Az afgán férfi kirabolt egy nőt, amikor pedig a barátja utánarohant, életveszélyesen megsebesítette.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Tiszta nyóckeres történet. Ejtsünk már szót a mi bicskás nemzet testvéreinkről is a temetői sírgyalázókról és kazalgyújtogató falusi bérelhető lumpenekről, az unokázó csalókról a kisboltok kifosztóiról, a besurranó tolvajokról, a tanyasi öregek románná lett gyilkosairól, a savas bácsiról és a savas doktorról, a barátnőjét lelövő román orvosunkról, soroljam? Mindez nem számít, akárhány Szögi Lajos is lenne, csak a migra bűnözés a bűnözés. Nem most találta fel Orbán Raszputyinja, Göbbels jóval megelőzte, csak el kellett kötni az ötletet, mint egy állami gazdaságot, a párjával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@nezelodo: javíts ki, de úgy értem, hogy az OAS a franciák ellen segítette az arabokat..

nos 1962-ben még az elnököt is megmerényelték, mert függetlenséget adott Algériának... az OAS ellene volt Algéria felszabadításának, a gyarmati státusz eltörlésének..

jól tudom, vagy nem?

A bécsi eset is bizonyítja, hogy az afgánok kezelhetetlenek...soha senki hatalom nem tudta leigázni őket...igazi nomád nép, annak összes velejárójával...itt ezért sem találják a helyüket. ..az összeset át kellene szállítani Merkel mutti lakhelyére..
Csizmás Kond
@nezelodo: Ha tanultál volna történelmet kéne tudd, hogy a gyarmat az mindig is a kizsákmányoláson alapult. A tengeri nagyhatalmak az idegen területeket csak kihasználták mert a javaikon kívül egyéb nem érdekelte őket. A Gyrmat attól különbözik a szárazföldi területgoglalástól, hogy az utóbbinak szorosabb kapcsolata volt a foglaló hatalommal és ezért harmonikusabban fejlődhetett sőt kimondottan a fejlődés volt a szempont mert úgy tudták csak elejét venni az ellenszegülésnek. Tehát a gyarmatosítók egyék meg amit főztek és ne másnak a torkán próbálják lenyomni a saját piszkukat.
A fiataljaink migrálásának a mai rohamát szintén nem helyben kell keresni hanem ott ahová mennek. A gyarmatosító hatalmak itt úgy fejtették ki kapzsi vágyaikat, hogy egy gazdasági unióból apránként politikai hatalmat faragtak ami által olyan törvényeket tudtak érvényre léptetni ami nekik nagypénzűeknek adott csak lehetőséget a gyengébbek kirablására. A privatizélésnek nevezett dogmájuk meg is hozta a gyümölcsét és sikeresen tönkrevágtak minden olyan gazdasági tényezőt amiben ők érdekeltek voltak, így adva lehetőséget önmaguknak, hogy ha nincs ipar nincs munkahely sőt lassan megszűnik az iskola mert nincs ahol amit tanulni és a fiatal társadalom menekülni kényszerül, főleg azok aki a nagy szocialista maszlagban is kiszolgáltatottak voltak.
...ilyen egyszerű...és nem cáfolok csak véleményezek...a cáfolás már propaganda.
nezelodo
@durbincs: A gerjedelmedet az anyakecskére pazarold, amit motorbiciklinek álcázol. Áron bá' azért tudja ott a hegynyeregben, ahol szabadulni akart tőled szerencsétlen kecske... Kétségbeesve, mekegve panaszkodott az öregnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.