Miután megsértette a magyarokat, Orbán Viktor és a V4-ek megbuktatták a Spitzenkandidatot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt a hatalmas csúsztatást! Senki sem nevet Weberen, senki sem hiszi el hogy személyesen a magyarok Ducéja buktatta meg. Weber sajnos nem vette észre hogy már saját pártja és Merkel sem támogathatja tovább pont azért mert sokáig, túl sokáig tolerálta a csúti ducét saját vesztére. Mire Budapestre jött és azt követően is, már hiába lépett fel határozottan mind a jobb mind a baloldali szélsőségesekkel szemben. Későn, mert háttéralkuk áldozata lett ő is és egy nyitottabb vezető-választási rendszer is. Ez nem győzelem, ez nem vereség, ez veszteség Európa összes választópolgárának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ezt a hatalmas csúsztatást! Senki sem nevet Weberen, senki sem hiszi el hogy személyesen a magyarok Ducéja buktatta meg. Weber sajnos nem vette észre hogy már saját pártja és Merkel sem támogathatja tovább pont azért mert sokáig, túl sokáig tolerálta a csúti ducét saját vesztére. Mire Budapestre jött és azt követően is, már hiába lépett fel határozottan mind a jobb mind a baloldali szélsőségesekkel szemben. Későn, mert háttéralkuk áldozata lett ő is és egy nyitottabb vezető-választási rendszer is. Ez nem győzelem, ez nem vereség, ez veszteség Európa összes választópolgárának.
papa.49
@Commenter: Ez is csak az itthoni BIRKÁKNAK SZÓL !!!
RonaGyuri
@Commenter: @papa.49: sajnos a cenzor ezeket a szemeteket maga is beteszi, míg a kritikus cikkeket törlik! =))
Commenter
@papa.49: nekem ez is fáj, és az is hogy megint enged a kompromisszumoknak a Néppárt. Korábban azt mondta Weber hogy nem fogadná el a pozíciót akkor ha a felfüggesztett Fidesz mellette szavazna. Szájer alelnökségét vétózta ugyan, de megkaptuk helyette Járókát, ott van Deutsch és a többi jelölése. Az nem legitimálja mindezt hogy a nyúlványpárt KDNP-t "elfelejtették" felfüggeszteni! Tényleg ennyire kell egy ekkora pártcsaládnak 13 nyomorult? Ennyire félnek hogy a szélsőjobbos patkóban már nem tudnák kordában tartani őket?
papa.49
@Commenter: Oda se kellenek már, hiszen ott már a nácibarbi kiosztott minden posztot ott már csak ,,parasztokra, talpasokra,, lenne szükség !!!
Commenter
@papa.49: Majd novemberben kiderül hogy mi lesz a "felfüggesztés következménye, de szerintem Timmermans nélkül valódi szankció nemigen várható...maradnak a Néppártban?! Vagy követik az angolokat?
verőce21
Orbán Viktor botot dugott a küllők közé…
Borsodi
Azt nem tudja a miniszterünk,hogy az nevet aki útóljára nevet.Itthon mehet a rizsa a nagy szavak,van aki elhiszi,ezért is csapják be az időseket a szélhámosok.Ezen az elven működik az Országunk is.
Commenter
@verőce21: ja annak a biciklinek a kereke közé amin ő ül. Ezért fog a bicikliről úgy földet érni, mint az a bizonyos kismalac. Felsegíted a földről, vagy otthagyod?
verőce21
Egy amerikai történész nem véletlenül mondta, hogy jelenleg a világ két legnagyobb kaliberű politikai stratégája Putyin és az angolul anyanyelvi szinten beszélő Orbán Viktor!
papa.49
Ez még NEM LEFUTOTT MECCS, meg már megint a ,,tiszteletről,, regél a guluszeműroggyanttoni pedig az olyan portéka AMI NEM JÁR, DE KI LEHET ÉRDEMELNI !!!
verőce21
@Commenter: Már megint csak kárörvendenél és rosszindulatú, rosszhiszemű, idegenszívű kommenteket írogatsz!
Commenter
@verőce21: "No migrants more in?" Ez Neked, a kiválóan beszéled a kis herceg és Exupéry nyelvét anyanyelvi szint?
verőce21
@Commenter: Ennél még a bennszülött britek is gyalázatosabban beszélnek néha!
Te pedig menj haza!
Commenter
@verőce21: semmin sem kárörvendtem. Csak azt írtam, hogy ez aminek most örül még változhat. Te Barnierre fogadtál végül Macron ebben engedett.Idegenszívűek pedig nincsenek. Még a transzplantáltakra se használnám ezt a csurkista kifejezést. csurkában fekete szív dobogott, ahogy orbánban is az dobog.
papa.49
@Commenter: Vagy még inkább csak egy PUMPA )))))))))))))))
Commenter
@verőce21: nem tetszik az idézett Hunglish és a pidgin English keveréke, amit orbán Soros ösztöndíjjal nagy nehezen magára szedett Oxfordban? Ennyire volt képes. Majd hazamegyek, ha fordul a sivatagi vihar, én a "sivatagi cigány"!
