Az a tehén ölte meg az indiai marhatolvajt, amelyiket a férfi éppen megpróbált ellopni.

Ellopta a tehenet, ami megölte

Az 50 éves, Govindappa nevű férfi egy tanya istállójából kötötte el az állatot, a Hassan körzetben. Két kilométert gyalogolt a tehénnel, majd megpróbálta azt felterelni egy járműre. Az állat ekkor olyan erővel rúgta lágyékon a tolvajt, hogy az a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A rendőrség közleménye szerint, az áldozatnak többször volt összetűzése a törvénnyel marhalopás miatt. A halottkém megállapította, hogy a férfi halálát egyértelműen az állat rúgásától bekövetkező sérülés okozta – írja az OpIndia.

A Coastal Digest hozzáteszi, a helyi pletykák szerint, a vidéki India marhalopási ügyeinek hátterében az áll, hogy különböző érdekcsoportok megpróbálják egymásnak ugrasztani a marhákat szent állatként tisztelő hindukat, és a muszlimokat.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Tudtommal India atomhatalom, és élen jár a számítástechnikai zsenik terén is...persze picit több, mint egymilliárd emberből lehet is válogatni...

erre jön egy hírecske, hogy a hinduk és a muszlimok tengelyt akasztanak tehénkérdésben...hát marhajó... ráadásul szent állat...még ez is..
vacsi
Még hogy a tehenek nem okos állatok!
papa.49
A mi lótolvajunkat is érhetné már hasonló baleset !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.