Súlyos vád fogalmazódott meg a lengyel miniszterelnökkel szemben: úgy tűnik, jó kapcsolatainak köszönhetően jelentősen áron alul jutott hozzá egy értékes telekhez. Úgy látszik, a régióban az európai parlamenti választások előtt eljött a politikai botrányok ideje: Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár csúszópénzes ügye után Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökről jelentek meg kínos információk. A hír szerint 2002-ben 700 ezer zlotyért vett az egyháztól egy telket, amely az 1999-es nyilvántartások szerint négymillió zlotyt ért, míg mára 70 millióra (5,137 milliárd forint) ment fel az ára.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@verőce21: @verőce21: te tényleg ekkora barom vagy???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@tulipan: Gondolom azért írtad ezt a butaságot, mert a te memóriád már nem fogja fel a fejlettebb dolgokat...
Aki Én
@verőce21: 15:26 Az ilyen írásaid csak azt igazolják, hogy ostoba, korlátolt alak vagy aki nem lát az orránál tovább. Ha valóban lenne eszed, nem lennél fideszes. Ennyi...
verőce21
@Aki Én: A te memóriád sem fogja fel a fejlettebb dolgokat... szavazni el ne menj! - az összetett dolog neked!
csak úgy....
@verőce21: hallom,te is vállalkozó. csak nem a shikari & durbincs müveknél,mint alvállalkozó ?
lusta
Egyre több érdekes dolog derül ki Morawiecki föld-üzletéről. Igaz, válaszkeresettel értek a feleségével, de minél több idő telik el, annál több kétség merül fel.
Igen tanulságos az eset, mert a lengyelek erről beszélnek, Morawiecki szintén , nem pedig a migráncsokra és az ellenzékre keni és mindenki másnak kuss.
namihami
5 milliárd? Aprópénz. Ennyiért a mi Vjktorunk le se hajolna.
Szegény lengyel góré, ezentúl jobb lenne neki, ha itt élne. Ekkora összegért egy honi kormánypárti újságíró (!?!?!) még a tolla kupakját se csavarja le. Persze, ha falkatagról kell írni. Ellenzéki? Nála az se baj, ha nem igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.