Manfred Webert választották meg az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjének szerdán Brüsszelben. Bár a Fidesz néppárti tagságát felfüggesztették, Orbán Viktor pedig alkalmatlannak nevezte Webert, a fideszesek mégis rá szavaztak.

Weber a főnök – bár Orbán szerint alkalmatlan, a Fidesz is rá szavazott

Az egyetlen jelöltként induló bajor politikus, aki 2014 óta vezeti a néppárti képviselőcsoportot az Európai Parlamentben, 156 voksot kapott az EPP alakuló frakcióülésén, további négy szavazat érvénytelen volt. Az EPP-nek a májusi választás óta 179 képviselője van.

Manfred Weber volt az Európai Néppárt listavezetője a májusi európai parlamenti választásokon. A voksolást a néppárt nyerte meg, így a 46 éves politikus egyúttal az Európai Bizottság elnöki tisztségének várományosa – írta az MTI.

Az Euronews kedden azt írta, a fideszes EP-képviselők támogatják, hogy ismét Manfred Weber legyen az Európai Néppárt parlamenti frakcióvezetője. Korábban Orbán Viktor többször elmondta, hogy Weber alkalmatlan a bizottsági elnökségre.

Forrás: index.hu

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Íme a Fidesz elvtelensége, elvetemültsége és kétszínűsége. Jó pontokat akartok szerezni? Remélem Manfred Weber tartja a szavát és ki lesztek dobva a szélsőjobbos szemétdombra a törleszkedés és a gazsulálás ellenére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Íme a Fidesz elvtelensége, elvetemültsége és kétszínűsége. Jó pontokat akartok szerezni? Remélem Manfred Weber tartja a szavát és ki lesztek dobva a szélsőjobbos szemétdombra a törleszkedés és a gazsulálás ellenére.
nezelodo
Lári fári, nem megmondta Orbán, "ne azt nézzék, mit mond, hanem azt figyeljék, amit csinál"? Kvázi hazugnak nevezte önmagát. Valamikor, (tévedésből), ő is őszinte lehet, nem?
tulipan
Na ja, előbb lenézően sértegeti, utána tartja elé a markát! Valódi Orbán-jellem!!
tudode
Szégyene az országnak, hogy "csak" egy kitakar, betakar, ki tudja mit akar hokizsebes vásott kölök a kRÉMJE az országnak!
dr. prédikátor
Nyikari cerkóf !!! Ennyit a fityma csürhéd gerincességéről!!!"Manfred Webert választották meg az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjének szerdán Brüsszelben. Bár a Fidesz néppárti tagságát felfüggesztették, Orbán Viktor pedig alkalmatlannak nevezte Webert, a fideszesek mégis rá szavaztak."Remélem Martin Weber két lábbal fogja kirugni az O1G-t!!!
tudode
Szégyene az országnak, hogy "csak" egy kitakar, betakar, ki tudja mit akar hokizsebes vásott kölök a kRÉMJE az országnak!
.
De hát a magyarok úgy döntöttek 2010-ben, hogy véget vetnek az oligarhák rendszerének, megdöntötték, aztán hej mi lesz a nóta vége LölöKÁVAL, és a satöbbiekkel, az alkotmányos keretek között
.
index.indavideo.hu/video/Orban_Viktor_nemzetkozi_sajtotajekoztatoja_3
.
A nap is másképp sütött 2010-ben annak, akinek a halványulgat a csillagocsKÁJA illeg, billeg!
jesz
ezekután Weber és Orbán kerülni fogja egymást? vagy mosolyogva kezetfognak a kamerák előtt, és puszinak látszó fülbesúgás: -szopjál le...

aztán ismét mosoly...
nemfideszes
Nagy volt a pofája kis gecinek, a választások előtt, de most, hogy a szélsőjobb elbukott nem győzi magát visszanyalni...
Csizmás Kond
...vak vezet világtalant...ez még csak a néppártban való indulási jelölés...
Maxipocak
@Commenter: Nekem is ez a véleményem. Weber helyében- miután meg van a pozícióm- úgy b***nám ki a fideszt, hogy Moszkváig repülnének.
Commenter
@Maxipocak: Csak Moszkváig? Túl közel van,védve is lennének, nálam az Isten háta mögött a minimum valami őserdő, vagy sivatag (érezzék csak víz és élelem nélkül) mit élnek át az ott élők akikkek riogatnak, ésahol percek alatt a természet martalékává válnának.
painful
A pávatáncos MOCSOK Orbán - még egy ilyen undorító kis genya gazembert nem ismerek a földön !!! (lehet, hogy vannak genyábbak, de őket nem ismerem)

Ha Weber nem lát át a szitán Orbánt, és a Fideszt illetőleg, tényleg alkalmatlan a feladatra!
Sziszifusz
@Shikari: 13:33
... mert ez így korrekt ??? !
Egy biztos, Orbán Viktor nem egy "római jellem ", el lehet mondani azt amit Simicska is kimondott.
painful
Az a sok érv, amivel élsz, amikor vádolnak...
Ahogy tételesen cáfolod a vádakat...

