Egy brazil nő vádolja azzal Neymart, hogy megerőszakolta. A labdarugó most megszólalt. 

Nemi erőszakkal vádolták meg a Paris Saint-Germain klasszisát, Neymart. A brazil zsenit egyik honfitársa, egy a cikkekben meg nem nevezett hölgy jelentette fel, miután május közepén Párizsban együtt töltöttek egy éjszakát.

Megszólalt a nemi erőszakkal vádolt Neymar

A játékos édesapja azonnal reagált történtekre, majd Neymar is megszólalt a közösségi felületein közzétett videójában, jelezve: csapdába csalták. Bizonyítékul az összes, a hölggyel folytatott intim beszélgetését megosztotta.

Mindent megosztok, az egész beszélgetést, amit ezzel a nővel folytattam, minden privát pillanatunkat. Ez szükséges ahhoz, hogy megmutassam: semmi több nem történt, csupán annyi, hogy egy férfi és egy nő kapcsolatot létesített a négy fal között úgy, ahogy az másoknál is lenni szokott. Másnap sem volt semmi gond, továbbra is beszélgettünk

– jelezte Neymar, aki kemény szavaknak nevezte az ellene felhozott vádakat. Meglepték a történtek, csapdába csalva érzi magát.

A bejegyzést az Instagramon lehet megtekínteni. 

Cikk- és címlapkp: AFP

(24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Ma'r az apja is beleszol,hogy mi is tortent.Neymar is olyan mint a tobbi lokott.Rakjal tobb fulbe-valot te ostoba.Ronaldonak is 3 notol van 4 gyereke,me'g fekete is van kosztuk.Ezek mind
egytol egyig moslekokk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.