Nessy
@verőce21: Éljen, vivát, banzáj, csirió! Örömtüzek égjenek az éjszakában.
ÉS??? Akkor most mi van? Itthon jobb esetben marad minden a régiben, rosszabb esetben tovább romlik az egészségügy, a közoktatás, drágul az élet, és pártunk, kormányunk többet költ urizálásra, több pénzt tüntet el.
verőce21
@Commenter: Tévedsz és nem "Barnierre fogadtam"! Én még ma is Beata Szydło-ra szavazok.
Vegyük vissza Európát a liberálzombiktól és kamucivilektől!
teuton
@verőce21: Orban anyanyelvi szinten beszel angolul??? Ekkora baromsagot honnan szedtel? Meg sem mer szolalni, csak ha muszaj, akkor is gyalazatos kiejtessel es rossz anglicizmussal! Sajtokonferenciakon magyarul beszel (Merkel 4, Juncker 5 nyelven!), de ott kerdeseket is csak elöre, irasban lehet feltenni, ha pedig valami kellemetlen jön, akkor vege a kerdezesnek (bajororszagi talalkozo Seehoferrel).
Nezd meg a videot amikor mult heten Tuskkal talalkozik! Nem mindom, hogy hallgasd is meg, mert röhögnel, ha tudnal angolul...
Te valoban csak papagajkent ismetled a hazugsagokat---
tulipan
A narancsos agyatlan magyarok, azt sem képesek felfogni, mit is akarnak velük, egyáltalán RÖHÖGTETNI?
Commenter
@verőce21: Egy PiS-esre?Miért nem mindjárt Marta Kaczynskára? :( Ha már lengyel akkor Donald Tusk, ha maradna, vagy vállalta volna... amúgy Frans Timmermans... akik zombik azok a neofasiszta álkonzervatívok mint orbán...
verőce21
@teuton: (10:35) Igen, vannak akik 4-5 nyelven nem értenek semmihez!
verőce21
Weber és Timmermans kiütésével, ismét nevetséges lett a magyar ellenzéki média. Észhez térnek valamikor az olvasóikkal együtt? :)
csipetke
@teuton: 10:35 Orbán a Rigó utcai angolt beszéli,pedig egy miniszterelnöknek legalább angolul kéne perfect tudnia.Asszem orbán attól baromi messze van,legalább olyan messze,mint ennek a cikknek az igazságtartalma.Na de mit várhatnánk orbán ganédomb-médiájától?Igaz dolgot tán még egyszer se írtak le.
Nessy
@verőce21: A liberálisból illiberálisokra változókra gondolsz, meg a CÖF-re?
verőce21
Orbán botot dugott az EU-királycsinálás küllői közé… De vasdorongot is fog, remélem...
verőce21
Mert egy csatát megnyertünk, a háborút még nem! :)
kereső
Nem jó a cikk cime. Mert Weberen csak a hülye "mimagyarok" nevetnek, a magyarok inkább sajnálkoznak, hogy mennyire hagyta megvezetni magát orbánnal. Ami meg Timmermenst illeti- Ő marad az első alelnöki pozicióban az EB-ben.Nem hiszem, hogy ez sokkal kellemesebb lesz a "mimagyarok" számára , mint eddig. Ha valami/valakik megmenthetik orbánt a 7-es cikkelytől, az Macron és Merkel- cserébe a csúcsjelölti rendszer megfúrásának támogatásáért-és a V4 és olaszok meggyőzéséért. Akkor , és csak akkor jön el orbán számára idehaza a teljes elégtétel vételének ideje. Ha nem igy lesz, akkor orbán megy végképp a levesbe. Nem tudni, Merkel asszony és az új cdu elnök tanult-e Weber esetéből. Az EPP -ben egyébként nem Weber vitte a primet orbán támogatásában, hanem Daul az EPP elnöke- Weber "csak" a frakciót vezette-ahogyan ezután is- de magát a pártcsaládot nem.
A "mimagyarok" lehetséges ,hogy korán bontottak pezsgőt- mert még hátra van a liberális, a zöld, és a szoc.frakciók meggyőzése a szavazás előtt.

Orbán angolul még a "konyha" nyelvet sem beszéli- nemhogy anyanyelvi szinten szólna.
libellle
Na ez már absolut nem igaz, söt egy jó nagy hazugság. A visegrádi hármak és még sok nyugati államfö nem akarta Webert. Miert? orbán miatt, ugyanis nem lépett fell ellene hatékonyan. De ez már regen nem titok.
libellle
@verőce21: majd ha kirepültök akkor gyilkolhatjátok egymást ennyit a háborurol.
