Az előzetes felmérésekhez képest meglepetésre a baloldali Munkáspárt (PvdA) nyerheti a csütörtökön Hollandiában megtartott EP-választásokat, derül ki az Ipsos exit polljából.

Hatalmas meglepetés: a Fidesz réme nyerte az EP-választást Hollandiában

A hivatalos eredményekre egészen vasárnap késő estig várni kell, amíg az összes tagországban leszavaznak az EP-választáson.

Várhatóan öt képviselői helyet szerez a hollandoknak járó 26-ból, 2014-es 9,4 százalékos eredményét pedig megduplázhatja az európai szocialisták bizottsági elnöki csúcsjelöltjének, Frans Timmermansnak a pártja, aminek a Reuters szerint ő volt a vezéralakja a kampányban. Ha ez lesz a végeredmény is, akkor a magyar származású holland képviselő, Piri Kati is újrázik az EP-ben – írja az index.hu.

(Cikk- és címlapkép: pixabay.com)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Az Orbán-ellenes erők baja (kudarca) mindíg az, hogy túlbecsüljük a magyarországi választók szellemi, erkölcsi, mentális állapotát. Ez az ország ma is egy feudál-klerikális borzalom otthona, mint kb.1.100 éve. Miért reménykedünk abban, hogy ez most másképpen lesz. Orbán sikerének titka, hogy ismeri együgyű népe gyengéit (hisz közülük származik) és többnyire aljas eszközökkel ki is aknázza azokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
@Mary: ...én meg félek, hogy nem.
Amíg - "Orbán munkahelyeket ad, minden nap csinál valamit!" – így látja a magyar valóságot a közmédiából tájékozódó bácsi"-kák és nénikék vannak az egészségesnél nagyobb létszámban a magyar lakosságban jelen, addig a dolog kiszámíthatatlan.
Madácsi Pali
A példa adott. Aki európai létet akar hazánkban az elmegy és szavaz O1G ellen!
Madácsi Pali
@Klubtag: megsemmisítő erejü lessz a fideSSre a kijózanodás, amikor már nem tudnak majd tovább hazudni. Előbb utóbb rájönnek a birkák is, hogy európában béke van hiába háborúzik a g^ci 10 éve.
Klubtag
Az Orbán-ellenes erők baja (kudarca) mindíg az, hogy túlbecsüljük a magyarországi választók szellemi, erkölcsi, mentális állapotát. Ez az ország ma is egy feudál-klerikális borzalom otthona, mint kb.1.100 éve. Miért reménykedünk abban, hogy ez most másképpen lesz. Orbán sikerének titka, hogy ismeri együgyű népe gyengéit (hisz közülük származik) és többnyire aljas eszközökkel ki is aknázza azokat.
Aki Én
Elolvastam a fészbukos véleményeket. Bár ne tettem volna :(
Lesújtó állapotban van a társadalmunk. Teljesen törvényszerű, hogy nálunk egy orbán lehet ott ahol van.
Aki Én
Nem olyan meglepő. Az európai emberek nem vevők a szélsőségekre, hiszen az gyakran suttyósággal, tolvajlással, ostoba lózungokkal párosul. Mikor erősödni látszanak, a társadalom értelmesebb fele reagál. Ezért élnek sokkal jobban, békésebben, toleránsabban.
Én az ő értékrendjükben jobban hiszek, mint orbán buta hazugságaiban.
namihami
Addig, amíg a magyar vidék nagyátlaga (tisztelet a kivételnek) az igazi Füstös helyett egy Megváltót lát és a médiája láttat, addig ez az ország fideszmocsár marad.
Ezért kellett a (majdnem) teljes médiát maga alá gyűrni. A marinénik ma is kizárólag M1-en és Kossuthon élnek. Az internetes és elektronikus média pedig a politika iránt érdeklődő falun élők 10-15%-ához jut el, talán.
És ez tökéletesen ordít a narancstérképen
tulipan
@durbincs: Mi van Te narancsos seggnyaló, szaros pofájú Félfarok? Otthon, Ploestiben meg, nem mehetsz az óvodák 500m-s körzetébe , Ballonkabátban ? Maradj hát, inkább a denevérszaros. ammónia-pisiszagú bányakecódbe, a @Verecke21:, @Shikari:,@Pegero: @Csizmás Kond: arancsos hantaboy haverjaiddal !
tudode
Elsősorban az ORSZÁG SZÉGYENE, hogy harmadszorra ANNYIRA FUTOTTA, hogy NEVELŐINTÉZETTÉ kellene átalakulnia az EP-nek egy ciniKUS "vásott kölök" miatt 2011 óta
.
Timmermans nem is olyan rémeSS
.
--- Sargentini-jelentést - Timmermans: Orbán úr, ez a gyávák mellébeszélése
.
www.youtube.com/watch?v=K6Jkki8O740&t=335s
.
A NEMZET OVISÁNAK válasza
.
--- Sargentini-jelentés: Orbán beszéde az Európai Parlamentben
.
www.youtube.com/watch?v=Hedv3vGpvNQ
.
Képtelen a HÁZIRENDET betartani, a zemberekkel takarózik természetesen!
tulipan
@durbincs: Hahaha! Bár lettem volna, Te narancsos fizetett közalkalmazott! :) Mi van Te narancsos seggnyaló, szaros pofájú Félfarok? Otthon, Ploestiben meg, nem mehetsz az óvodák 500m-s körzetébe , Ballonkabátban ? Maradj hát, inkább a denevérszaros. ammónia-pisiszagú bányakecódbe, a @Verecke21: , @Shikari: ,@Pegero: @Csizmás Kond: narancsos hantaboy haverjaiddal !
tulipan
@durbincs: ha valami HATÉKONY szert szedsz, adhatnál má a @Verecke21: , @Shikari: ,@Pegero: @Csizmás Kond: narancsos seggnyaldosó, hantaboy haverjaidnak is !
Yoda69
Gratulálok a gyozelemhez. Remelem hasonló eredmény vagy jobb születik holnap.
Desischado
Sajnos, nálunk a nép javarésze agymosott birka, vagy félnek. És ott van a masszív csalás is. De azért reménykedjünk!
emerencia
@Desischado: + a határon túli lefizetett szavazók.
emerencia
@Klubtag: Ezt írod: "a közmédiából tájékozódó bácsi"-kák és nénikék vannak az egészségesnél nagyobb létszámban" Ugyanez elmondható a többi ifjú és középkorú NER-kedvezményezettre és határon túli, a magyar költségvetésbe egész életükben egy kanyit be nem fizető haszonélvezőre.