Amúgy húgom van, és simán leüti a hozzád hasonlókat - vagy belekarmol az arcodba valami nem szépet nem szépen.
Egy vadmacska!
tulipan
@painful: Ugyan már! Ez a Shikari mindössze egy végtelenül buta, antimagyar, narancsos, nemzethy hantabpy Kár szóba állni vele! Beépített ön-magnója van!!!
painful
@Shikari: Tudod mit? Adok lehetőséget az értelmes válaszra.

Rogán bűnöző a Kúria szerint is sokad fokon megerősítve.
Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor ugyanazt csinálja mint a kiskirály, Rogán, csak természetesen nagyobb tételben - nem egy kerület, hanem egy egész ország kifosztása révén.

Orbán (is) bűnöző.
Magyarország miniszterelnöke egy bűnöző - maffia módszerekkel élve.
Na erre varrjál gombot.
tulipan
Igazság = O1G, mégpedig egy mocsok JELLEMTELEN !!!
painful
@tulipan: Én csak megjártam a poklot. A húgom maga a pokol.
painful
@Shikari: Az egyenlőségjel definícióját ismered?

Mit jelent egyenlőségjelet tenni mi között?...

Rogán bűnöző, és ezt el kell tűrnie közszereplőként.
Rogánt nem hiábavalóan bűnözőzték le, hanem mert bűnöző (!), és ezt közszereplőlent el kell viselnie, és nem támadhatja meg polgári fokon.
Vágod, köcsög!?
Csizmás Kond
...és amúgy ha a fideszt kizárták a néppártból akkor hogy a picsába tudna szavazni ?...mongyuk ez egy nagyon jó beetetés a butábbjának akik elhisznek minden szart de akkor is hogy a szarul nem tanulnak a naponta leírt dolgokból ?
painful
@Shikari: A magadfajták csak akkor értik meg ezt, amikor a kedves vezető távozása után darabjaira hull a rendszer, és nem marad nektek senki, semmi, aki, ami megvédene titeket - te gyengék, buták, hülyék, istentelenek, szánalmasak, szerencsétlenek, gyűlölők, még azt sem tudjátok eldönteni, hogy kommunisták vagytok, vagy nácik... ti Nyomorultak !!!
painful
@Shikari: Akarsz értelmesen beszélni érzelmi túltöltség nélkül?
Én tudok, ha akarod.
nezelodo
@Shikari: belülről fogja bomlasztani... mint a szocialista rendszert a Horváth belügyér ernyője alatt... Egyenes dolog biza'.
tulipan
@Shikari: Hülye! Akkor Te nagyobb tolvaj vagy, mint Rogán? Aha, akkor értem...!
tulipan
@Shikari: Ugass TE a náci elvtársaiddal! Én beszélgetni szoktam, bárkivel, aki nem magnószöveget mond fel, minden hozzászólásával/ugatásával!
papa.49
Csirák (fütyisz) erre mi a magyarázat ???
Szemét, aljas, pénzsóvár gecik vagytok MINDNYÁJAN !!!
verőce21
Kattintásnövelő cím, arra alkalmas félkegyelműeknek. A Fidesz szitával vitt vizet Webernek!

A frakcióvezető nem azonos, az Európai Bizottság Elnökével! - bár a jelöltségre jogosít, de amire Weber alkalmatlan. "Orbán Viktor többször elmondta, hogy Weber alkalmatlan a bizottsági elnökségre."
Ezt nem csak Orbán mondta el, hanem a miniszterelnökök tanácsa is elvetette a "csúcsjelölteket", már korábban!
Korai az örömködés, lipsi csőcselék!
silber13
@Shikari: " Manfred Webert választották meg az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjének szerdán Brüsszelben. Bár a Fidesz néppárti tagságát felfüggesztették, Orbán Viktor pedig alkalmatlannak nevezte Webert, a fideszesek mégis rá szavaztak"
Szar az élet ugye te idegen majom? :-))))))))))

