Az ember csak áll az út szélén, az esőben, Kápolnásfaluban és egyszer csak elhúz mellette a pápa és integet. Van ez így. Ferenc pápa körülbelül 90 ezer hívő előtt tartotta meg szentmiséjét a csíksomlyói kegyhelyen. A mise végén a pápa elhelyezte az arany rózsát a helyszíne szállított Mária kegyszobor lábainál. Az arany rózsa a pápák különleges ajándéka, amelyet a különböző Mária-kegyhelyeknek szoktak ajándékozni a Szűzanya iránti tisztelet jelképeként. Aztán felhangzott a kontextusban (ugye, Csíksomlyó Romániában van) sok vitát és konspirációs elméletet generáló magyar himusz, amelyet a székely himnusz követett. Ám a Szentatya ezt már nem várta meg, elindult látogatásának következő állomása, Jászvásár (Iași) felé. A hívő tömeg a helyén volt a csíksomlyói nyeregben. Az eső szintén, és nem volt tekintettel a lelkek hangulatára. Szétnéztünk a helyszínen, mutatjuk:

(Forrás: foter.ro, durbincs által)

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
provokáljuk még kicsit egész Romániát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
provokáljuk még kicsit egész Romániát...
bencemacska
Ki volt az az idióta, aki ezt fordította és hitelesítette?
Hogyan lehet LÁTNI egy, két himnusz FELCSENDÜLÉSÉT???
durbincs
@bencemacska: magának ez 1 gurdiuszi-csomő?
bencemacska
@durbincs: Lehet, hogy van olyan ember, aki "hangok felcsendülését" látja, de azt spirituszba kell tenni, akkora fej.
durbincs
@bencemacska: ne görcsöljön mán ezen - azt lépjen tovább ?
Commenter
@bencemacska: valamelyik gépi fordítóprogram, ki tudja durbincs hova dobálja be a cikkeket mielőtt idetolja.
nezelodo
Azért hiányoltam onnan Orbánt, mint vendégfogadót, amint üdvözli a "demens vénembert", ahogy a kedvenc, lovagrenddel felcicomázott publicistája, Bayer Zsolt nevezte a pápát.
Mirabilis
"Aztán felhangzott a kontextusban (ugye, Csíksomlyó Romániában van) sok vitát és konspirációs elméletet generáló magyar himusz, amelyet a székely himnusz követett. Ám a Szentatya ezt már nem várta meg.
Szart rátok!
durbincs
@Mirabilis: csak magára +a hasonló@Commenter: nevű órdenáré 50iq-s picsogó förmedvényre ?
bencemacska
@nezelodo: ma, 20:01
Szvsz a BL döntőn kívül az volt a másik ok a távolmaradásra, hogy Romániában nem fogadták volna a pápánál nagyobb méltóságként!
Az egója már túlnőtt minden őrületen!
bencemacska
@Commenter: ma, 19:37
Hogy a gépi fordító program hibázik a ragozásban, szórendben, természetes, de a hallást nem keverheti össze a látással!!!
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat

Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: Maga meg aláfeküdt Webbernek miko az ittvolt?azt úgylátszik-még Ep cafka se lesz ?nemhogy Stadione név ?
Nessy
@bencemacska: lehet, hogy mindenki süket - néma lett hirtelen, és jeltolmács mutogatta el mit is énekelnek!
solidedge
A himnusszal nincs semmi baj. De Trianon után 99 évvel 18 %-nyi magyarsággal Erdélyben nem hiszem hogy lehet pl. autonómiát csinálni. Van olyan megye ahol a lakosság 1,98 %-a magyar. Viszont lehet a Románokat ilyen nyílt szembenállással mint Orbánék teszik bosszantani aminek jó vége nem lesz. Politikai kultúránkból következtethetően ha román területeket csatoltak volna hazánkhoz akkor ilyen helyzetben mi is fellépnénk a románok ellen.
namihami
Lenne az itt kommentelők között egy lángeszű zseni, akinek már szólhatna vagy írhatna valaki/bárki, hogy a WeBer nem azonos a WeBBerrel.
Az egyik (az, aki egy b-vel írja), az EU-s tisztségviselő. A másik (amelyik kettővel) pedig musicalszerző. Mindkettő világszerte ismert, mindössze más-más profilban. És nem hiszem, hogy ne ismernék egymás munkásságát, de biztos vagyok benne, hogy attól még nem csereszabatosak.
És bárcsak ez lenne az, ami grafomán (ha kell--elmagyarázom, mit jelent) "" írótársunk"". legnagyobb melléfogása (erre is tudnék jobb szót).
nezelodo
@namihami: Már bocs aki grafomániában szenved, rendelkezik némi magyar nyelv ismerettel, és esetleg hallott olyanról, hogy létezik kultúrtörténet. Aztán képességei szerint (vitatható) véleményt mond, és nem úgy hányja ide az éppen aktuális politikai pszichopata zavaros, elvek nélküli üzenetét, ráadásul a partvonalon kívülről.
ittott
látni és hallani két különböző dolog. lehet, hogy látunk valamit, de nem halljuk. Az írás alapján látjuk, hogy a cikk szerzője nem tud magyarul, és sajnos nem halljuk, hogy verés közben hogy ordít.
tulipan
@durbincs: Te narancsos Orbán-seggnyaldosó. félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, húgytól bűzló bányakecodban? Azt naponta aláfekszel-é Orbánnak?Te már valódi- Ep cafka van ám, a nagy szerencse hogy le vagy kötözve az Echo tv, elé ott Ploestiben!!!
tulipan
@Nessy: Egész Románia levette a TV hangját!!!
painful
Ezt viszont csak a székelyföldi Csíkzsögödön lehetett látni: https://444.hu/2019/06/02/kover-laszlo-szerin...

Jelzésértékű, hogy a nagyon magyar nagyon keresztény nagyon bajszos Kövér László,, az Országgyűlés elnöke, egy templomban (!) tartott beszéde 18-as karikát kapott. - ???
Persze az a halandzsa, amit megint kinyilatkoztatott (mert Kövér elvtárs szeret kinyilatkoztatni) , egy bullshit.

https://i-cdn.embed.ly/1/display/crop?height=...
Kookas
@painful: kövér a száján szarik!
advocat
És a főkatolikus a BL döntőt nézte. Térdre, imához!!! Most nem ment?
Eriksson
@Mirabilis: tegnap 20:04
Mi más várható egy távvezérelt jezsuita pápától?
tulipan
@advocat: Úgy érted, a fő reformát-katolikus! Se hús,se hal!!!
Csizmás Kond
...csak nehogy e hír hallatán félelmetekben összepiszkítsátok magatokat ...
Aki még nem látott imakönyvet annak elárulom, hogy a Magyar Himnusz szerepel a vallásos énekek között, tehár semmi akadálya elénekelni templomba vagy mise alkalmával.
Nessy
@advocat: A BL döntő idején O.V. részéről a kereszténység, és megmentése szünetelt!
tulipan
@Csizmás Kond: Sőt narancsos hantaboy Kondáskám! Akár otthon is, ha nagyon belelendülnél!
tulipan
@Eriksson: Tudjuk, narancsos hantaboyok, ti jobban szeretitek az '"ilyeneket"!!!
https://168ora.hu/kulfold/hatalmas-botrany-va...
advocat
@bencemacska: Buták vagytok. Vak volt az újságíró. És ők ezt "látják".
Eriksson
@tulipan: ???
Malákiás próféta szerint a mostani jezsuita lesz az utolsó Szent Péter trónján.
36
@Csizmás Kond: Huu...de jól írod. Kölcsey Ferenc műve előtt pedig a Boldogasszony Anyánk volt a katolikus magyarság néphimnusza. Szintén ma is énekeljük-főleg- Mária ünnepek miséi végén. Ugyanaz a tisztelet illeti, mint a Kölcsey féle nemzeti himnuszt.

