Orbán Viktor és a kelet-európaiak győzelme, hogy Ursula von der Leyen lehet az Európai Bizottság elnöke, mondta Martin Schulz a Spiegelnek. Hozzátette: Orbán Viktor megakadályozta, hogy Frans Timmermans legyen a bizottsági elnök, aki "a jogállamiság elvét képviselte az EU-ban". Martin Schulz 23 évig volt a német szocdemek képviselője az Európai Parlamentben, 2012-től 2017-ig az EP-elnöke volt. 2017-2018-ban ő lett az SPD elnöke és kancellárjelöltje. Schulz azt is mondta, hogy a csúcsjelölti rendszer halott. A volt szocialista EP-elnök csalódottan támadta Ursula von der Leyent is, akit a leggyengébb miniszternek nevezett, valamint Merkelt és Macront is, akik szerinte a hátsó szobákban egyezkedtek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezek szerint egyetértenek az Európai Egyesült államot tervével. nem tesznek egyenlőség jelet a menekültek és a terroristák közé, betartják az uniós alapelveket, felejtik a nemzet állami terveket és még egy két olyan dolog, ami per pillanat ördögtől való O.V. és hívei szerint.
Aki Én
@Shikari: Én úgy tudom, hogy az igazi és mindenki által támogatott jelölt a Balkán igazi géniusza, a rettenthetetlen és bátor, a becsület és korrektség szobrának modellje, az istenek istene, a magyarok védőszentje, a nemzeti-vajda gazdád, de szerénységből nem vállalta.
Aki Én
@Shikari: ...mondjuk a buták sorsának elemzésében élenjáró vagy :)
Ez tényleg a te ,,szakterületed"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.