2
bencemacska
@Shikari: ma, 13:33
Amit leírtál az nálam nem az ügyesség hanem a jellemtelen véglénynek a szinonimája!
tulipan
@fideszes gyökér: Ne biztasd ezt a román buksit, megteszi nap, mint nap, hisz a narancsnyik főhantaboy főnöke ezért fizeti!!
RonaGyuri
ha ez a dagadt retardált törpe a legkisebb mértékben is autentikus lenne alkalmasság/alkalmatlanság kérdésében már rég felhúzta volna magát!!! =))
bencemacska
@Sziszifusz: ma, 14:14
Állandóan bebizonyítják, hogy Simicska igazat mondott!
Jobban ismeri, mint mi!
bencemacska
@verőce21: ma15:58
"A frakcióvezető nem azonos, az Európai Bizottság Elnökével!"
Köszönjük a felvilágosítást,de ezt a román trolloknak mondd el, hátha ők nem tudják!
Itt a normális emberek nem tévesztik össze.
nezelodo
@Shikari: ma 15:30. Mert egy szervezetbe azért lépünk be önként, hogy belülről szétverjük. Nem vártam, hogy ilyen nyílt színen leírod, miért van ott és ki küldte oda. Persze ezt a politikai elemzők a világ demokratikus felén már régen körbejárták, leírták és kit találtak ott, Putyint a megbízót. Pont.
silber13
@verőce21: mondja ezt egy magt vállalkozónak tituláló niemand!:-)))))
silber13
@Shikari: :-))))))))))))Más?? Olyan édi vagy!:-))) Kérsz egy puszit?:-)))))
painful
@Shikari: Vannak akiknek a háromszor is kevés.

Vannak a rosszak és vannak a jók. Ez kettő.
Teljesen nyilvánvaló a mi történetünkben, hogy ki a jó és ki a rossz...
Oké, én is rossz vagyok néha, meg te is jó vagy néha, de akkor is nyilvánvaló, hogy alapvetően ki a rossz és ki a jó.
Mert a jók is tudnak rosszak lenni, és a rosszak is tudnak jók lenni időnként, de ez nem változtat a jók és a rosszak alaptermészetén.
Én az alaptermészetről beszélek...
dr. prédikátor
@Shikari: Nyikari! kis buzi cerkóf patkány!!! Ha így folytatod hamarosan nagy verést provokálsz ki magadnak!!!Már mindenki utál mint egy rakás szart!!!
advocat
Azt hiszem a néppártra van egy jó német szó. "Die Schaiße".
nezelodo
@Shikari: Az se lenne baj, ha a kivándorlást meg nem idéznék elő... Mert itthon ez a fő baj,ennek tetejébe pedig hozzák ezrével a magyarul sem tudó ukrán melósokat. Bevándorló nincs az a hülye hogy idejönne, max letelepedési kötvényes, hogy menlevelet kapjon abba a lepukkadt EU-s közösségbe.
namihami
Ventilátor Viktor újabb "" politikai"" lépése.
Soron következik a Salvini, a LePen és a többi nácitestvér. Feni a Fidesz a késeket.
"" Te is fiam, Viktor?""
tudode
Ha kivágják, ha nem a Néppártból ezt a ovis szintű galerit, ők azért rágcsálódnak majd Weberen "is", mint Junkeren!
nemfideszes
@verőce21: Először is csőcselék az aki világra szült egy ilyen majmot mint te.
Másodszor, aki leginkább ellenzi az EB elnökének jelenlegi jelöltjeit és megválasztásuk módszerét az éppen a liberálisok vezetője, Macron. Tudod annak a Liberális pártcsoportnak a "vezetője" amely a 3. legnagyobb az EP-ben, és akik csak akkor támogatják az EPP jelöltjét, legyen az a Weber vagy bárki más, ha a fideszt kibasszák az EPP-ből, mint macskát szarni. Leegyszerűsítve, hogy te is értsd azzal a cseppnyi agyaddal, az EPP vezetése választhat a liberálisok 107 támogató szavazata és a fidesz 13 barmának szavazata között. Na most "lipsizzél" baromarc!
babp1982
@painful: ejnye ejnye ez a sikagyú sík hülye kár minden betüért amit brle invesztàlsz-:))))
verőce21
@nemfideszes: (18:06) Hááá...Háááááááá...Hááááá...!
Ez olyan "a róka, a holló, meg a sajt" mese, amit előadsz lipsikém! :)

Hogy te is értsd, elmondanám, hogy ha Macron támogatja/támogatná az EPP-t, az már nem Weber személye, elnöksége miatt lenne, hanem az Európai Néppárt alelnöke, Michel Barnier EB elnöksége miatt!
Úgyhogy Weber, nem alkalmas Macron szerint sem, és nem támogatja őt az elnökségben. Tehát, ha az EPP Macron szövetségét keresné, a saját sírját ásná, és ezt a németek nem engedhetik meg maguknak!
@bencemacska:
verőce21
@bencemacska: Macron ebédelni hívja Orbánékat, hogy kilőjék Webert!
alfahir.hu/2019/05/28/europai_unio_europai_parlament_europai_bizottsag_ep_valasztas_v4_emmanuel_macron

