Olaszország és Európa megvédését ígérte Matteo Salvini, a Liga párt vezetője a Milánóban tartott kampányzáró nagygyűlésen a minap. Nem is alaptalanul, hiszen az EP-választásokon Salvini pártjának elsöprő győzelmet jósolnak, míg a baloldali Demokrata Párt támogatottsága csaknem a felére zuhant. Salvini kampányzárójára 11 eurokritikus, illetve radikális jobboldali párt vezetőjét, köztük Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés vezetőjét is Milánóba hívta. Az olasz belügyminiszter beszédében a népek és nemzetek Európáját hirdette meg, az Európai Uniót eddig uraló elittel szemben. Talán nem túlzás azt sem állítani, hogy a világ szeme most Olaszországra vetül, amely nem csak belső hatalmi viszonyait, de egész Európáét rendezhetik át a május 26-i EP választáson. Egyesült Európa-ellenes, nemzetek szuverenitását pártoló jobboldali formációk képviselőit invitálta a minap Milánóba Matteo Salvini, pártjának kampányzáró gyűlésére. Salvini és szövetségesei ezekből a pártokból akarnak...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Salvinit, illetve az olaszokat az sem zavarja, hogy az ÁLLAMADÓSSÁGUK az EU-ban a legmagasabb, de ezzel együtt Olaszország klasszisokkal élhetőbb, mint a tesócsKÁÉ,
.
www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/a-legtobb-eu-s-orszag-allamadossaga-elszallt-1167047/
.
A legmagasabb hiányt Görögországban (179 százalék), Olaszországban (132 százalék) és Portugáliában (126 százalék) mutatták ki, a legalacsonyabb Észtországban (9 százalék), Luxemburgban (23 százalék) és Bulgáriában (25 százalék) volt.
.
Micsoda győzelem az, amikor ha mást nem tett volna az EU, csak a KATONÁSDIT játszó tagállami izéket kordában tartotta
.
.--- Mit köszönhetünk az EU-nak? Például 68 évnyi békét
.
24.hu/kulfold/2019/02/26/eu-europai-unio-beke/
.
Nem hiába DUZZOG a csutiKÁNK amiatt, hogy azok a csúnya EU-s bürokraták a KÖRMÉRE NÉZNEK, mostanság is egyezkednek, hogy KEVESEBB BÜNTIT kapjanak, mint amit KIÉRDEMELTEK, mert akkor mi lesz a NEMZET lölöKÁJÁVAL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.