Nem tudom, a Pápai himnuszt énekelték-e? Vagy Ferenc pápa, már azt is töröltette a protokollból, nehogy megsértse valakik érzékenységét.:(
Csizmás Kond
@tulipan: Nekem a himnusz mindig is szent volt...ellentétben veled.
Csizmás Kond
@36: A himnuszok az 1800-as években jelentek meg. Azelőtt nem voltak nemzeti himnuszok. Amit te említesz az vallásos eredetű és nem egységes
" Kölcsey műve előtt a katolikus magyarság néphimnusza a Boldogasszony Anyánk és az Ah, hol vagy, magyarok tündöklő csillaga kezdetű ének,[3][4] míg a református magyarságé a Tebenned bíztunk, elejétől fogva (90. zsoltár) volt. Népszerű volt a – hatóságok által többször betiltott – úgynevezett Rákóczi-nóta is. Ez utóbbit Hector Berlioz és Liszt Ferenc is megzenésítette. A 19. század elején ugyanis hivatalos alkalmakkor Magyarországon az osztrák császári himnuszt játszották, de mellette mint a magyarság kifejezője gyakran felhangzott a Rákóczi-nóta vagy más néven a Rákóczi-induló is.[4] A császári himnuszt Bulyovszky Gyula, a korábbi márciusi ifjak egyike 1854 tavaszán álnéven magyarra fordította[5][6], de így sem lett néphimnusz a magyarok körében,[7] a közvélemény nagy része számára elfogadhatatlan maradt.[8] Ennek egyik oka volt, hogy a megtorló kivégzéseket, mint az aradi vértanúkét is, a császári himnusszal fejezték be.["
tulipan
@Csizmás Kond: Köszi, narancsos hantaboy! Ennek igazán örülök!!! Hahahaha :)))
kulabombaafityiszre
@durbincs: Te szerencsétlen.
Mekegsz,makogsz itt.Magyarkodsz,értelmetlenül írsogálsz.
Legalább románul tudsz,vagy azon a nyelven is olyan tudással rendelkezel?
Esetleg simán kevés IQ-val születtél,talán fideszesként ártott meg az agymosás?
Eszem,faszom megáll azon,ha megszólal a székely himnusz ezek a nagy szarkeverő,
szittya magyarok az élvezettől nyakig összefossák magukat.
tulipan
@Eriksson: Jéé, ez is olyan, mint volt, a Maja világvége 2012-ben? Ugyan úgy "bejön"? Na, akkor pláne, továbbra sem érdemes a narancsos hantaboy-banda ostoba, "Vakondi-jövendöléseit" ELHINNEM!!!
tulipan
@kulabombaafityiszre: Bármelyik érvényes lehet rá!!! Tetszés szerint! :)
Eriksson
@tulipan: Ennyi ésszel szabad lábon, hogy úsztad meg? Ja, emlékszem... 2007.
tulipan
@Eriksson: Hülye, narancsos hantaboy!
namihami
@nezelodo: Bocs, de akire céloztam, az biztos magában és abban is, hogy az általad hiányolt képességeknek mindnek birtokában van. Éppen ezért mer a tökéletes fennsőbbség magasságából leszólni mindenkit.
"" Csak az ostoba biztos mindig, mindenben
Az értelmes állandóan kételkedik magában!""---hát benne egy szemernyi kételyt nem találhat a legélesebb szemű ember sem.
durbincs
@kula: maga mindig panaszkodik valahányszor csak lehuzzák ? pedig csak 1 kupac szxr ? nem ?