Macron már a választás éjszakáján felhívta Merkelt és közölte vele: nem kér Weberből...
Nessy
Azt hiszem, hogy a háttérben sokkal komolyabb alkudozások, és kapcsolat alakulások vannak, mint gondolnánk. A diplomácia nem az, amit külügyérünk képvisel. Mi a 21 képviselőnkkel, ami 2,8 % nem sok vizet zavarunk.
teuton
@verőce21: Annyira jol ertesült vagy, hogy te meg azt is tudod, mit beszelt Macron Merkellel? Talan Moszkvabol kapod a hireket vagy a mindig jol ertesült pisis striciktöl? Esetleg franciaul, angolul es nemetül is beszelsz? Pedig csak olvasni kelleni tudnal, akkor tudni, az En Marche NEM TAGJA a Neppartnak es Macron nem is akar 1 szemelyi vezetöt, sem Webert, sem mast...
verőce21
@teuton: Bolond lyukból bolond szél fúj...!
(Tele értelmezési hibával. Kijártad te rendesen a kisegítő iskolát?) :)
bencemacska
@verőce21: ma, 22:00
Hát, a pozíciókért a demokráciákban is meg kell harcolni!
Ha Webert nem választották volna meg frakcióvezetőnek nem lenne e már esélye a Bizottság Elnöke posztra! Így még van!
Macron - valamelyik mannschaftja által - kikötötte, hogy csak egy fidesz nélküli EPP-vel hajlandó együttműködni.
Ez nem jó ómen OV számára. /Macron valószínűleg nem felejti a "még új fiú" megjegyzést!/
verőce21
@bencemacska: Szerintem meg "jó ómen" Orbán számára! Mert sem lenyelni, sem kiköpni nem tudja egyik fél sem!
Rockxy
tökmindegy hogy véber, vagy morrikone, egykutyák az összes epé politikusok, az egyik nagyobb rakás szar, mint a másik.
nezelodo
@Shikari: Látom, a kivándorlás lassítására nincs ötleted... Lenne magyar, csak legalább egy londoni kerületet kellene hazatelepíteni az ott élő magyarokkal együtt. Ráadásul a kivándorolt magyarok a munkaerőbázis legjavából valók.
tulipan
@nezelodo: Hívják ők, ki tudja már, mennyi milliárdot áldozva rájuk! Sőt, ha véletlenül 2 db balfácánt befűznek és (ideiglenese1n)visszatántorog, nyomban őrjöngő média ujjongásba törnek ki! Csak hát az értelmesebb-okosabb tömeg, amelyik megdobhatná az országot, nem óhajtja ezt az ostoba narancsos diktatúrát!!!
nezelodo
@Shikari: ma 09:11. Ez legfeljebb a hatalom szándéka, sokan mondogatják, hogy a migránsokra hivatkozva megtenné Orbán. Sok más, a környező országokban már bevált módszer is van rá. Ja hogy már nem Ausztriát kell ám gazdaságilag megelőzni, hanem pl Romániát is... Már oda is átjárnak dolgozni, Szlovákiába pedig már régebb óta. A román orvosok is hazaszivárogtak a kb egymilliósra emelt fizetésük miatt, forintban számolva. Esetleg lehetne tanulni tőlük, itthon sikert elérni, és letenni az Európai vezetői álmokról.
nezelodo
@Shikari: Nézz a naptáradra, hányat írunk? Kilenc év sem volt elég a világraszóló Orbán féle sikerekből, hogy ne ez legyen a vezérelv? Jó megint kiújul szegénynek a sikitófrásza ha meglátja a Fletót, akit egykor oly tehetségesnek tartott. Egyébként egy ország sorsát nem lenne szabad két vitatott pszichéjű ember kakaskodásának kitenni.
tulipan
@Shikari: Abban a nagy nyomorban vásároltak ugyi nagy tömegben lakásokat a népek, ugye emlékezetem szerint!!!? Olyannyira, hogy a külföldi bankok, egyre másra nyitották fiókokjaikat a határ mentén!!! Hogy aztán belezuhanjanak, a megérkező receszió miatt! Kellett volna bizony, némi erőt felmutatni, erre a pofátlan, hónapok óta a Parlament előtt űvöltöző húgyos-szaros CSŐCSELÉKRE, de az általad ANNYIRA utált "Fleto",a demokráciára hivatkozva, erre nem volt HAJLANDÓ!!!
tulipan
@Shikari: Orbántól kéred azt a puszit! Ide a hátsódra! :-)
nezelodo
@Shikari: Nincs kétségem, hogy neked jó volt, de élnek ebben az országban mások is, akiknek nem hallatszik a szava. Most éppen megint egy magáncégre bökött rá a vezér, ahol a családból dolgozott valaki, de sebaj a több nyelven beszélő szakemberekre a rothadó EU-ban, sőt a tengeren túl is szükség van! Ja hogy viszi a négy gyereket is? Majd meghirdet megint egy világraszóló támogatást a kurmány, aztán lenyugszik a beteg.