Mindezek mellett ott vannak az élettel kínlódó korosztályok, akik megérdemelnék végre már a kiegyensúlyozott életet. Szerintem ők (mi) létszámban többen vannak de valahogy nem tudnak érvényesülni. Hátha az idei két választás ebben fordulatot hoz.
Klubtag
@emerencia: ...ha többen vagyunk, akkor meg kell nyilvánulni és ott kell lenni az események sűrűjében. Most éppen az EP választáson, ősszel meg az önkormányzatin. Ez a recept. Csak attól kapok sikítófrászt, amikor a fodesz-kdnp-t semmiképpen nem választók megideologizálják, hogy azért nem mennek szavazni, mert szerintük nincs kire. Olyan pártot úgy sem fog találni senki, amelyik minden tekintetben megfelel az "ízlésének", de a kínálatban igenis létezik választható, támogatható.
Peller Anikó
@Klubtag: a baj csak az, hogy a kínálat nem képes vagy nem akar összefogni.

Mindezek mellett most valóban megoldás amit mondasz, hiszen most nem söpörheti le a gecivanda a kisebb pártokra adott szavazatokat, mert azok bekerülhetnek az európai kosárba. Ellentétben a magyarország sorsát eldöntő országgyűlési választásokkal ahol a rendszert ezek a fergek már annyira torzították, hogy csak és kizárólag teljes összefogással érhető el eredményes kormányzóváltás. De Európában még működik a demokratikus rendszer.

