Komoly és valós az érdeklődés Kanadában a magyar élelmiszeripari termékek iránt, és a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a partnerség a kanadai cégekkel - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon matyar ez a Magyar

Szájjártató bornírtsága erősen fertőző, vagy legalább is haszonszőrűekkel veszi körül magát

Az az igazság, hogy eredetileg a szokásos bugyutaság okán akartam körberöhögni „Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek” adott kanadai kinyilatkozását. Mármint, hogy lehetőséget lát arra, hogy „a jelenlegi csaknem 21 millió eurós értékű magyar élelmiszerexportot rövid távon akár nagyságrendekkel növelni lehessen.” !!! =))
Azonban még ezt is bőven leköröző elképesztően buta logikai bukfencet is kibocsátott magából. Kifejtette, hogy „Kanadának jelenleg szélsőségesen liberális kormánya van, amely hisztérikus hangnemben szokta támadni Magyarországot … amelyek elfogadhatatlanok és ezeket rendre vissza szoktuk utasítani”! Nem, nem ez a csúcs, a derék államtitkár még erre is rá tudott tenni. Elmondta, hogy ő miképp értékeli ezeket a kritikákat: „ez is Magyarország nemzetközi életben elfoglalt egyre növekvő szerepét és súlyát mutatja. "Ezt azt jelenti, hogy odafigyelnek ránk és számít az, hogy mint mondunk”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.