nezelodo
@Shikari: Ne zavarjon ám, hogy az alkotó emberek mennek el, és ha visszanéz az a vers jut eszébe, ami valahogy így szól
"De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett."
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
silber13
@Shikari: Begyűjtenek??? :-)))))) Aztán kicsoda? Te lennél az, te bugris??:-))))))))
Hari
@Shikari: es mi árát fizettünk ezért? Nőtt a munkahelyek száma ? 1. Igen, mert bevezették a munkanélküliséget elfedő, statisztikát szépítő, értékét nem teremtő közmunkát(ami ötletet elődjeiktől loptak). 2. Hatalmas és ingyen pénzekkel tömték a multikat, csak jöjjenek ide. A magyar vállalkozók szinte a semmit kapták 3. Nevetséges mértekre, a kisvállalkozók szintjére vitték le az adó kulcsot, ezzel rengeteg pénzt hagyva a multiknál. Embertelen munka törvénykönyvet irtak, hát nem csoda, hogy a külföldiek jönnek ( rabolni)az országot? Mennyi nyereséget vittek ki, amiért hörogve szidták az elődjeiket. 4. Megszüntették a minimálbér adómentességét, 5. a nyugdíjak számítását úgy alakították, hogy az csak az inflációval arányban legyen,magyarul csökkentették a nyugdíjakat, a 13. havi nyugdíj elvételéért szidták az elődjeiket, de a fenenagy gazdasági szárnyalásban eszük ágában sincs visszaadni, csupán a -nevetséges mértékű - nyugdijprémiummal dicsekedhetnek, amit ráadásul nem kap meg mindenki, mert az néhány tizenötezer forint a nagy mellénnyel hangoztatott bivaly erős gazdaságot bedöntené, arról nem beszélve, hogy a megalázó 28 ezres nyugdíjakat ez a rezsim sem volt képes/hajlandó emberi szintre emelni(a kongó stadionban egy sorral kevesebbet kellet volna építeni, vagy a nagytiszteletű képviselőink "tisztelet díját" nem 30 csak 29 százalékkal megemelni, hogy éhen ne hajlanak. Gyanítom, hogy az inflációt is azért tartottak mesterségesen alacsonyan, hogy minél kevesebb nyugdíjat kelljen fizetni. Tízmilliárdot kellett a miniszter elnök részére a Karmelita kolostorban rezidenciát kiépíteni, mert a putrinak beillő, több száz négyzetméteres iroda kicsi volt ! Csíksomlyói Pápa látogatás helyett futball döntőre menni, a legnagyobb elő magyarnak !!! Ez igen, ez sokkal jobban tetszik, gratulálok!
nezelodo
@Shikari: Látom, változatlanul nem fogod fel, hogy Orbán kilenc éve kormányoz. (Sokak szerint nem kormányoz, hanem bünteti a választókat az azt megelőző nyolc év mellőzöttségéért.) Persze azt sem vágod, hogy amikor a külföldi befektetőket próbálta idecsábítani egy fővárosi konferencián, az Európa szerte a legalacsonyabb béreket emlegette nekik, és húzogatta előttük a mézesmadzagot.
Persze, hogy nem történik béremelés, életszínvonal javítás.
Az meg végkép ne idegesítsen, hogy amikor a maradék alkotó ember is összepakol és itthagy csapot papot, CSOK-ot, keresztény kormányt, akkor ahogy a versidézetben is olvasható az olyanokra bámul vissza, rátok, akik semmit nem alkottak, csak romboltak.
nezelodo
@Shikari: Nincs semmi baj, ilyen értetlennek szeretünk, akinek becsípődött a Fletó, naptára meg nincsen, ráadásul még most is megelőzött a kinevezéseknél Balogh emberpáter a tudomány világában!
A CSOK-ról ejtett utolsó megjegyzésed nekem is teszik, de azt is tudom, miért nem veszi igénybe az okosabbja a megcélzottak közül.
nemfideszes
@verőce21: Ha értenéd is amit olvasol, akkor nem írnád le ugyanazt amit én, csak másképpen megfogalmazva...
"Másodszor, aki leginkább ellenzi az EB elnökének jelenlegi jelöltjeit és megválasztásuk módszerét az éppen a liberálisok vezetője, Macron"
erre te :
"Úgyhogy Weber, nem alkalmas Macron szerint sem, és nem támogatja őt az elnökségben."

