Az egyeztetésre Bukarestben került majd sor.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A románok a bukaresti védelmi minisztérium kezelésébe adnák az úzvölgyi katonatemetőt. Nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő megoldás. A románok mindenhová oda fogják hordani a fajtájukat, hogy bizonyítsák, ők mindig is ott voltak. Meg kell őrizni az eredeti formájában és nem bolygatni! A románok pedig csináljanak maguknak temetőkertet, oda ahova akarnak, csak ne oda. Ezt a magyarok csinálták saját munkájukat beleadva. A románok persze már megint a máséba akarnak betelepedni. Nyilvánvaló, hogyha a román hadügy veszi át a sírkert kezelését, akkor úgy fog kinézni hamarosan, mint a néhány kilométerrel odábbi román temetőkert. Ezáltal pedig, elfeledetté lehet degradálni majd, a Kollektív Történelmi Emlékezet-nek ezt a tragikus, magyar vonatkozású kifejezőhelyszínét is. Ez lehetőség volna mindent egy provokáció után magához ragadni, hiszen a magyarok úgysem tudják megvédeni. Mit szól ehhez Miskolc fideszes, román emlékművet koszorúzó polgármestere, "Rizsa" Ákos? Tekintettel arra, hogy a miskolci 10-es honvédek fekszenek többségében ott.
Nem értem, hogy tudott ráégni Miskolcra ez a bocskoros bűnöző! Teljesen logikus?, hogy ha 11 román katona nyugszik ott, akkor 50 keresztet állítok. A feszültségkeltés az ostoba, tolvaj megélhetési politikusoknak kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.