A magyar kormány elfogadhatatlannak tartja, hogy Frans Timmermans kerüljön az Európai Bizottság élére, ugyanis a szociáldemokrata csúcsjelölt Soros György embere – reagált a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az MTI-nek az Origo azon értéselülésére, amely szerint a brüsszeli elit azzal próbálkozik, hogy Frans Timmermanst tegyék meg az EB elnökének.

Kovács Zoltán: elfogadhatatlan, hogy Soros embere kerüljön az EB élére

Frans Timmermans  – fotó: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Kovács Zoltán azt MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott: "a most kimenőben lévő Juncker-bizottság alatt nyilvánvalóvá vált, hogy Frans Timmermans Soros György embere". Ha őt tennék meg a bizottság elnökének, akkor nyilvánvalóan "Soros György bábja kerülne a bizottság élére", akin keresztül Soros György érvényesíteni tudná mind a bevándorlásban, mind a pénzügy- és gazdaságpolitikában a saját érdekeit – mondta.

Kovács Zoltán kijelentette: teljes mértékben elfogadhatatlannak tartják ezt a javaslatot, és Magyarország kormánya mindent megtesz azért, hogy megakadályozza egy ilyen forgatókönyv bekövetkeztét.

Az Origo vasárnap írt arról, hogy brüsszeli forrásokból úgy értésült: "a brüsszeli elit valóban azzal az elvtelen kompromisszummal próbálkozik, hogy a szocialista Frans Timmermanst az Európai Bizottság, a néppárti Manfred Webert pedig a sokkal súlytalanabb Európai Parlament elnökének teszi meg". A lap információi szerint "a tagállamok háborognak, miközben Soros közvetlen emberét pozícióba tolva próbálja meg minden eddiginél magasabb szintre emelni befolyását Európa ügyeiben".

MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
Hajh,milyen kár hogy a Fidesz annyira alulreprezentált az EB-ben,úgy létszámilag mint támogatásilag,hogy nagyjából mindenki szarik a véleményükre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
Hajh,milyen kár hogy a Fidesz annyira alulreprezentált az EB-ben,úgy létszámilag mint támogatásilag,hogy nagyjából mindenki szarik a véleményükre.
RonaGyuri
Egyelőre még (csak) afféle vélemény,

arra az esetre ha bejön nekem egy vicc ugrott be

Az már biztosnak látszik, hogy Weber nem lesz az EB főnöke, Orbán – bár kevés köze van hozzá, ez őt nem szokta zavarni – már mell-dönget, hogy megakadályozta. A kora délutáni hírek szerint felmerült, hogy Frans Timmermanst tegyék meg az EB elnökének.
Ha bejön, elmondhatjuk a klasszikus viccet.
A pasas elmegy az orvoshoz, hogy éjszakánként álmában megjelenik egy kis törpe és ráparancsol: Most pisilünk! S ő bevizel. Az orvos beszél vele: Felnőtt ember, álljon a sarkára és mondjon nemet!
Másnap beszámol. S ő ahogy tanácsolta nemet mondott. Mire a törpe közölte: Rendben akkor kakilunk! =))
kakaósbögre
@Pegero: Bocs,fideszes,mi is lesz a vége?Megváltozik a tolvaj haverjaid képviselői mandátumainak a száma?Nagyobb támogatottságot fog szerezni a jelenlegi nullánál?Mondd fideszes,hallgatlak.
kakaósbögre
@Pegero: Tedd azt.Szíved joga.De ettől a jelenlegi helyzet-köszönhetően a haverjaid nulla teljesítményének- nem fog változni.
tudode
És a FELFÜGGESZTETT nemisminiszterelnök még finnyáskodik is, az alfelét a anyaföldhöz csapkodva, hogy vannak még akiktől megkapj a BŰVÜS ikszet azzal, hogy AMI ÉRDEMELNEK "ami késik az nem múlik"!
jesz
Ez a faszi nem fog tétlen maradni...ott baszik ki a magyarokkal,ahol csak tud...

Emberek! Térdre imához.
Commenter
Nehogy már egy a Néppártból egy kirúgás szélén levő párt és zsebnáci miniszterelnöke meg a csicskái határozzák meg a hamis soros összeesküvés teóriájuk bűvöletében, hogy Frans Timmermans kinek az embere. Frans Timmermans rengetegszer orbán fejére olvasta már hogy miért elfogadhatatlan az amit Magyarországgal tett. És az, amit orbán Magyarországgal tett, az az elfogadhatatlan, nem pedig Frans Timmermans jelölése. Kovács Zoltán higgadjon le, és foglalkozzon a Nimród magazinnal főszerkesztőként ez a dolga.
bencemacska
@kakaósbögre: OV szétosztja a képviselőit úgy, hogy minden hova jusson valaki.
Elvégre : bomlasztani is tudni kell.
namihami
Vigyázz Európa, a Viktor nem akarja.
Nevezzük ki minden pozícióba őt. És itt lesz a Kánaán. Minden funkciót a legtökéletesebbel sikerül betöltetni, nem?!?!?
kakaósbögre
@Pegero: Ez már csak rád és a pszochológusodra tartozik,fideszes.
Clavigo
Remélem ,,szétqrja az ideg a mi Gyagyás Tódinkat...:) :) :)))))
tulipan
Reszketnek a tolvaj haramiák!!! Igazán, nagyon-nagyon remélem, valóban lesz rá kellő okuk és nem fogja őket kímélni!!!
tulipan
@Pegero: Igazán, te, kitermelt narancsos hantaboy csapat-tag!! Nagyon köszi, ez a felvételt, nagyon jó képet mutat, a narancsos hazudós, tolvaj, haramia-hordátokról!!!
www.youtube.com/watch?v=1h4w5Nfqe9M
RonaGyuri
A derék amnéziás birkák persze ehhez is tapsikolnak

avagy mikor Kovács Zotyóka bornírtságára a derék origo.hu még rá is tud tenni egy lapáttal

Az elképesztően bornírt origo.hu számol be a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár jövendő fővadász főszerki vasárnap az MTI-nek adott agymenéséről. A kifejezéseire egy csöppet sem vigyázó csinovnyik mocskolódásira még rá is tettek egy lapáttal.
Kifejtette, hogy szerinte: „Frans Timmermans Soros György embere". Ha őt tennék meg a bizottság elnökének, akkor nyilvánvalóan Soros György bábja kerülne a bizottság élére, akin keresztül Soros György érvényesíteni tudná mind a bevándorlásban, mind a pénzügy- és gazdaságpolitikában a saját érdekeit”.
Amit a derék portál már így adott tovább: „Soros Frans Timmermansszal gyakorolna korlátlan hatalmat az EU fölött
” és „Soros közvetlen emberét pozícióba tolva próbálja meg minden eddiginél magasabb szintre emelni befolyását Európa ügyeiben. ”
kokopelli
Nem lenne rossz,ha végre egy "Soros emberei" listát tennének közre!? Akikről fingjuk
sincsen,az egy "Soros embere"!? Nem kapisgálják,hogy azzal nem tudják egymást "übe-
relni",ha mindenki ugyanazt ugatja??...de legalább még kórusnak is kevesek! (;-))
@RonaGyuri: a mai "Morgen Magazin"-ban helyretették a két "EU"-s kandidátnál,hogy nem
a személyekért megy a bunyó,hanem egyszerűen a párthovatartozás miatt! A jobboldal,pl.
CSU/CDU nem akar Szoc.dem pártállásút és fordítva! (Originálhangok mindkét oldalról)
Azt nem is tudják,hogy egy "futottak még" Orbán is beleugat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.