Összeültek az uniós állam- és kormányfők, hogy leosszák a lapokat. EP-képviselő lett az olasz politika nagy öregje, Silvio Berlusconi is, aki a fejébe vette, az Európai Néppártban tartja Orbánt.

Orbánt régi barátja, Berlusconi győzködi, hogy maradjon a Néppártban

Silvio Berlusconi, újdonsült EP-képviselő azt mondta Brüsszelben a néppárti tanácskozás után, hogy hétfő este hosszú telefonbeszélgetést folytatott Orbán Viktorral, és hamarosan találkozni is fognak.

Szeretném meggyőzni őt, hogy maradjon az EPP tagja, és a pártcsaládot is szeretném meggyőzni, hogy fogadja vissza Orbánt

— mondta a volt olasz kormányfő, aki a Forza Italia nevű párt elnökeként vett részt a néppárti találkozón.

Forrás: hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Rühellik mint a szart, ez nem is kérdés. Nyilván visszaveszik, ha bármi érdek fűzi ehhez a néppártot. Persze ezt orbán a saját győzelmének fogja értékelni.
Valami olyasmit fog mondani, hogy ő a legkeresztényebb keresztény, meg, hogy ő Európa DNS-ének hordozója. ...vagy mi a faszom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@csak úgy...: Azért az is sokat elárul a nemzeti betegről, hogy kizárólag korrupciókról, büntetőügyekről, csalásokról elhíresült haverjai vannak a világban.
tulipan
Meggyőzni? Legyen egy besúgója,mint Putiynnak:
Eladott Ország
Ez nem olyan egyszerű: a Néppártnak is megüzenték (nyilvánosan Macron, a többi pártszövetség a tárgyalóasztalnál), hogy amennyiben nem rakják ki a fideszt, úgy nem a Néppárt adja az EU vezetőjét. Ugyan a legtöbb mandátumot szerezték, de még a szocialista pártcsaláddal együtt sincs abszolút többségük. Kellenek mind a zöld, mind a liberális pártcsalád tagjainak szavazatai. Az euroszkeptikusokhoz és a szélsőjobbhoz meg nem fordulhatnak, az a végüket jelentené, ráadásul velük sincs meg az abszolút többség.
tudode
Berloscuni ide, oda amoda, a haVER kinyírta az eszét, az óta egyszer eGYIK, máskor másik énje vezérli:
.
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
.
A falvak választói pedig azt sem tudják, hogy KIK, MIK, hogyan, miként, köl, nem köl
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna
.
Csipetnyi KÖZJOGI MÉLTÓSÁG bitorlók, akik nem kímélik még a SAJÁT DISZNÓ ÓLJUKAT sem!
kereső
Ez a qrva pecér,köztörvényes bűnöző"erősiti" a néppártot? Na ha ennek helye van ott, akkor orbánnak is. Gyűlik a szemét- putyin nagy örömére.Azért nem csak Magyarországon vannak agyatlan szavazók- berlusconi+a mi tompikánk- egy szinvonal.
nezelodo
@kereső: Mindig bejön a "madarat tolláról"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.