Hűséges házvezetőnőjét gyászolja II. Erzsébet királynő. Annette Wilkin 72 éves korában hunyt el, egy rövid lefolyású betegséget követően. Az egyik legrégebb óta szolgáló alkalmazottja volt a brit királynőnek.

Gyászol II. Erzsébet – még a protokollra is fittyet hány

A hivatalos események között nem szerepel a temetésekre járás – így, ha II. Erzsébet elmegy egy búcsúztatóra, azt többnyire saját akaratából, érzelmi indíttatásból teszi, valószínűleg nem foglalkozik majd a királyi protokollal, és elmegy a temetésére.

Úgy tudni, Annette mindig tiszta és rendezett volt, nem volt se férje, se gyereke, magát teljes mértékben a királyi család szolgálatának áldozta, beosztottjai pedig kedvelték.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szerencsi Irma
A magyar baloldal néhány tagja természetesen a FIDESZ további "gyengítésére" megy ki, hiszen lelkes hazafiak. Gyurcsányné a Weber vállán fogja ezután könnyeit hullatni, és kéri segítségét, hogy Orbánt tegyék ki a hatalomból, Mentsék meg Magyarországot. De kinek is?
Dr plágium
@Szerencsi Irma: Ehhez mi köze van Anglia királynőjének???
ágimami
@Szerencsi Irma: Értelmezni kellene a cikk címét, utána kommentelni ide nem illő szöveget!!!:DDD
ágimami
@ágimami: Bocs, "ide illő szöveget!"
szegfue
@Szerencsi Irma: Igaz, hogy a hsz-dnek semmi köze a cikkhez, de azért megkérdezem: O.V. megvédi M.o-t -- legalábbis ezzel bombáz minden szórólapon, TV-ben, ujságban -- , de minek is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.