Súlyos vád fogalmazódott meg a lengyel miniszterelnökkel szemben: úgy tűnik, jó kapcsolatainak köszönhetően jelentősen áron alul jutott hozzá egy értékes telekhez. Úgy látszik, a régióban az európai parlamenti választások előtt eljött a politikai botrányok ideje: Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár csúszópénzes ügye után Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökről jelentek meg kínos információk. A hír szerint 2002-ben 700 ezer zlotyért vett az egyháztól egy telket, amely az 1999-es nyilvántartások szerint négymillió zlotyt ért, míg mára 70 millióra (5,137 milliárd forint) ment fel az ára.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@verőce21: @verőce21: te tényleg ekkora barom vagy???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A bevándorláspártiak teljespályás letámadást indítottak. Már minden mindegy alapon? :)
verőce21
Sokatmondó a kampányuk, hogy Soros György embere, Timmermans ismét személyesen jött el Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel.
RonaGyuri
@verőce21: @verőce21: te tényleg ekkora barom vagy???
Nessy
Na, ilyen nálunk nincs! Mármint, hogy "kiderüljön" bármi is. A lengyelek , osztrákok elfeledték törvénybe iktatni a korrupciót, a lenyúlást!
Bevándorlás ide, bevándorlás oda, eltünt a MANYUP pénz, államosítanak mindent, aztán a haveroknak szétosztják. Trafik, föld,ingatlanok.
Sőt, mi még kamatostól fizetünk bárkinek, akinek volt pénze kötvényre.
verőce21
@RonaGyuri: Nehogy már te minősítsél!
sokanvagyunk
Így jár akinek nincs barátja vagy családtagja. :)
verőce21
@Shikari: Majd hogy fognak visítozni itt már hétfőn hajnaltól, - elvesztett illúziók...
RonaGyuri
@verőce21: nem kell, minősíted te magadat! =))
verőce21
@Shikari: A te módszereddel aztán nem fordulhatna elő, hogy ”A kereszténység része Európának”! :)
kereső
Érdekes , hogy ezek a nagyon "keresztények" mind milyen simlisek.Itt is úgy vót, hogy " ne mi nyerjük a legtöbbet" a' la orbán 2000. Mára már ez is érvényét vesztette.
lusta
@verőce21: Drága sztrovacsek, nagyon örülök a ködösítésének, de talán regölnek egy hangyányit Morawiecki földvásárlásáról is. Mi a véleménye? Mellesleg Morawiecki Bankvezér volt. Hogy is van ez a bankárkormányt utáljuk akció?
verőce21
@lusta: Drága Sztovacsek!
Majd hétfőn a Kurz elleni bizalmi savazás után meglátjuk, milyen szakértői bankárkormány alakul Ausztriában is. Akik esetleg a gyuribá' zsebéből ugranak elő...
Aki Én
@verőce21: Szóval ha egy korrupt politikust rajtakapnak, akkor a ,,bevándorláspárti" erők Európát akarják elárasztani idegenekkel?
Hogy te mekkora marha vagy megint :(
Ugyanakkor ehhez mit szólsz átbaszott lúzer?:
117 ezer unión kívül polgár kapott letelepedési vagy tartózkodási engedélyt a bevándorlás ellen háborúzó Magyarországon 2017-ben (nyereségvágyból, az országnak sok milliárdos veszteséggel )
Maradj még, olyan jókat derülünk rajtad.
lusta
Teljesen és ez már nem mellesleg, de a cikk nem fejti ki a történet teljes részletét. Tudni kell, hogy az a terület gyakorlatilag ingyér került az egyház birtokába. A miértre itt sem idő, sem hely nincs. Ilyen törvényt hoztak a rendszerváltás után, hogy az egyház bagóért lett a legnagyobb földbirtokos, ingatlantulajdonos.
lusta
@Aki Én: Azért ne legyen ilyen megértő, mert az ilyenek miatt van válságban a magyar kabaré.
Aki Én
@lusta: Ahogy nálunk is elhalmozzák őket nagy értékű ingatlanokkal és temérdek pénzzel. Természetesen mindenféle nacionalista téveszmékkel magyarázva az egyébként kizárólag hatalmon maradási érdekeket.
Ezt persze az ilyen ostoba Verőce félék két pofára zabálják és pártolják, nem törődve azzal, hogy ők is áldozatok.
Csizmás Kond
Hát persze hogy itt a keleti fertályban a nagyeurópás propaganda a fő atrakció...még a wc-be is az folyik.
