Magyarország nem támogatja, hogy Brüsszel az autóipar versenyképességét a környezetvédelemre hivatkozva észszerűtlenül korlátozza – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Befektetési Ügynökség (Hungarian Investment Promotion Agency, HIPA) szerdai járműipari konferenciáján Budapesten.

Szijjártó szerint az autóipar fontosabb, mint a környezetvédelem

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a környezetvédelmet uniós szinten is a versenyképességi szempontokkal összhangban kell érvényesíteni.

A kettő között – mint fogalmazott – meg lehet találni a hosszú távú egyensúlyt anélkül, hogy mindez értelmetlen beruházásokkal, erőltetett fejlesztésekkel hátráltassa a sok millió embernek munkát adó európai autóipart. Az ilyen intézkedések Magyarország autóiparát, versenyképességét és munkahelyeit is érintenék, a kormány ezért csak arányos és átgondolt intézkedéseket támogat ezen a téren is – tette hozzá.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
@Shikari: Téged meg rá kellene kötni egy tarlós busz kipufogójára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Könnyen beszél Ő már biztosította a gyermekei jövőjét akik lehet, hogy ők már felnőttként nem magyarországon fognak élni.
silber13
Figyyu csak te langaléta bőriparos tanonc! Ezt a marhaságot mondd Áder Jancsi bátyádnak aztán fussál!
1magyar
Ez akkor lehet igaz, ha a környezetszennyező autókat minden ember le tudná cserélni környezetkímélőre, de ehhez pénz kellene nem stadion.
desir62
petike akkor csak dögölj meg a mocsokban a bandáddal együtt.
desir62
@Shikari: Téged meg rá kellene kötni egy tarlós busz kipufogójára.
tudode
Meglátszik rajta, hogy a FideritaSS tejecsKÁJÁT szívta a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG utánzat örömére:
.
www.youtube.com/watch?v=E6FfbAU6XtE&t=160s
.
Remélhetőleg NEM KELL MÁR SOK IDŐ, hogy égjen a topoGÓLYUK alatt a talaj!
.
Hetye, petye!
Aki Én
@Shikari: A te esetedben pontosan lehet tudni, hogy ha a linóleumfocista az ellenkezőjét mondta volna, akkor most azt helyeselnéd.
Már csak azért is, mert lövésed sincs a témáról.
namihami
---súgta neki hátulról, az orbáni függöny mögül a Suzuki, a BMW és a Mercedes teljes vezetése. Nekik visszhangzottak a hazai gumigyártók képviselői
Klubtag
@1magyar: ...emlékszem a 90-es években milyen akciók történtek a keleti autók (főleg a kétüteműek) lecserélésére. Akkor a Suzuki, az Opel gyártói jelentős összegekkel szálltak bele ennek a cserének a megvalósításába. Most nem fognak jelentős forrásokat arra áldozni, hogy saját bejáratott termékeiket eltüntessék a piacról és helyette (egyelőre) minimum másfélszer drágábban kínálják pl. az elektromossággal üzemelőket. Ezt közvetíti a magyar fogyasztók felé egy autóipari-bérenc...teljes külügy- és külgazdasági miniszteri tekintélyét latba vetve
Sámannus
Rosszul tudod ecsém te egymagad teli szarod a földet.
csak úgy....
@Shikari: remélem tibim,hogy holnap józanúl és elfogultságok nélkül elemzed a dolgokat! viktor mikortól vezet, kit és minél fogva...stb. elöre is köszönöm a föltételezhetö értékes gondolataid.
Nessy
Drága külügyérünk! Miután magának nem kell sem a piros lámpánál, sem egy autóbusz megállóban várakozni, így elhiszem, hogy teljes mell szélességgel kiáll az autóipar mellett! Ha esetleg nem tudná, nagy városainkban nem ritkán van a szállópor koncentrációja a megengedett felett, a buszmegállóban, forgalmas átkelőhelyeken permanensen az egészségügyi határérték fölött van. Több rákkeltő anyagot szipákolunk ott, mintha láncdohányosok lennénk! Arról nem is beszélve, hogy még a fákat is kiirtják, nehogy tisztítsa valami a levegőt! Úgy, hogy meglátogathatja a mamáját!
csak úgy....
ennek a Petinek nem mondták ,hogy ök föl vannak függesztve?
papa.49
@csak úgy...: Kár hogy csak a néppártban !!!
papa.49
Neked ehhez mi közöd van szargyártó, nem te gyártod, nem te értékesíted, csupán KIBIC VAGY ha esetleg nem tudnád !!!
Egyébként ezt a kérdést megvitattad a bajuszos szarral is ???
desir62
Ez igaz petike, nektek rohadtul fontos, mert ha kivonulnának, össze omlana az álomvilágotok.
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt a szerki is besegít neki!! Tegnap már nem kellett a derék kedvencüknek dumb-riche, ők nyomták teli a portált a kormány-propagandával!!! =))
evacica
Ilyen egy felelős miniszter egy felelős kormányba! Szép jövőt kívánsz a saját gyerekednek! Nektek csak a pénz és a hatalom számít!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:57
Látod ebben teljesen igazad van,
Te például nem vagy liberális,viszont hülyék között az első.
csipetke
Bakker! A magyar zseléipar fellendítője tényleg ilyen hülye,vagy valami tanfolyásra járt,hogy az lett?Értem én,hogy a fidesznek az autóipar a fontosabb,mert csak ezzel tudnak eredményt felmutatni,minden más a pénztáros lölő stróman elvtárs nevén van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.