Nagy port kavart, hogy az egyik legsötétebb abortuszpárti szervezet támogatására szólított fel Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. A témát a PestiSrácok.hu is kivesézte az elmúlt napokban, portálunk cikkére maga a képviselőnő is reagált. Ebben értetlenségének adott hangot, Cseh Katalin ugyanis nem érti mi a baj azzal, hogy a Planned Parenthood szervezetnek gyűjt adományt a saját születésnapján. Bár több sajtóorgánum és az Alapjogokért Központ is részletesen ismertette az abortuszpárti intézmény működését, a Momentumos nem gondolta úgy, hogy ez aggályos lenne. A Citizengo nyílt levelet írt Cseh Katalinnak, ebben pedig egyebek mellett arra hívják fel a figyelmét, hogy a képviselő “amellett, hogy az élet kioltásában élen járó külföldi abortuszszervezet támogatására hív, hamis információkkal vezeti félre a magyar nyilvánosságot”. A szervezet arra is felszólítja a Momentum EP-képviselőjét, hogy hagyja abba ártatlan kisbabák megölésének támogatását. Mi vihet rá valakit arra, hogy a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szemét halomból, szemét által iderondított szemét! =))
RonaGyuri
Gratula a cenzornak; ezt a szennyet persze ezerrel nyomatod, ezt ,meg törlöd?

24.hu/kozelet/2019/07/03/von-der-leyen-soros/
namihami
Ki lehet az, aki jogot formálhat arra, hogy egy nőt kötelezhessen a szülésre? Milyen alapon teheti anyává azt, aki azt a gyereket, bármilyen okból, de nem akarja?
Az pedig már végképp röhej, hogy a nemkívánt gyerekkel kínlódja végig a 9 hónapot, majd adják oda valakinek. Nem lehet ezt akár ingyenes béranyaságra keresztelni?
Ehhez legfeljebb a bigott katolikusok ragaszkodnak. Mint pl. a polyákok. Ezt már a kórosan vallásos országok, mint a portugál vagy spanyol állam is eltörölte. És most, a születésszabályozás lopakodó korlátozásával mi próbálkozunk visszamenni a 18. századba.
Ha folytatjuk ezt a metódust, jöhet a forróvízbe-ülés, a kötőtű és társai ismételt alkalmazása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.