A harmadik győzelmét arató magyar fociválogatott őszig biztosan vezeti csoportját az Eb-selejtezőkben. A harmadik győzelmét arató magyar fociválogatott őszig biztosan vezeti csoportját az Eb-selejtezőkben. Zsinórban harmadik győzelmét aratta kedden este a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőiben a magyar válogatott, és a Wales elleni budapesti találkozón éppúgy Pátkai Máté lőtte a győztes gólt, mint márciusban, a világbajnoki ezüstérmes horvátok legyőzésekor. Az azerbajdzsáni kiállítása miatt eltiltott Marco Rossi szövetségi kapitány hiányában a szintén olasz másodedző, Cosimo Inguscio vezette a pálya szélen a csapatot, amely viszont a pályán a mérkőzést irányította. Hiába játszott a Real Madrid világklasszisa, Gareth Bale a vendégek támadósorában, az első félidőben helyzetbe se tudott kerülni, a másodikban pedig tökéletes ziccerben hibázott. A BL-döntős Tottenham balhátvédjét, Ben Daviest pedig Dzsudzsákék kergették őrületbe, és bár az első félidőben Holender Filip még lekéste...

Forrás: foter.ro
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: magának. Én Wales-nak drukkoltam, nem a gazdája csapatának.
Commenter
@durbincs: a szervátültetetteknek van idegen szívük. Ha magának szimpatikus ez Dzsudzsák vezette foci csapat és maga szerint nincsenek túlfizetve akkor hajrá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.