"A zürichi túsz helyzetben három ember halt meg, a rendőrség szerint. Egy fegyveres, akit még nem neveztek el, pénteken két várost tartott a város délnyugati részén lévő lakásban. A rendőrség azt mondja, hogy három órára zárva tartották az embert, mielőtt megígérte, hogy átadja magát. A lövések azonban hamarosan lőttek, és a tisztek három embert - 60 férfit, és két 34 és 38 éves nőt - találtak kritikus állapotban. Mindhárom meghalt a helyszínen. A tiszteket a helyi idő szerint 05:22-ig hívták meg (03:22 GMT), miután egy szomszéd azt mondta, hogy egy nő sikoltozik. Amikor megérkeztek egy férfihoz, aki beszélt velük egy lakás ablakából, azt mondta nekik, hogy két nő túszul. A svájci szállodai halálra vonatkozó döntés A svájci szavazók visszautasítják az EU fegyverszabályait Hacsak a rendőrség visszavonult, azt mondta, lőni fogja őket. A túsz tárgyaló csapat ezután megpróbálta a kapcsolatot a fegyverrel, rövid időn belül 08:00 után, amikor beleegyezett abba, hogy...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ezt az érdekes szöveget milyen nyelven írták?
Komplett idióták írják a cikkeket?!
vacsi
Ezt az érdekes szöveget milyen nyelven írták?
Komplett idióták írják a cikkeket?!
kereső
Ezt a cikket a google forditotta a ripostnak?
CsipkeRózsa
Ezt a cikket a Google fordította? Nem a 60 férfi a legnagyobb hiba.
kereső
@CsipkeRózsa:" A túsz tárgyaló csapat ezután megpróbálta a kapcsolatot a fegyverrel, rövid időn belül 08:00 után, amikor beleegyezett abba, hogy..."micsoda szinvonal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.