A támadásban 13-an sebesültek meg.

Elfogták a lyoni robbantót

A francia rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő követte el a 13 sebesültet követelő robbantást pénteken Lyonban – jelentette be hétfőn a francia belügyminiszter.

Lyon központjában múlt pénteken lépett működésbe egy szerkezet, a gyanú szerint egy csomagba rejtett levélbomba robbant. A sérültek közt egy 8 éves kislány is volt.

A rendőrség azonnal lezárta a környező utcákat, és térfigyelő kamerák felvételei alapján vizsgálták a történteket, illetve próbálták beazonosítani az elkövetőt.

A robbannással összefüggésben egy 30-as férfit kerestek, úgy hírlett, ő volt, aki az arcát eltakarva a csomagot egy pékség bejáratánál hagyta.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
áh dehogy fogták el!
vagyha elis fogták, messziről látszik hogy ártatlan kis demonstrációs durrogtatás volt.
a nehéz gyerekkorát má ne is emlíccsük szegénynek!
Rockxy
@Shikari: hátezeka robbangatók ojjan rendesemberek, hogy Terézanya sírva csókolgatná a kezüket és ezer bocsánatot kérne tőlük, de sajna má nem teheti.
36
@Shikari: @Rockxy: Viszont Le Pen-nek tökéletesen jól jött a robbantás.(Úgy értem időzítése és politikailag) Nem tudom Micron, hány kínai vázát törhetett össze hisztijében az Elysée palotában.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.