A vád szerint Aszif Ali Zardari 2013 és 2015 között hamis bankszámlák segítségével több millió dollárt utalt külföldre nővérével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Lehet ezt így is. Mi meg bújtatjuk Gruevszkit és a miniszterelnökünk is legalább olyan korrupt mint Zardari és Gruevszki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Lehet ezt így is. Mi meg bújtatjuk Gruevszkit és a miniszterelnökünk is legalább olyan korrupt mint Zardari és Gruevszki.
kereső
Mindeközben itthon- debreceni kisvasút:
A látnivalók között van a 2014-ben átadott nagyerdei Loki-stadion is. A kisvasút utasai az épület mellett elhaladva megtudhatják, hogy azt bizony nem más, mint személyesen Magyarország miniszterelnöke avatta fel. És hogy teljes legyen az ismertetés, még Orbán Viktor avatóbeszédéből is elhangzik egy idézet: „A magyar szellem, a magyar tervezők és mérnökök, a magyar válogatott és munkások ilyen alkotásokkal teszik ismét naggyá Magyarországot.”

Ennyi szervilis, hajbókoló senki jánost! Hányinger.
Commenter
@kereső: és Orbán idézettel pöfög a debreceni kisvasút...
Borsodi
Nálunk a korrupció elfogadott,bizonyos körökben.Viszont arra nagyon ügyelnek,hogy mi kimaradjunk belőle.
www.youtube.com/watch?v=SPhqEZ92tuA
kereső
@Borsodi": Nálunk a korrupció elfogadott,bizonyos körökben"- helyesbitsünk. Lánczi András - jelenleg a Corvinus/leánykori nevén Közgáz- rektora mondotta volt: "amit ma korrupciónak mondunk, az a fidesz/fidess=kormány legfőbb poltikája".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.