mentalitás!!
Commenter
@tulipan: köszönöm, tegnap olvastam. Nálunk is elkelne már egy narancs-gate. habonyról készültek őt hasonló jó színben feltüntető videók Ibizán orbánról is lehetnek ilyenek. Ahogy a Water-gate-nél sem, itt sem fog még évtizedek múltán sem soha kiderülni a teljes igazság...
tulipan
@Commenter: Akkoriban még nem volt Intenet Ne feledd, az meg nem felejt! Igy akármikor előkerülhetnek idáig még ismeretlen felvételek!!! Itt a "buli" folytatása...!
propeller.hu/nagyvilag/3418844-itt-ujabb-botrany-sulyos-vad-lengyel-miniszterelnokkel-szemben?all#c2434077

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.