Viharos volt a tenger, a megengedettnél többen voltak a hajón.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mekkora különbség az, hogy a HÁBORGÓ TENGER dönt fel egy vízi járművet, vagy egy olyan SZÁLLODAHAJÓ, amelyben ahogy kiderült a magyar KALÓZOKNAK is van érdekeltsége, és még azok számára is elképesztőnek tűnik, akik nem rendelkeznek bármilyen jármű vezetési engedélyével, úgy ment rá a Viking a Hableányra, mint az állat!
.
Őfélesége nem adott választ Szabó Timeának, hogy a magyar földi KALÓZOKNAK is van felelőssége abban, hogy sumákolnak a TRAGÉDIÁVAL kapcsolatban.
.
------ Mi a kapcsolat a Viking Cruises, a magyar állam, Rogán Antal és Orbán Ráhel között?
.
varosikurir.hu/mi-a-kapcsolat-a-viking-cruises-a-magyar-allam-rogan-antal-es-orban-rahel-kozott/
.
Szégyentelenek! Tragédia kellett ahhoz, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy még a HAJÓZÁSSAL is kalózkodnak abból a közlóvéból, amelynek hiánya miatt több százezer gyermek otthonában harapdálja az ajtófélfát!
.
Sőt, már azon is mesterkednek, hogy TENGERI HAJÓKIKÖTŐJÜK is legyen a cuccoláshoz, miután már egy cigánykodásuk meghiúsult:
.
------ Szijjártó szerint nagyon közel vagyunk, hogy Trieszt legyen a magyar tengeri kikötő
.
g7.hu/kozelet/20190606/szijjarto-szerint-nagyon-kozel-vagyunk-hogy-trieszt-legyen-a-magyar-tengeri-kikoto/
.
Kecskének káposztát úgy, hogy SZAKBARBÁR kalózok kereskednek úgy, hogy nincs az országnak egyetlen egy KERESKEDELEMMEL foglalkozó ágazata sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.