A molesztáló rendőrnő jelenleg fizetett szabadságon van.

Letartóztatták Shauna Bishopot, a Sacramneto megyei Sheriff hivatalának rendőrét. A vád szerint, a 44 éves nő szexuális viszonyt létesített egy 16 éves fiúval, pedig Kaliforniában 18 év a kölcsönös beleegyezésen alapuló szex alsó korhatára.

Bishopot az áldozat egyik szülője jelentette fel, a múlt hónapban. A rendőrnőt akkor is letartóztatták, de nem sokkal később elengedték. Az ügyben eljáró rendőrök szerint mostanra elegendő bizonyíték gyűlt össze ellene.

Egy helyi hírcsatorna információ szerint,

a rendőrnő elleni vádak között egyszeri közösülés, és háromszori orális szex mellett, fiatalkorú molesztálása szerepel. A vádlott nem a munkája kapcsán ismerkedett meg az áldozattal, és amikor a bűncselekmények történtek, nem volt szolgálatban. A rendőrség szerint, további áldozatok felbukkanása nagyon valószínűtlen.

Shauna Bishop jelenleg, hivatalosan fizetett szabadságon van, a tárgyalása jövő héten kezdődik.

Cikk- és címlapkép: Twitter

(metro.co.uk, 24.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ezzel a nővel? És panaszkodott a barom? A francba, hogy nekem másfele kellett akkor éppen tekeregnem. Az ilyen közúti ellenőrzés nem lenne ellenemre, ha a mama nem tudja meg. (és a biztosnéni nem túl mohó) Nem hiszem, hogy sokunkra kéne fegyvert fognia a cél érdekében.
jesz
@Eriksson: 13.37...pontosan. "ezekből" a jól elindított fiúkból nagyjából normális férfiak lesznek. És amíg élnek, emlékezni fognak a "tanítójukra".

ebben az esetben is a bíró titokban irigykedni fog.
jesz
@namihami: hááát...erre futotta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.