Tehát most is el kell menni szavazni de a túl kicsi pártokra adott voksok itt is elvesznek
verőce21
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni nem kell félnetek jó lesz!
tulipan
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni életveszélyes, félnetek jó lesz!
Hja, hiszen ami a ezeknek a narancsos férgeknek nem tetszik, az ugyibár nincs is?
hirklikk.hu/kozelet/strache-ugy-a-fidesz-esa-titkosszolgalatok-egyutt-sunyitanak/350757
csak úgy....
@verőce21: mert te eldöntötted? valami okosat is bedobhattá vóna a röpke,semmit mondó kampányod mellé.
migráncs,soros,brüsszel ,nekem köll segíteni?
csak úgy....
@Szeparepa2: Ne mondj ilyeneket,mert ha nem úgy lesz,akkor csak csalódni fogsz ...
csak úgy....
@verőce21: "A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni nem kell félnetek jó lesz! "
próbálom elemezni a mondatod, te ezt nem meggyözödésböl írtad...
kereső
A fidess-kdnp( méri valaki ezt a pártot,vagy csak semmijent) Eu ellenes párt, orbánnal az élen. Nem tudom, miért igyekkeznek annyira Európába. Az ázsiai sztyeppe inkább kedves nekik.Hacsak az nem, hogy orbán hatalommániájában Európa ura akar lenni- na de igy? , hogy olyan képviselőjelöltek vannak a listájukon, akikre én a kutyámat nem biznám rájuk, nemhogy egy ország képviseletét.Drogosok, züllöttek,csakis és kizárólag orbán érdekeit képviselik, nem az országét. És milyen képviseletet tud biztositani a fidess az országnak, amikor kifelé áll a rúdja a legnagyobb pártcsaládból, orbán pária az európai vezető kormányfők között. Mi marad? Az új fasiszták,és az egyéb szélsőjobbosok-akik azért eléggé kissebbségben lesznek/vannak. Az európai állampolgár még emlékszik a 80 évvel ezelőtti eseményekre, hogy hova vezetett egy őrült lázas "nemzetállami" ambiciója. Rádásul ezek mind a kgb-s ezredes zsebéhez vannak bekötve, aki szeretné feltámasztani a nagy SZU-t, ezért aztán nem érdeke egy erős,egységes európa. Az szavazzon a fidessre, aki mindezt akarná- az oroszokat, salvinit, le pent, a brexit mintájára a huxitet.
simmering73
"A lakájmédia és a hivatásos orbanisták minden idők legnagyobb fideszes győzelmét jósolják. Ehhez a megvett külhoniak – az adatok ismeretében és az érvénytelenségi tendencia következtében – egy tizednyi mandátummal se fognak hozzájárulni. Az egész amúgy is csak egy nyálverés. Lesz 14 mandátuma a Fidesznek? Na és? Legfeljebb kettővel több felfüggesztett képviselője lesz a Néppártban, sokra nem megy vele! Ez a soha nem látott győzelem hazai használatra szól: 21 Magyarországra jutó képviselői helyből 14 valóban tetemes fölény, csak éppen szart sem ér. Ha a Fidesz marad az EPP-ben – ami nem rajtuk múlik – akkor 14 képviselőjüknek kell bekussolni, felhagyni az Unió támadásával, és Putyin hatalmi érdekeinek képviseletével. Ha kilép/kirúgják, és a szélsőjobboldali nacionalistákhoz csatlakozik, az Orbán személyes veresége lesz, se Salvini, se Marine le Pen mellett nem rúg labdába."
kanadaihirlap.com/2019/05/25/magyarorszag-valaszt/
Jozefina
Bízom benne, hogy még több ilyen meglepetés lesz!!! Mindenki menjen szavazni!!! Hajrá DK!!!
tulipan
@durbincs: Te bezzeg tahó, ilyen jól ismered a bányakolononisokat, szétreped agyú? seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács és állat etető? narancsos picsogó? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!! Itt az EchoTV-d! www.echotv.hu/ ? A teremburáját? Azt' szavaztál-e már, ott abban a romány Ploestiben??
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány bér-seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.