durbincs
@tulipan: Azt nőnek ott a Nobelek, a neves bányakeccokban ?
durbincs
@namihami: Azt Jó sokat diktátak mi ?s nem magyarul -hanem Órdenáré Ákkcentússal ?
Mirabilis
@Eriksson: Haha! Ennél a távvezerlésű pápánál járt orbán 2017-ben.
https://444.hu/2017/03/25/orban-viktor-a-papa...
Tán még meg is gyónt nála. Mondjuk lett volna - lenne mit.
Eriksson
@Mirabilis: Ha nem járt volna, akkor meg azt vetnéd a szemére.
Mirabilis
@Eriksson: Jajaj. Inkább most a Csányi luxusgépén repült Orbán a BL-döntőrebl-t nézte mint a pápát csiksomlyón! Ez ám a jó keresztény orbán.
Továbbá: Csányi luxusgépén repült Orbán a BL-döntőre. haha még mindig orbánista vagy? Miért?
Eriksson
@Mirabilis: Sose voltam Orbánista, még csak Fideszes se. Sőt, semmilyen párti nem vagyok. És nem is követem, hogy mit csinál éppen a Me, eszik-e, alszik-e éppen.
Mirabilis
@Eriksson: "Ha nem járt volna, akkor meg azt vetnéd a szemére. " ez nem inkább orbánista kijelentés?
"Sose voltam Orbánista, még csak Fideszes se" - na ne már!
Eriksson
@Mirabilis: Sajnálom, de veled nincs miről beszélni.
Mirabilis
@Eriksson: "Sajnálom, de veled nincs miről beszélni" Haha! Ezt mondja az, akinek nincs már mondanivalója, hogy miért is fideszes még mindig!
Commenter
@bencemacska: akkor a humán-gépi páros nyúlt mellé, vagy eleve szándékos a megfogalmazás!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, narancsos seggnyaldosó tökhülye abnoemális förmedvény, félfarok, ott a román Ploestiben levő denevérszaros vérhúgytól bűzlő bányakecódban?? OTT NÉZED az Echo-tv ? lehet odaragasztottak a foteledhez ? Mán meg lezsibbadtál ? Előkerültél te mocskos kotonszökevény? Hogy a herkó verje ki a véreresével a gyenge tejfogaidat.! Mi is a helyzet, te bánykecos araa nálatok 1000km-re ilyen nincs,ott Ploestiben ? de mivan ? Denevér ? +petro ? nem értem miért panaszkodsz valahányszor csak lehuznak a wc-n, ? hiszen te úgyis csak 1 kupac szxr vagy ? nem ? szerencsétlen narancsos agyatlan, 30IQ-s ugye nagyon város már azt a nobelt ott a szaros-húgyos bányakecódban???
durbincs
@Mirabilis: Maga meg aláfeküdt Webbernek miko az ittvolt?azt úgylátszik-még Ep cafka se lesz ?nemhogy Stadione név ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat
Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
painful
A magyar himnusz beteg!
Mindig utáltam, irtóztam tőle - az a sok sírás-rívás!
A székely himnusz, 1,3 millió gyökér himnusza, nem releváns, és SOHA nem lesz releváns!
Fogytok, hülyültök, akár ide is költözhetnétek, ide is adózhatnátok, de ti nem akartok - innentől kezdve a kutyát nem érdekli a létetek.
Románok vagytok,románul beszéltek, románul dögöltök meg, románul temetnek el.

