Az EP-választás hajrájában több millió német háztartást céloz a Néppárt. Közös szóróanyagot juttat el a napokban több millió német háztartásba Manfred Weber néppárti csúcsjelölt, és Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke, írja Die Welt. Az EP-választásokra való buzdításon túl kiemelik, hogy "vannak erők, amelyek Európa tönkretételére, megosztására és gyengítésére törekednek". Ezzel szemben a CDU, és a CSU a jólét, a biztonság és a béke megőrzéséért dolgozik, ösztönzi az innovációt, amivel "jó állásokat kínáló erős gazdaságot" teremt és a klímaváltozás megfékezéséhez is hozzájárul.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Őfenesége „európai tényező” lett

Névvel és név nélkül vele ijesztgetnek Európa szerte

Európa , az európaiak nem vevők az idétlen hülye-gyerek stílusra. A legutóbbi bajor választásokon még az ellenzék kezdte (az elmúlt hetekben újra és újra előjött) elrettentő példaként ijeszthetni a választókat a pénzüket eltulajdonító Orbánról. Egyre gyakrabban téma lett más ócska trógerségei felsorolása. Mostanra már az EPP és főleg a CDU is vele riogat.
„Es gibt Kräfte, die Europa zerstören, spalten und schwächen wollen” – szól az a kampányanyag amit a napokban több millió német háztartásba jutatt el Manfred Weber néppárti csúcsjelölt, és Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke! =))
Madácsi Pali
Helló fideSS birkák lehet bégetni! Titeket vetnek meg európában, nem a menekülteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.