Elképesztő adósságot sikerült felhalmoznia az elmúlt két évben egy férfinak a jó szíve miatt, a kínai Zhang Kai ugyanis 300 kutyát fogadott be. 

Befogadott 300 kutyát – hihetetlen adósságai lettek

Fotó: Pixabay.com

A 41 éves, Csengtu városában élő férfi két évvel ezelőttig teljesen átlagos életet élt. Ekkor hunyt el szeretett kutyája – a háziállat távozása pedig hatalmas űrt hagyott az életében, amit kóbor ebek befogadásával igyekezett kitölteni. Először csak kettő kutyát fogadott be, ám alig telt el egy kis idő, és a kettőből nyolc lett, majd a befogadottak száma egyre csak nőtt és nőtt. Jelenleg 260 kis állatot gondoz Kai, akit ez a teljes anyagi csőd szélére sodort – írja az Oddity Central.

Kai – akinél eddig 300 eb volt a legtöbb, ami egyszerre megfordult, ám ebből jó párat befogadtak azóta – jelenleg havi 20 ezer jüant költ kutyakajára. Ez napi 80 kilogramm tápot jelent. Emellett két alkalmazottja is van, akik gondozzák az állatokat, ami természetesen újabb költségeket jelent. És akkor még az esetenként felmerülő kifizetésekről nem is ejtettünk szót.

A férfi jelenleg ott tart, hogy hiába vett fel a bankjától egy nagyobb kölcsönt, képtelen azt visszafizetni – ennek ellenére nem hajlandó lemondani a szárnyai alá vett kutyákról.

Borsonline

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.