Felháborító és elfogadhatatlan, hogy a Soros-hálózat továbbra is Ahmed H. mellett kampányol – jelentette ki Nacsa Lőrinc (KDNP) pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Emlékeztetett: pénteki hírek szerint a Soros-hálózathoz kapcsolódó Amnesty International globális kampányt és petíciót indít Ahmed H. érdekében.

Számunkra azonban a magyar emberek biztonsága az első, ezért a Fidesz-KDNP elfogadatlannak tartja, hogy a Soros-hálózat továbbra is mellette kampányol

- hangsúlyozta.

Nacsa Lőrinc szerint a Soros-szervezetek nemcsak behozzák a bevándorlókat, hanem támogatják őket akkor is, ha súlyos bűncselekményt követnek el.

Ez az ember egy egyszerű terrorista, de a Soros-szervezetek kezdettől fogva lobbiznak a kiszabadításáért Magyarországon és Brüsszelben is

- közölte.

Felidézte: Ahmed H.-t a bíróság elítélte terrorista tevékenység miatt, döntöttek a kiutasításáról és jelenleg is idegenrendészeti őrizetben tartják, mert veszélyt jelent a magyarok biztonságára.

Kérdésre a képviselő kitért rá: kormánypárti képviselők azért nem szavazták meg az Európa Tanács határozatát a megölt máltai újságíró ügyéről, mert bár sürgetik az eset kivizsgálását, felháborítónak tartják, hogy a határozati javaslat arra használná ki az ügyet, hogy támadást indítson egy tagállam, Málta ellen, megkérdőjelezzék a jogállamiságát, ezért szavaztak ellene – mondta, hozzátéve: az ET politikai testület, így politikai, és nem jogi véleményt nyilvánít.

A korrupcióellenes blogot író Daphne Caruana Galiziát a gépkocsijába rejtett pokolgép ölte meg 2017-ben a máltai főváros, Valletta közelében. Az újságíró politikai ügyekkel foglalkozott, a balközép kormány korrupciós ügyeit igyekezett feltárni.

A 47 tagállamból álló Európa Tanács szerdán döntött a máltai újságíró halálának ügyében arról, hogy vizsgálatot kell indítani az ügyben.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jó fiam Nacsa! Te Brüsszelben se lettél értelmesebb, mint idehaza! Mi köze Ahmed H.-nak, ehhez az ügyhöz? Ha egyszer Máltán történt a gyilkosság, nem kérdezhetik a németeket! És nem Máltát ítélik el, hanem az eseményt, annak a kivizsgálását kérik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ömlik a hülyeség ennek az agyatlannak a szájából, csapja már le valaki!
evacica
Ha a hülyeség fájni tudna ez a szerencsétlen üvöltözne!Mi van a szeretet vezér kiadta, hogy nem lehet megszavazni?!Meg már kellett egy kicsit Sorsozni, ne hogy valaki elfelejtse a fidesz egyik szlogenjét!Hát tényleg a Néppártnak csak púp a hátán a fidesz vezérükkel együtt!
Csizmás Kond
Ha egy becsületes halandó bármilyen kapcsolatot teremt egy terroristával rögtön bezárják, ez a vén szar meg nyíltan támogatja őket...hol itt a zuniós bíróság becsülete ?
Lepényleső
Mi meg el is hisszük neki,hiszen a becsület mintaképei?
kereső
Na ez is jól megtanult hazudni, és hülyének nézni a népeket-Úgy látszik ez belépő a fidesses karierrnél. Tudod nacsa, az ,hogy az ujságirónő az európába gurult azeri dollárok útját kutatta, néhányunknak eszébe jut, hogy abból kishazánkba is jutott egy kevés.A fáma 7 ill.9 millió dollárról szól- ami az mkb bankba érkezett.Aztán szőrén szálán nyomonkövethetetlenül eltúnt, mindez azután történt, hogy orbán szabadon engedte az azeri baltás gyilkost. Szóval, ne hadoválj nekem mindenféle jogállamiságról, meg egyebekről.Xartok ti arra, mintahogy az itthoni helyzet jól példázza. Ti azé szavaztatok nemmmel, mert van magyar /orbán szál a történetben. Nehogy má őfenesége ezen bukjon meg, ez legyen a szalma szál. /bár 7-9 millió dollár, már elég vastag, még szalma szálnak is./
SystemError
Azért szavaztak, mert Putyin és a kis kancsó pávája ezer milliárdokat lopott el a néptől, hogy azon hazudjanak nekik menekült ügyben. Ha holnaptól nem a migráción feszeng az összes agyhalott birka, hanem a klimán, akkor vége a mese erejének. Tudja mindenki, hogyv ez erről szól, meg azt is, hogy az ilyen takonygerncű patkányokat ezért tartja Viktor. Ha holnap az anyját kéne soros bérencezni, akkor arra mondaná...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.