Barnier ugyan francia de ugyanúgy az EPP politikusa, mint Weber. Az egyéni ambíciókon túl, az EPP-nek sokkal fontosabb, hogy abszolút többsége legyen lényeges, illetve kritikus szavazásoknál, minthogy ki az EB elnöke. Az abszolút többség pedig csak a szocikkal (150) és a liberálisokkal (107) van meg. Ezen felül ha Barnier lesz az EB elnöke, akkor az a csuti gecinek még nagyobb szívás lesz! Szóval vért is hugyozhatsz az erőlködéstől, a kis cigó elszámolta magát, most meg nem győzi visszanyalni magát az EPP-be. A liberálisok és a zöldek támogatottsága 4x akkorát nőtt mint a szélsőjobbé. Ha pedig az angolok kilépnek, akkor ez az arány tovább fog nőni a liberálisok javára. Szóval akárhonnan nézem coki van f@szikám, a fidesz megmondó emberei nem véletlen csináltak segget a szájukból az elmúlt napokban... további jó erőlködést!
nezelodo
@Shikari: Tudod azért lettek leváltva az általad említettek, mert rossznak ítélték meg a választók. A konkurens pedig rájuk ígért, de hazudott. Te mégis a bukottakon kéred számon? Elég vicces... már nincsenek döntéshelyzetben, csak a hordószónok. Az meg megígérte a multiknak az alacsony bért. Valamiért kénytelen betartani.
nezelodo
@Shikari: Egycsapásra? Kilenc év koma... Elromlott rendesen az időérzéked! Ennyi idő alatt van olyan fideszes polgitok, aki háromszor nősült és esküdött három asszonnyal katolikus templomban!
Ha lopásban is ilyen restek lettek volna a nemstrómanok vagy a nemzeti vejkó az még lehet, hogy elmenne...
nemfideszes
@Csizmás Kond: ...hogy ne halj meg hülyén:
azonnali.hu/cikk/20190605_manfred-webert-valasztottak-meg-az-europai-neppart-frakciovezetojenek
Legalább tájékozódj fidesz barma, mielőtt másokat kezdesz el sértegetni a saját tudatlanságod okán.
nezelodo
@nemfideszes: Hát látod, az Alkotmányos Józsi "önként" visszavonult, ahogy Orbán is önként felfüggesztette a néppárti tagságát a fidesznek, meg a pártja kongresszusa is, azaz ő maga így döntött! Háromszoros hurrá kéretik a világraszóló sikernek! Hát így erősíti az országunk érdekérvényesítő képességét a fidesz az EU-ban.
bencemacska
@Shikari: ma, 11:11
Na, most nagyon melléfogtál. (Direkt nem írom a te szavaiddal a jelenséget, pedig úgy jutottak eszembe!)
Légy szíves olvass utána, hogy ki folytatta a tárgyalásokat?!
Igen, igen, az aki hanyatt vágta magát és rugdalózott 2002-ben. Később is nehezen hozták olyan állapotba, hogy elmehessen az aláírási ceremóniára, ahova természetesen méltányosságból meghívták az ÚRIEMBEREK. ( Külön géppel ment, nem száll az aláírásra jogosultakkal egy menetrend szerinti járatra!
silber13
@Shikari: Szakemberek!:-))))))))))))))))))))))))))) Te lennél egy szakember?? Inkább "szagember" vagy!
Csizmás Kond
@nemfideszes:...szerintem te fogsz hülyén meghalni...
bencemacska
@verőce21: ma, 00:18
Éppen ma reggel hallgattam egy véleményt - olyan embertől, aki a háta közepébe sem kívánja OV-t - mondván nagyon nagy az EPP felelőssége. Ha kizárja, akkor kivívja az "úriember" bosszúját saját maga és az egész EU ellen, ha nem zárja ki, lesz lehetősége hatni rá, de nem biztos, hogy eredménye is lesz!
Paraszti ésszel gondolkodva: mindegy, hogy melyik ujjad harapod, neked fáj! /Ez van!/
tulipan
@Shikari: Hülyegyerek! Nem veszel észre semmi a nagy narancsködben! Hiszen, azért könyörögte be magát Weberhez, mert attól reszket, nem kicsit, de NAGYON, ha nem jön a pénz,akkor egy olyan válsághelyzet kellős közepébe találja magát. mint amilyenbe Gyurcsányék csöppentek és akkor valakik ugyanazokat módszereket felhasználva (gondosan tanulmányozva Macchiavellit), mint amiket Ődagadtsága alkalmazott 2006-2010 között, pláne most még az elmúlt 9 évi tolvajlásukat is kiteregetve, simán ellen fordíthatja az ország népét!!!
csak úgy....
@Csizmás Kond: hurrá ! kacor királyt , ma korábban engedték haza a melóból ... :)
nezelodo
