Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. „Miért gondolja, hogy Németország megváltozott? Mi történt? Azért, mert Angela Merkel nagyon jól ért a hatalom megtartásához és ahhoz, hogyan járjon túl a riválisai eszén. De nincsenek ötletei, elképzelései, sem pedig tudása a történelemről vagy a világról. Tizennégy év alatt egyetlen emlékezetes mondatot sem hallottam tőle. Egyszer azt mondta, nincs olyan, hogy multikulturalizmus, másnap pedig az ellenkezőjét. (...) A történelem két dolog miatt fog emlékezni Angela Merkelre: hogy beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Ő mindig a fősodort akarja kiszolgálni. Egy politikusnak vezetőnek kell lennie, irányt kell mutatnia az embereknek. Ő...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a banya is egyre több szót kap. Ennyire nem találnak már hiteles, becsületes embert?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Egy hülye és gerinctelen történelemhamisító pic... vagy! A hatalomtól meg közönségesen rázza magát ilyen proli bekiabálós stílussal. Ez senkiről nem mondjon semmit inkább..:)
SystemError
@durbincs: Nem, anyádra vártam, hogy sorra kerüljek.
volvós
Kancsimarcsi !!! Ha Merkel Kancellárasszony " egy igazi katasztrófa "...akkor te pedig egy szexuálisan kiéhezett pufajkás kommunista vagy a patkánylukból !!!
csak úgy....
@durbincs: atyád tudta,hogy te betegesen komcsi?
SystemError
@durbincs: Na, húzzál vegetáljál tovább az ürülékedben máshol.
SystemError
@durbincs: De a rendőrséges cucc átjött... Ez olyan, mint a kék árnyalatai? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.