Semmi közöm hozzátok, gecik, és nektek sincs semmi közötök hozzám !!!
Húzatok a halál faszára ki-bebaszott románok!
painful
Természetesen tudtam volna ezt szépen, kulturáltan is, de a szőröstalpú román gecik nem érdemlik meg még a kultúráltságnak a látszatát sem.
durbincs
@Mirabilis: Maga meg aláfeküdt Webbernek miko az ittvolt?azt úgylátszik-még Ep cafka se lesz ?nemhogy Stadione név ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat
Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
durbincs
@Mirabilis: Maga meg aláfeküdt Webbernek miko az ittvolt?azt úgylátszik-még Ep cafka se lesz ?nemhogy Stadione név ?
durbincs
@Mirabilis: maga 1 1000km-re lako 50IQ-s vidéki ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat
Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal
staro2
Egész Románia láthatta, amint felcsendül a magyar és a székely himnusz Csíksomlyón, a pápa jelenlétében

Hallotta is vagy csak látta?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat
Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal
durbincs
@Mirabilis: Láthatóan 1 gyagya , elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat
Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal
Mirabilis
És egész románia láthatta, hogy orbán inkább a bl meccsre ment a magyar adózók pénzéből inkább, mint a pápát halgassa. Haha durbincs!
durbincs
@Mirabilis: Láthatóan 1 hangyás-gyagya ,s elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast ?
Mirabilis
Láthatóan durbincs nem tud magyarul, nem tudja értelmezni:"És egész románia láthatta, hogy orbán inkább a bl meccsre ment a magyar adózók pénzéből inkább, mint a pápát halgassa"
Csak arra tellett neki, hogy Mirabilist szapulja minden ok és bizonyíték nélkül, csak úgy.
durbincs
@Mirabilis: Láthatóan 1 hangyás-gyagya ,s elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast ?
tulipan
@durbincs: s: Mi a hézag, megbuggyantál,te narancsos seggnyaldosó tökhülye, félfarok, ott a román Ploestiben levő denevérszaros, vérhúgytól bűzlő bányakecódban?? OTT NÉZED napohosszat az Echo-tv ? lehet odaragasztottak a foteledhez ? Mán meg, tök lezsibbadtál ? Előkerültél te mocskos, bűzös kotonszökevény? Hogy a herkó verje ki a véreresével a gyenge tejfogaidat.! Mi is a helyzet, te bányakecos araa nálatok 1000km-re ilyen nincs,ott Ploestiben ? de mivan ? Denevér ? +petro ? Vigyázz ám mit vartyogsz itt össze, mer' hisz már egészen biztosan ez a Weber lesz a nyaldosott narancsos segged FŐNÖKE? akihez térden csúszva járul majd a pénzé...!!! Te egy Sötét, BUTA, bunkó, abnomális, jól láthatóan 1 hangyás-gyagya , félkedgyelmű, elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró, román bányakeccos-paraszt vagy?
Mirabilis
shikari, durbincs, taszsz három – vagy csak kettő, mert nevet változtatott az egyik két jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
durbincs
@Mirabilis: Láthatóan 1 hangyás-gyagya ,s elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast ?
+@tulipan: elmezakkant, meg a 2 cimborája, a @csak húgy.: a vizeletvirtuoze + a @kula.: a barnacsigásganyé ?
Mirabilis
Durbincs láthatóan 1 hangyás-gyagya ,s elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast, elmezakkant, vizeletvirtuoze
durbincs
@Mirabilis: Láthatóan 1 hangyás-gyagya ,s elmezakkantként, mindenkivel szöszölni akaró bányakeccos-parast ?
+@tulipan: elmezakkant, meg a 2 cimborája, a @csak húgy.: a vizeletvirtuoze + a @kula.: a barnacsigásganyé ?
Mirabilis
Haha, durbincs nem tudott kitalálni újabbat!
durbincs
@Mirabilis: magának a-kő-butának ? minek ?
Mirabilis
shikari, durbincs két jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó, talán Mo.-ról kapja a nyugdíját?
shikari, durbincs két jó barát romániából, ahova dől a magyar emberek pénze orbán és felesége által, miközben itthon még a hajlkéktalanokat is üldözik
tudode
Az ismert okok miatt letakarták Ferenc pápa reverendáján a magyar feliratot

https://www.google.com/search?q=Levett%C3%A9k...
.
Látható volt a Spektrumon a pápák története. Az jött le számomra, hogy az átlagembereknél teljesebb életet élnek (finoman szólva). Állítólag Ferenc pápa köztük a legszelídebb lelkipásztor:
.
https://www.google.com/search?q=Levett%C3%A9k...
.
Az azért nem helyes, hogy ma már az állam összepaktált velük, és kezdik újra a cuccolást!
painful
Orbánnak nem nagyon van véleménye erről az egészről, pedig ami fontos neki, arról mindig van markánsan beteg véleménye.
Orbán is láthatta volna, amint felcsendül a magyar és a székely himnusz Csíksomlyón, a pápa jelenlétében, de úgy fest qrvára nem érdekelte az egész.