...nagyon elvetemült az aki bármiből, akár butaságból a saját környezetét szarja össze...márpedig ez a sok ellenséges basztatás csakis a nyugatbehódoló gerinctelenek közreműkösével jöhet létre. A szocialista elv, hogy ma erővel létrehozzuk és holnap erővel szétcincáljuk...ez lett minden szocialista kezdeményezés vége...most is ez van...kiállnak buzik mellett, miközben azt vallja hogy ő erkölcsös, kiáll az értékteremtés mellet amit másnak erővel elvesz, kiáll a jogok mellett amikor minden nap megaláz valakit, az indjenért harcol mert a dolog nem fér a nyakára, mindenkit megvádol aki nem az ő beteges mániáját pártolja...
tulipan
@RonaGyuri: NYUGI! Ez a @verőce21: mindössze gyógyíthatatlan narancsos HANTABOY!!! :)
Aki Én
@Csizmás Kond: Ugyan nem ez volt a célod, de pontosan leírtad az orbáni rendszert.
Most jöhet az a rész, amiben megtudjuk erről a korrupcióról a véleményed.
Ha a ,,szocik" vagy az úgynevezett ,,bevándorláspárti erők" lepleznek le egy gyerekgyilkost, akkor is őket fogjátok kikezdeni ahelyett, hogy az elkövetett bűncselekménnyel foglalkoznátok?
Ez minimum beteges felfogás.
Na, ezért kelletek a gennyes hatalomnak. Az ostobaságotok az ő hatalmuk záloga.
tulipan
@Csizmás Kond: Nagyon jól leírtad a narancsos hantaboy-ok jellemzését! Látszik, hyg belülről ismered!
tulipan
Több, mint 30 ÉVE EZ A CÉLJUK! egyetlen percig NEM lehetett kétséges! MINDENT lebomlasztani és szétzilálni! hvg.hu/itthon/20190522_fidesz_mszp_valasztas
verőce21
@Aki Én: Úgy általánosságban írom a böfögéseidhez, az a te egyéni szociális problémád, hogy mindenbe csak azt akarod belemagyarázni, hogy "hogy átvernek téged is, a te pénzedet is ellopják, miközben migránsoznak", stb.)

Engem ne fárisszál ezekkel a hülyeségeiddel, egyrészt nem vagyok kíváncsi az egysíkú, primitív gondolataidra, másrészt engem nem lop meg senki! Én a saját magam gazdája vagyok. Csak az ÁFA-t tudják tőlem - részben - behajtani.
kissé felnőttem
gazdátok is igy jár látjátok? a jó kapcsolatok igy sározódnak be. Erre a kisember nem képes ezér tudnak egymással szót érteni.
tulipan
@verőce21: Hallod-e te narancsos hantaboy! Vésd jól bele, abba tökkelütött, viszont, narancsos szokás szerint végletekig beképzelt eszedbe, hogy MI meg, a TE nagyképű FELBÖFFENÉSEIDRE NEM vagyunk,egy kicsit se kívánvsiak!!!
painful
Orbán: "vadászidény" - még egy olyan romlottan cinikus gazembert nem ismerek jelenleg a földön, mint Orbán.
Ezt ti hoztátok magatokra, moslék gazemberek - mostanra pukkadt ki a vérgőzős harcos álnacionalista, álkeresztény populista lufi.
verőce21
@tulipan: Gondolom azért írtad ezt a butaságot, mert a te memóriád már nem fogja fel a fejlettebb dolgokat...
Aki Én
@verőce21: 15:26 Az ilyen írásaid csak azt igazolják, hogy ostoba, korlátolt alak vagy aki nem lát az orránál tovább. Ha valóban lenne eszed, nem lennél fideszes. Ennyi...
verőce21
@Aki Én: A te memóriád sem fogja fel a fejlettebb dolgokat... szavazni el ne menj! - az összetett dolog neked!
csak úgy....
@verőce21: hallom,te is vállalkozó. csak nem a shikari & durbincs müveknél,mint alvállalkozó ?
lusta
Egyre több érdekes dolog derül ki Morawiecki föld-üzletéről. Igaz, válaszkeresettel értek a feleségével, de minél több idő telik el, annál több kétség merül fel.
Igen tanulságos az eset, mert a lengyelek erről beszélnek, Morawiecki szintén , nem pedig a migráncsokra és az ellenzékre keni és mindenki másnak kuss.
namihami
5 milliárd? Aprópénz. Ennyiért a mi Vjktorunk le se hajolna.
Szegény lengyel góré, ezentúl jobb lenne neki, ha itt élne. Ekkora összegért egy honi kormánypárti újságíró (!?!?!) még a tolla kupakját se csavarja le. Persze, ha falkatagról kell írni. Ellenzéki? Nála az se baj, ha nem igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.