@Shikari: Ne hülyéskedj, papagáj volt a faterod hogy ennyi újat mondasz? Ezeket naponta írják neked, vagy random a számítógép dobja? Vagy megártott a főnöködnek a Czeglédy gyerek? Esetleg még a 2010-es forintbedöntés aggaszt? Ne félj a Lala meg a zselés még állja a sarat, az eszük miatt nem járnak úgy mint a Lázár! Csak akkor vigyázz, ha Semjén helikopterre száll puskával, meg bibliával, ne kódorogj arra...
tulipan
Ezek a narancsnyikok nem veszik észre, az agyukat elborító a nagy narancsködben, hogy a Dagadék, azért könyörögte be magát Weberhez, mert attól reszket, nem kicsit, de NAGYON, hogy ha nem jön a pénz,akkor egy olyan válsághelyzet kellős közepébe találja magát. mint amilyenbe Gyurcsányék csöppentek és akkor valakik ugyan azokat módszereket felhasználva (gondosan tanulmányozva Macchiavellit), mint amiket Ődagadtsága alkalmazott 2006-2010 között, pláne most még az elmúlt 9 évi tolvajlásukat és a végtelen cinizmusukat is kiteregetve, simán ellen fordíthatja az ország népét!!!
csak úgy....
@nezelodo: kár a gözért! @Shikari: fejébe,még kalapáccsal sem tudsz (szögön kívül) beleverni semmit ...
nemfideszes
@Csizmás Kond: ... hát ez olyan óvodásra sikeredett, de ne keseredj el, többet nem is vár el tőletek senki... amúgy a cikkre valami?!
csak úgy....
@nezelodo: igazad lehet! :) csak a papagáj és mamagáj lehetnek , a fészekböl kipottyant és marhára a fejére esett fióka szülei ! :)
Eriksson
Semmiképpen sem akarom a helyzetet mentegetni, de a Fidesz nem Weber Néppárti elnökségére szavazott, csupán arra, hogy frakcióvezető lehessen. Ez szinte kötelező elvárás minden tagpárttól, s az ügy szempontjából nem sokat jelent.
csak úgy....
@Shikari: a sok zagyvaságod után ,csodálkozol ? :) tibi-tibi...
csak úgy....
@Eriksson: ha orbán és a fidesz szerint weber alkalmatlan ,akkor miért szavaztak rá,hogy frakció vezetö lehessen?
mert kötelezö volt ? belöed, akár lehetett vóna egy nagy zöldség gyáros is ...
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 13:33
Orbán Viktor szűkebb környezete 50 milliárd forint osztalékot vágott zsebre.
Te is kaptál,vagy kevés vagy hozzá?
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: tegnap, 13:41
Orbán Viktor szűkebb környezete 50 milliárd forint osztalékot vágott zsebre.
Te is kaptál,vagy kevés vagy hozzá?
bencemacska
@Shikari: ma, 12:34
"Az 1989-1990-ben lezajlott kelet-európai rendszerváltások után az egykori szocialista országok célként tűzték maguk elé a nyugat-európai integrációs szervezetekbe (NATO, Európai Unió, OECD) való bejutást. A legtöbb várakozás az EU-csatlakozást előzte meg. Magyarország 1991 óta volt társult tag és az Unió 1998-as luxemburgi csúcstalálkozója óta folytatott csatlakozási tárgyalásokat a szervezettel, melyek 2002-re a végükhöz érkeztek. A törvények szerint a csatlakozásról népszavazásnak kellett döntenie. A kormányzó MSZP kezdeményezte, hogy az ügydöntő referendumot még a 2003. április 12-i athéni EU-csúcs előtt tartsák meg.[1] Az Országgyűlés 2003. április 12-ére tűzte ki az ügydöntő népszavazást"
'Teccik' érteni: "Magyarország (...) az Unió 1998-as luxemburgi csúcstalálkozója óta folytatott csatlakozási tárgyalásokat a szervezettel, melyek 2002-re a végükhöz érkeztek."
Milyen minőségében és kivel tárgyalhatott volna Kovács László???
Gazdaállatod mit csinált közben???
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...miből gondolod, hogy hozzád hasonlóan koldulok ?
kakambuki
@Commenter: Nem egészen! A Fidesz továbbra sem szavaz rá! Mármint arra hogy ő legyen a Bizottság elnöke, és így Timmermanst sem támogatja. A hivatkozott esetben a Fidesz csak Weber néppárti frakcióvezetőségét szavazta meg.
tulipan
@Csizmás Kond: Akkor jutalomként kaptad??
verőce21
@bencemacska: Írtam nektek, hogy sem kiköpni, sem lenyelni nem tudják Orbánt!
De mégis tovább okoskodtok. Mintha csak legalább szakszervezeti bizalmiak lettetek volna. Leírjam mégegyszer, hogy ti is megértsétek? (Majd lassan írom legközelebb!) :) @nemfideszes:
simmering73
Nyaltok, tetvek? Nyaljatok, ki tudja meddig tehetitek.
nemfideszes
@verőce21: A csuti geciék fel vannak függesztve? IGEN
Betölthetnek az EPP-ben funkciókat? NEM
Az EPP-nek szüksége van a többséghez a 13 marha szavazatára? NINCS

Leírjam még egyszer hogy te is megértsd a molyfingnyi agyaddal?

A többire meg térjünk vissza akkor, ha a vének tanács novemberben leadja a jelentését. Tudod azok akikkel a fideszes marhák még tárgyalni sem hajlandók! Biztos pozitív lesz a jegyzőkönyv, ami alapján majd döntenek a fityesz további sorsáról...
bencemacska
@Shikari:
Ilyen legyen a találatod bármely szerencsejátékban, mint most az igazság eltalálásában! Gondolod, hogy kettős állampolgárként még itthon lennék??? Kevesebb kannás bort, veszélyes az agysejtekre!
Nem tudom elhinni, hogy a fidesz ennyire csóró lett volna szakemberek tekintetében, amikor még rendelkezésére álltak a tudomány jeles képviselői is!!! Akik azóta hanyatt-homlok elmenekültek O1G környékéről.
nezelodo
@Shikari: Majd igyekszem figyelni az egyetemi tanszékedre, hogy meghalljam minden okosságodat ami kijön a szádon. Azért lazíts is néha, és dobj be egy kupica Putinka vodkát, és csenj el a főnöködtől egy két szem elgurult sanaxot mellé, aztán alábbhagy az feszültség benned. Aztán csak eljön a megérdemelt pihenés ideje, és csak az elkészült zacskókat kell számolgatnod.
nezelodo
@Shikari: Szeretnél te ilyen szerencsétlen lenni... Na pá, küzdj a rémképeiddel tovább, vár a szélmalom.
nezelodo
@Shikari: Ne keverd a hazát Orbánnal.
tudode
Hogy "ezek" az öregasszony szintűek mit ketyegnek össze, vissza, az egy dolog, de egyértelműsítette Weber, hogy a "három bölcsek kezében/jóindulatában" van ezeknek a politikai szélhámosoknak a Néppártban való szurkapiszkája:
.
---- Weber egyértelművé tette: a Fidesz nem állíthat alelnököt az EPP-frakcióban
.
nepszava.hu/3038544_weber-egyertelmuve-tette-a-fidesz-nem-allithat-alelnokot-az-epp-frakcioban
.
Megmérettettek, és pille könnyűnek találtattak az egész galeri!
csak úgy....
@Csizmás Kond: mert egeret fogni,szerintem hülye vagy..., cirmos
csak úgy....
@verőce21: az árvizi hajós a pökhendi... :)
csak úgy....
@nezelodo: elmebeteg a shikari,hiába is erölködsz vele !
verőce21
@nemfideszes: (16:22) Hááá...Háááááááá...Hááááá...!
Délutáni szunyókálás utáni mese, amit előadsz? :)
Lányos zavarodban teljesen összekevered a dolgokat, Lipsikém, mert @nemfideszes: !

"A csuti geciék fel vannak függesztve?" - NEM
"Betölthetnek az EPP-ben funkciókat?" - IGEN

"Az EPP részéről jelezték: bár márciusban valóban felfüggesztették a Fidesz tagságát a pártcsaládban, a magyar kormánypárt a parlamenti frakcióban teljes jogú tagságot élvez, így a Fidesz politikusai bármelyik pozíciót megpályázhatják. Mint írták, a felfüggesztést a frakció szabályzata sem teszi lehetővé."
csak úgy....
@verőce21: te agyilag zokni? kapitány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.