A keresztény egyházakat ez nem izgatja, amíg dől a lé hozzájuk. (az olasz keresztény egyházak is simán elfogadják a maffiózók pénzét).
Az Orbán-híveket meg semmi nem érdekli! Ha holnaptól sátánista lenne Orbán, akkor is követnék (amúgy már sátánista a kis genya, csak ezt jól titkolja - a híveknél meg nincs meg az a szükséges nüansznyi plusz, hogy ezt felismerjék).
durbincs
@Mirabilis: Magárol mondták a Falu-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, de esze ennek @Mirabilis: nek 1gram annyi,sem volt ?
Mirabilis
shikari, durbincs két jóbarát Romániából, akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából befolyt pénz:
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó, talán Mo.-ról kapja a nyugdíját?
shikari, durbincs két jó barát romániából, ahova dől a magyar emberek pénze orbán és felesége által, miközben itthon még a hajlkéktalanokat is üldözik
tulipan
@durbincs: Mi van véled, te narancsos mélyseggnyaló Félfarok, ott román Ps lo
tulipan
Ploesti bányavidéken levő denevérszaros, húgytól bűzlő bányakecódban? Rólad hirdették a Falud-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, ámde esze ennek a sötét, bunkó @durbincs: nak egy 1/2 gram annyi,sem volt ? Ezért voltál kiközözve az Echo TV elé, amitől megtanulhattas, indazt, amit a oskolában kellett volna, oda viszont sosem jártál! Ezért nyalod most, jó pénzért,
olyan szorgosan, a narancsosok segét!
tulipan
@Mirabilis: Ne reménykedj, hogy ezek a sötét bunkók, nem reagálnak, csak ki kell sütniük, milyen, az eddigieknél is pofátlanabb, narancsos gorombaságot agyaljanak ki!!
durbincs
@Mirabilis: Magárol mondták a Falu-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, de esze ennek @Mirabilis: nek 1gram, annyi,sem volt ?@tulipan: Magárol mondták a Falu-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, de esze ennek @tulipan: nak 1gram ,annyi,sem volt ?
durbincs
@tulipan: @Mirabilis: magukat mint a ritka hulladékot , fénymásolták ?
durbincs
@csak húgy...: mondják maga Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?
tulipánnyal +@Kula: .-val +@silbert: .? meg még kivel ? Maguk a Temetőeldözerolok ? azt @Mirabilis: maga is ment ?
Cicamama55
Hívő emberként, nagyon elképedtem ezeken a hozzászólásokon. Olyan emberről így beszélni, aki a szegényeket, elesetteket segíti, a békés egymás mellett élést, a szeretetet hirdeti...Egyik oldalon a pápai mise a magyarok közös ünnepén, másik oldalon az itt folyó ocsmány szóváltás erről a csodálatos eseményről...Sír a lelke az embernek bizony Isten!
Commenter
@durbincs: nézze meg mit csinál. Megríkatta cicamamát a sok énjével...magának már a Pünkösd sem szent, hogy pont Romániába dobta ki magát a tenger vagy az öreg Halász...
csak úgy....
@Commenter: nem mindíg a szülök tehetnek a durbicsuk faragatlanságáról ! ha a kedves mama,nem tette vóna ki az csinos piskótáit a lakásból , 45 ben a besötítési és kimászkálási tilalom ellenére ...
csak úgy....
@Commenter: a kedves mama? ;) kend is ismerte? :)
man in black
Elképesztően elszörnyülködtető is tudok lenni - ha akarok.
DE!
Míg ez nekem felvett képesség, addig a Nyomorultaknak, a fideszeseknek (Orbán, és sleppje), ez az alaptermészetük.
Ez NAGY különbség!

