A Kreml szerint May nem tett semmit az orosz-brit kapcsolatok javításáért.

Theresa May távozó brit miniszterelnök nem tett semmit Moszkva és London kapcsolatainak javításáért

- hangoztatta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken újságíróknak.

Peszkov úgy fogalmazott, hogy "sajnos most hirtelenjében nem jut eszébe" olyan fontos esemény, amely hozzájárult volna a kétoldalú kapcsolatok javításához és összefüggésbe hozható lenne a távozó brit miniszterelnökkel.

Inkább fordítva: May asszony miniszterelnöksége kétoldalú kapcsolataink nagyon nem egyszerű szakaszára esett

- mondta Peszkov.

A szóvivő nem kívánta érdemben kommentálni May pénteken bejelentett, június 7-én esedékes távozását.

Mindössze annyit mondott, hogy Moszkva nagy figyelemmel kíséri a Brexittel kapcsolatos folyamatokat, amelyek nemcsak Nagy-Britanniára, hanem az Európai Unión belüli helyzetre is hatással lesznek.

Rámutatott: Moszkva abban érdekelt, hogy az EU mint Oroszország fő kereskedelmi és gazdasági partnere, kiszámítható és stabil legyen, valamint fejlődjön.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
A ruszki anyabaszó fenevad felhördült és megint epét köpött... mindigis sejthető volt, hogy az oroszok világot behálózó emberiségellenes lobbija kezdte ki őt is... Az ilyen sátáni férgek mindig ont az ellenkezőjét mondják mint ami az általuk vélt, de nem ritkán valós igazság is... ez ős törvényszerűség... Tehát fordítsuk le eme százhuszadik putyin-seggtörlő betanult fosböfögését! (reméljük ezt nem kellett sokat magolni mert hálisten nem hosszú)
A szóvivő nem kívánta érdemben kommentálni May pénteken bejelentett, június 7-én esedékes távozását.
Lám a hazugság lételeme ennek a legfőbb világbiztonsági kockázat patkányfalkának, tehát már ez eleve egy ordas nagy és ostoba hazugság, hiszen éppen MIT IS CSINÁLT??? Ja? Hogy mégicsak kommentálta... bravo...
(ennyit ennek a szánalmas söpredéknek a szavahihetőségéről)
"Theresa May távozó brit miniszterelnök nem tett semmit Moszkva és London kapcsolatainak javításáért."
Ez mondjuk igaz; csak kérdés, egyrészt ki nem szarja le, másrészt hogy a drága nácibolsi segdugó putyika és maffiakormánya MIT TETT EZÉRT??? Még ennyi semmit sem! May egy fejlett országot képvisel és ha ő nem tett semmit (ami nem következik eme bűzös szovjet fröcsögésből mellesleg), akkor nem csak ő nem akart tenni, hanem az országa döntő többsége sem... és teljesen igazuk is van... Puttyedlikének illett volna mélyre benyalni inkább, mivel hiába nagyobbak területileg a gimnasztyorkába trottyantók (bár ha a korona alatt maradt, posztgyarmati területeket illetve országokat vesszük, akkor nem is biztos annyira még ez sem), ám mind gazdaságilag, mind hadilag, mind kulturálisan kb fényévekkel fejlettebb ország! Putyinnak pincsiként kellene pitizni, hogy a britek is segítsék szánalmas suttyó elmaradott, kifosztott, barbár pokol-országát, hogy felzárkózzon a civilizációhoz... De erről már láthatóan rég lemondott, és nem is annyira felfejlődni a legmagasabb szintekhez akar, hanem inkább mindenkit visszarántani a maga szintjére illetve alá...
Szeparepa2
Végülis ez is egy stratégia, Sztálinnak, Hitlernek meg a Sátánnak biztos hogy nagyon kedvére való.. De hát "sajnos most hirtelenjében nem jut eszébe" olyan fontos esemény...blablabla
Valóban sajnos, mert ebből is csak az látszik, hogy túl azon, hogy értelmi fogyatékos ez a seggnyaló is... (mint általában minden ilyen szánalmas pribék papagáj szócső ill mikrofon állvány) hogy a bolygó egyik legaljasabb legundorítóbb elvetemült, tömeggyilkos, emberiség ellenes bűnöző maffiája az orosz söpredék... (itt nem a népre gondolok nyilván, max egy kisebb részére)
Mivel nincsenek valós kapcsolatok SENKIVEL putyinisztánból, hanem egy nagy rakás szar katyvasz, náci aknamunka, amivel az egész világ rombadöntésén és káosszá tételén ténykedik, populista csicskái gyűrűjében...
"May asszony miniszterelnöksége kétoldalú kapcsolataink nagyon nem egyszerű szakaszára esett"
Blablablablabla... és ki nem tette egyszerűvé te barom? Illetve bocsánat, te barom Vlagyimirovicsgeci...
"Mindössze annyit mondott, hogy Moszkva nagy figyelemmel kíséri a Brexittel kapcsolatos folyamatokat, amelyek nemcsak Nagy-Britanniára, hanem az Európai Unión belüli helyzetre is hatással lesznek."
És ki a faszt érdekel hogy moszkva mit figyel vagy mit nem, az az öröm ha éppen másfelé vadászik zsákmányra és leszáll valakiről. Ne pofázz bele Európa dolgaiba, mert egy ázsiai barbár anyagyilkos agresszor patkányfalka szarházi söpredék vagy ruszki...!!!
"Moszkva abban érdekelt, hogy az EU mint Oroszország fő kereskedelmi és gazdasági partnere, kiszámítható és stabil legyen, valamint fejlődjön." Na persze, kiszámítható NEKTEK, és fejlődjön A TI CÉLJAITOK SZERINT, MEG A TETVES KURVA ANYÁTOKAT... Itt senki sem fog nektek ugrálni, max pár bolhafing, senkiházi, bukásra álló elmebeteg, seggnyaló, hazaáruló náci, mint szarbán, aki az anyját is megfőzné, ha kell...
Amúgy is ki nem szarja le, miben vagytok érdekeltek? Remélem és kívánom, hogy megszórjátok atommal egymást a többi elmebeteg diktatúrával ott Ázsiában és kihaltok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.