Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. „Miért gondolja, hogy Németország megváltozott? Mi történt? Azért, mert Angela Merkel nagyon jól ért a hatalom megtartásához és ahhoz, hogyan járjon túl a riválisai eszén. De nincsenek ötletei, elképzelései, sem pedig tudása a történelemről vagy a világról. Tizennégy év alatt egyetlen emlékezetes mondatot sem hallottam tőle. Egyszer azt mondta, nincs olyan, hogy multikulturalizmus, másnap pedig az ellenkezőjét. (...) A történelem két dolog miatt fog emlékezni Angela Merkelre: hogy beengedett kétmillió illegális bevándorlót és nem tudta megmenteni Európa gazdaságát 2008 után. Ez a két legfontosabb eredménye. Ő mindig a fősodort akarja kiszolgálni. Egy politikusnak vezetőnek kell lennie, irányt kell mutatnia az embereknek. Ő...

(Forrás: mandiner.hu, durbincs által)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a banya is egyre több szót kap. Ennyire nem találnak már hiteles, becsületes embert?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: atyád tudta,hogy te betegesen komcsi?
durbincs
@csak húgy...: mióta @kula.: haverja jól belerondított a lóganyés szájába ,maga elég hülye lett ? mi ? azt csak bevizelt ?
SystemError
@durbincs: Na, húzzál vegetáljál tovább az ürülékedben máshol.
SystemError
@durbincs: De a rendőrséges cucc átjött... Ez olyan, mint a kék árnyalatai? :)
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil -a sitten a kigyurtkopaszok kik magát Csodafurulyának hiták ? kidörzsölték az agyát ?
durbincs
@csak húgy...: mióta @kula.: haverja jól belerondított a lóganyés szájába,maga elég hülye lett ? mi ? azt azóta+bevizel ?...de @kakaósbögre: maga száját is telerakta ,kakaoscsigával ? a páratlan ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok