Több tízmillió euró közpénz kiadása vált hiábavalóvá Németországban, miután az Európai Bíróság az európai uniós joggal ellentétesnek minősítette a külföldi autósokat terhelő autópálya-használati díj tervezett rendszerét - derül ki a szövetségi közlekedési minisztérium adataiból. A tárca szóvivője, Simone Buser Berlinben a kormányszóvivői tájékoztatón elmondta, hogy a luxembourgi bíróság ítéletének keddi kihirdetése után a minisztériumban megalakítottak egy munkacsoportot, amely még este felmondta a rendszer kiépítésére kötött két szerződést - az útdíjfizetési rendszereket fejlesztő osztrák Kapsch-sal és az Eventim nevű német jegyforgalmazó társasággal -, és folyamatosan dolgozik az ítéletből adódó feladatokon. Ismertette, hogy 2014-től 2018-ig 42 millió eurót (13,6 milliárd forint) költöttek el a hivatalosan infrastrukturális hozzájárulásnak nevezett díj 2020-ra tervezett bevezetésének előkészítésére. Az idei évre további 86 millió eurót irányoztak elő, ezeket a kiadásokat...

(Forrás: privatbankar.hu, durbincs által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@kulabombaafityiszre: ez a patkány itt örömködik, miközben az ország már milliárdokat veszített az eus pénzek elstadionozásával, keresztény negrók támogatásával, hogy rohadna meg.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 19:27
Talicskázd vissza magad a vezéred seggébe.
Gyagyás.
nevemnick
@kulabombaafityiszre: ez a patkány itt örömködik, miközben az ország már milliárdokat veszített az eus pénzek elstadionozásával, keresztény negrók támogatásával, hogy rohadna meg.
durbincs
bedes @kula: + meg a lilabugyingos banis haverja , a bányás ...csillébe - pridés rettenet @nevemnick: ?
csak úgy....
@durbincs: viktor haverjai, a huzatos agyú csu ?
durbincs
@kakaósbögre: @desir62: @Yoda69: @simmering73: Ploesti Bányaparadén a lúbányavasut csilliibe illegetik magukat ? rozsaszin bugyongokban ,denevér kompótot falva ? Azt maguk voltak rettenet régen a bányakeccos - fitymadivák ? nade ide süllyedni zacsko banyiért ? @desir62: @Yoda69: @kakaósbögre: @kakaósbögre: @Desischado: @simmering73:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.