Nazarbajev kijelölt utódját 70,8 százalékkal választották meg. Az EBESZ szerint nem volt tisztességes a választás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Egy dikaturaban a 70% az meg 20% sincs. Persze az azsaiai O1Gnek ezek is rokonai, akik közeleb allnak hozza, mint Europa... Nem csoda, diktatura, korrupcio, valasztasi csalasok... Rokonok!
Csizmás Kond
először is a képet nézve egyetlen kozák pofát sem látni, a másik meg az, hogy mi az ebesznek a köze az egészhez ?
Commenter
Szégyellje magát az EBESZ. A kazahokat ellenőrzi, bennünket tavaly óta nem?
Eladott Ország
Azon már röhögni is alig lehet, hogy az Orbán által fényesre nyalogatott és államberendezkedésileg felszopott Kazahsztánban közösségi oldalakat és hírportálokat tettek elérhetetlenné tegnap. Csak hogy majd ne lepődjünk meg, amikor elkezdik importálni a jól bevált recepteket. A slusszpoén, Portik korrupcióval vádolta Rogán Antalt, az ügyészség újra nyomoz Portik ellen. Azért mért van hová fejlődni a fidesznek a választási győzelem százalékos mértékét tekintve. E tekintetben persze teljesen érthető, hogy miért, Kazahsztánnal, Azerbajdzsánnal és Mianmarral építik a fényes magyar jövőt.
Commenter
@Eladott Ország: "Portik Tamás – születéskori nevén Horvát Tamás – nevelőintézetben nevelkedett. Később éveket töltött a fiatalkorúak börtönében".
Bagoly mondja verébnek.
hirklikk.hu/kozelet/soros-gyorgy-orban-maffiaallamot-hozott-letre/351336

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.