Amikor undorító vagyok, csak a fideszes szutyok mélyundorítót imitálom.
Jó napot kívánok geci Orbán, geci fideszes politikusok, geci fideszre szavazó hulladékok !!!
tulipan
@durbincs: Mi van Te sötét, bunkó narancsos seggnyaló Félfarok, ott aromán Ploesti-beli denevérszaros, húgytól bűzlő bányakecód mélyén??? Ott lekötözve az Echo TV elé, azon töröd azt a buksi fejes, hogy kb. 1000 km.-re, merre is van Ócsa, miközben Pünkösd szent ünnepe tiszteletére, Őszentsége, a Pápa ócsárolására adtad a fejed??? A Kereszténység legnagyobb dicséretére? Mond csak, nem félsz, hogy egyszer valaki valóban széthasítja, azt a BUNKÓ KOBAKODAT???
Commenter
@csak úgy...: én cicamamát se ismerem.
durbincs
@csak húgy...: mondják maga Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?
tulipánnyal +@Kula: .-val +@silbert: .? meg még kivel ? Maguk a Temetőeldözerolok ?+ @Commenter:
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat

Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal.
Mirabilis
@tulipan: "Ne reménykedj, hogy ezek a sötét bunkók, nem reagálnak"
hát dehogy nem.
Sötét durbincs mindig:
"Magárol mondták a Falu-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, de esze ennek @Mirabilis: nek 1gram, annyi,sem volt ?@tulipan: Magárol mondták a Falu-Vénei :hogy : Lop, Csen ,Csór, de esze ennek @tulipan: nak 1gram ,annyi,sem volt ? " és még másképp is
Kit érdekel orbán troll írnoka?
durbincs
tulipan: @Mirabilis: magukat mint a ritka hulladékot , fénymásolták ?
Mirabilis
shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát a határon túltól akik beleugatnak a mo.-i politikai helyzetbe, akiknek persze semmi köze nincs hozzá. Jaj, dehogy, nincs köze: hát ömlik a magyar emberek adójából. befolyt pénz:
Ingyenes orvosi ellátás
a vajdasági magyaroknak 3,3 millió forintot ad a magyar kormány házvásárlásra, mindenféle önrész és előtakarékoskodás megkövetelése nélkülA külhoni magyar családok éve programsorozat keretében 600 millió forint értékben támogat a kormány határon túli magyar családbarát vállalkozásokat

Kiderült, hogy a Szlovákiában, Romániában, és Szerbiában működő magyar fociakadémiák eddig összesen 16 milliárd forintnyi magyar állami támogatást kaptak. A pénz Magyarországról a Magyar Labdarúgó-szövetségen és a Bethlen Gábor Alapon keresztül áramlott.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak
2018-tól a határon túli magyarok is megkaphatják a magyarországi anyasági támogatást
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást. Kiegészítve csizmáskonddal
Ritka hulladékok, orbán fénymásolatai.
durbincs
@Mirabilis: @Mirabilis: magukat mint a ritka hulladékot , fénymásolták ? a bányába a lócitromok közé ?
Mirabilis
Ha meglátod ki a beküldő - durbincs- ne reagálj. orbán barát szarjankó Mo.-ról kapja a nyugdíját és ingyen orvosi ellátást.
Ritka hulladék ez a durbincs, orbán fénymásolata, lócitromok között. Bányában is? Hüm!
tulipan
@durbincs: Mi van, Te végtelen bunkó narancsos seggnyaló félfarok, Téged ott a Ploersti bányatelep 10 emelet mélyén levő, fény mentes, denevérszaros, húgytól bűzlő, bányakcódban mint a ritka hulladékot, fénymásoltak ? a bányába, a többi narancsos haveroddal együtt, a bányaló-citromok közé ?
durbincs
@csak húgy...: mondják maga Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?
tulipánnyal +@Kula: .-val +@silbert: .? meg még kivel ? Maguk a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárva @kakaósbögre: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok