Önmagához képest is erős állítással lepte meg Twitter-követőit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Kis lèpès egynek nagy az emberisègnek.
namihami
Jelentkezzen az, akinek ez az újabb trampizmus még meglepetést tudott okozni.
És ez, egy ilyen lehetett egy világhatalom elnöke.
verőce21
Írta ezt Trump, valójában arra gondolva, hogy a Marsra a Hold érintésével kívánnak eljutni. :)
RonaGyuri
A hít egy elég véleményes,

de a mi népünk szemefénye ennél egyértelműbb baromságokat is szokott hirdetni

Okkal és joggal kapta fel a fejét a világ ezen a twitter bejegyzésen

Donald J. Trump
✔@realDonaldTrump

For all of the money we are spending, NASA should NOT be talking about going to the Moon - We did that 50 years ago. They should be focused on the much bigger things we are doing, including Mars (of which the Moon is a part), Defense and Science!

79.2K
7:38 PM - Jun 7, 2019

ami lássuk be – kellő jóindulattal, amit persze nem igazán érdemelt ki - akár csak egy rossz fogalmazásnak tekinthető. Az sem zárható ki, hogy arra gondolt, hogy egy Mars-utazásnak a Holdra-utazás lényegében a része lehetne!
Ettől persze jogosan röhög rajta az egész világ. S várhatóan senkinek sem jut eszébe, hogy ezentúl a közbeszédben a Holdaz a Mars részének tekintse.
Nem úgy mint a magyar közbeszédben pl. Közép-Európa , amit a mi daliás és jóságos Vezérünk után a hazai gyakorlatban új unortodox értelmezésben a németek nélkül kell elképzelni! =))
S nem ez az egyetlen eklatáns példája a dagadt retardált törpe elképesztően buta és műveletlen – amit jól színesez az undorító arroganciája - voltának. A minap például megcsillogtatta a történelmi hiátusainak igen magas szintjét. Számos alapvető értelmezési gátlástalan hazugság (pl. Horthy értékelése) után tényszerű hazugságként arról zagyvált, hogy a békés zsidó-magyar együttélést Kun Béla miatt romlott meg. Ami már csak azért is egyértelmű mert az un. Tiszaeszlári-i események 1882-ben – ami idején még Kun nem is élt - történtek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.