Matteo Salvini, Marine le Pen és a bukott osztrák alkancellár, Heinz Christian Strache pártja is benne van.

(Forrás: 168 óra)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Összehordta a szél a szemetet. Igaz, csak részben, hagyott egy keveset, amelyik belekapaszkodott a Néppártba. A pénz nagyobb úr volt. Az maradt ki a tervből, hogy ott már kutyába se veszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@namihami: egyetértek. Bige László vállalkozását a volt vegyi műveket is "lenyúlják." A Néppárt saját maga alatt is vágni fogja a fát, ha mégsem rúgja ki őket. Ha kirúgja őket és megindul a 7. cikkely szerinti eljárás is akkor megnézhetik magukat...
tulipan
Na, mikor csatlakoznak a narancsos haramia tolvajok, a hasonszőrűekhez:::
tudode
Csatlakozik az EU vásott kölke, ha személyes érdeke úgy kívánja!
namihami
@Commenter: Írod, hogy megnézhetik magukat. Én jobban félek attól, hogyha eldugul a pénzcsap, akkor MI nézhetjük meg. És nemcsak magunkat, de a pénzünk helyét is.
Komoly aggodalmam van azügyben, ha az EU nem adja tovább a pénzt, akkor a mienk fog neki kelleni. Ez magábafoglalhatja a bankbetétek és állami kötvények megcsapolását valamint főleg a napi megélhetés költségeit.
Commenter
@namihami: Bizony akkormi is megnézhetjük magunkat ha eldugul az uniós pénzcsap. Ugyanakkor ők juttatták ide az országot, és lopják szét az Európai Unió pénzét az adófizetők pénzét, szembe mennek az unió politikai, gazdasági és társadalmi értékeivel és még gyalázzák is. Ezt nem tűrhetik a végletekig ebben sajnos az unió történetében világelsők vagyunk, hogy egy ország így kerül szégyenpadra. És ha a mienket is elveszik akkor üt be az állammcsőd meg a népharag együttes kombinációja sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. October 14., 10:14
Eltörte a diák kezét a tanár – vádat emeltek ellene
Szórakozás - 2019. October 14., 08:19
Megint megbüntették a Viszkist