Sziszifusz
@verőce21: 10:54
Mivel soha sem fogtok kifogyni a csinált, a vélt, vagy valós ellenségekből ellenségekből, örökös harc a sorsotok.
A háborút nem zárhattok le béke kötéssel, mert az számotokra a véget jelentené. Harc nélkül, aljasságotokat, nem tudnátok mivel eltakarni, az lételemetek.
Eriksson
Úgy emlékszem, hogy Orbán kifejezetten támogatta Webert. Még a Sargentini jelentés elfogadása után is azt mondta, jó, jó, valahová kellett állnia, de azért továbbra is mellette áll.
Aztán idejött Weber, és ki tudja kinek a meghatalmazásából rendet próbált tenni plakátügyben, belügyben, amitől a magyarság nagyobb része berágott. Orbán pedig bekeményített.
Weber úr aztán elkezdte játszani a sértettett és mindennek elmondta az ellene fellázadtakat, úgy demokratikus módon.
S lám akik küldték, kihátráltak mögüle. Most nyalogatja sebeit, és mindenkit hibáztat kudarcáért, csak saját magát nem. Önkritika nulla!
Konklúzió: Aki nem tudja a maga helyét se, az ne akarjon másokat utasítgatni.
Commenter
@csipetke: a Rigó utcában az alapfokún is elhasalt volna. Mindig igénybe vette a tolmácsolást, ahogy a Sargentini jelentésnél is,talán rajta kívül még egy két ember tett ugyanígy, s írogatta a maga semmitmondó válaszait (bántják Mo-t már megint) a papírjára, és magyarul válaszolt. Ha már senki sem ért meg bennünket akkor mindenki tanuljon meg magyarul.Oszt jó napot.
CsipkeRózsa
Szerintem nem bukott meg Weber, a választás módját változtatták meg. Egyébként egy akármilyen versenyen többen indulnak, csak egy ember nyerhet. Akkor mindenki megbukott, aki indult, vagy csak az, akit nem szeretünk?
CsipkeRózsa
Orbán legkisebb bűne az, hogy nem tökéletes az angol tudása.
Nessy
@CsipkeRózsa: Itthon úgyis magyarul kell a híveket szédíteni! Az meg zárt stúdióban, vagy testőröktől körülvéve a hívei előtt, illetve Kövér óvó tekintete alatt a parlamentben nagyon megy neki!
Commenter
@CsipkeRózsa: kisiskolások tudása puszta önszorgalomból különb. És tényleg ez a legkisebb baj.

hirklikk.hu/kozelet/politico-gyilkossagban-vett-reszt-orban-viktor/352274/

ez többszörös visszaeső gyilkos, mind belpolitikai mind külpolitikai szinten. Ott a folt a kezén ahogy Lady Macbeth-én. És nem moshatja le semmi sem. Remélem majd orbán ellen is megindul a birnami erdő.
simmering73
Ez a v4-ek (négyek bandája) gittegylet indulhatna egy kabaré csütörtökben.
bencemacska
@verőce21: Legszebb öröm, a káröröm.
bencemacska
@simmering73: ma, 15:04
Gondolod szórakozna rajta valaki ökölbe szorított kézzel?
tudode
Ode jutott Európa, hogy átveszi a FELFÜGGESZTETT vásott kölöknek a hadicselét, az tényleg az EU végét jelenti, mivel 200 millió választó akaratát dobták sutba azok, akik a bungikban összeszövetkeztek BUNKÓ MÓDON:
.
(...) """Orbán tehát aktív részvevője volt annak, hogy Ursula von der Leyen váratlan legitimitást kapjon a tagállami kormányoktól – miközben sutba dobták az elvet, hogy az lesz bizottsági elnök, akire az európai polgárok szavaznak. 200 millió ember adta le május végén a voksát, miután Weber és Timmermans televíziós viták során mutatták be programjukat és alkalmasságuk mértékét. Von der Leyen a kormányfők embere, nem a polgároké.”""" (...)
.
Ezek után az következhetne, ha a FELBÚJTÓK akarata teljesülhetne, hogy adják át az EU BUKszáját, hiszen a PÉNZ, és a HATALOM az Istene, a többit, -- ami nem érdekli --- leizéli a magasról!
.
Commenter
@simmering73: ez rossz értelemben vett banda azaz galeri.
teuton
@verőce21: TE mihez ertesz, a baromsagok bevakarasan kivül??? Masolj mar be nekem EGYETLENEGY videot, ahol Orbant anyanyelvi szinen lehet hallani angolul beszeni!!!
De azt megnezheted/meghallgahatod, ahol a mult heten EGY mondatot vakogott Tusknak, azt is rossz kiejtessel es absuzolut helytelen anglicizmussal! Tenyek???
F_Viktor
@tudode: Írod:
"Ode jutott Európa, hogy átveszi a FELFÜGGESZTETT vásott kölöknek a hadicselét, az tényleg az EU végét jelenti..."

Komolytalan azt gondolni, hogy orbán és a szintén korrupt babis buktatott volna meg bárkit is. :-)
Macronnak nem tetszett a rendszer, Merkel pedig őt támogatta, így legalább előtérbe tudta tolni barinőjét is.
tudode
@F_Viktor: .
Nem tudni hol van az iGAZSÁG, lehet hogy ott van, hogy a vásott gátlástalan kölkükkel mondatták ki azt, ami számukra MÉLTÓSÁGON ALULI volt!
.
Ezzel együtt nem kellett "volna" azt a látszatot kelteni, hogy ÜKELME akarata érvényesülhetett, azzal együtt, hogy sikerült megosztani az EP-t is!
tudode
@tudode: .
A 15,49-es hsz-emet az Amerikai népszava cikkéből idéztem, amelynek a címe, linkje:
.
----- BARTUS LÁSZLÓ: HÁRY JÁNOS AZ UNIÓBAN
.
nepszava.us/bartus-laszlo-a-mi-hary-janosunk-az-unioban/
.
Érdemes beletekinteni!
Commenter
@F_Viktor: Kurz (akitől a Strache ügy kapcsán orbán szintén elfordult) csak annyit tudott mondani hogy rémálom volt a háttéralkus rendszer? Mi a fenének állt be Ausztria orbán és babis mögé? orbán miatt is bukott Kurz és kormánya és akkor még így is összezárnak a V4-ek? Miért kellett az új osztrák vezetésnek beállni a két korrupt szennyláda mögé? Most harsogja a győzelmét, de valójában nincsenek győztesek hosszútávon. Még nem dőlt el semmi, még jóvá kell hagyni a jelöléseket és von der Leyent sem támogatja mindenki. Frans Timmermans lett volna az egyetlen aki ezt a tetűt és társait kellően sarokba szoríthatta volna.
F_Viktor
@Commenter: orbán kapta a kritikákat az osztrák kancellártól, csak az alkancellár pacsizott le a csútival. Azt is tudjuk már, hogy miért. Hatalomvágyból, ő is szerette volna csalások útján bebetonozni pozícióját.
A Néppártban már nem kívánatos személy orbán bandája, s ha a német védelmi miniszter lesz az elnök, nem hiszem, hogy barátjának fogja tekinteni a magyar diktátort. Nem sok a közös bennük.
Commenter
@F_Viktor: Ha nem kívánatos ez a társaság a Néppártban akkor miért is nem dobták ki őket már jóval korábban? Most nem lenne ez a "győzelmi mámor" ami nagyon álságos. Hozzászólásod utolsó két mondata ad némi reményt.
libellle
@Eriksson: ez igaz aki nem tudja a maga helyét... na orbán nem tudja. mert az ö helye a kutyaolban van hátul a sarokban. ugyanis a reputátioját azt a maradék 1% most teljesen eljátszotta. De ajánlom nezd a nygati adókat Holland, Angol, Osztrák, Német. A vélmény egy és ugyanaz. Mégpedig, hogy már örült és karaktergyenge
Eriksson
@libellle: Te melyik újságot olvasod liebe?
verőce21
Ursula von der Leyent majdnem biztos, hogy nem választja meg az EU Parlament. (illetve csak akkor, ha megígérte, hogy Magyarországot és Lengyelországot megsemmisíti. Ez lesz az előfeltétel.)
verőce21
@teuton: (18:11) Nyugodjál le te Barom, a beírásomban nem azon volt a hangsúly, hogy mennyire beszél jól, vagy rosszul Orbán angolul, hanem, hogy botot dugott az EU királycsináló küllői közé!
De az is hasznos információ, hogy teszteltem, ki beszél itt elfogadható szinten angolul, majd feljegyzem...:)
libellle
@Eriksson: BILD. ...
DIE ZEIT. ...
Frankfurter Allgemeine Zeitung. ...
Frankfurter Rundschau. ...
Süddeutsche Zeitung. ...
die tageszeitung (taz) ...
Die Welt.
és még ettöl többet. ezenkivül angolul is müsorokat de nem kivánságmüsorokat
libellle
@verőce21: ès ki volt az az amerikai aki ilyen hülyeseget mondott
pécsi
libelle- patkány vagy! Valszeg nem vagy magyar, csak magyar állampolgár, amennyiben így van, akkor takarodj!
Eriksson
@libellle: Köszönöm a gyors válaszod. Szóval tiszta német lapok. Szerinted autentikus?
Mi itt Magyarországon többnyire magyar nyelvű újságokat olvasunk, ki-ki saját érdeklődése, beállítottsága, érdeklődése szerint. Azt is pontosan tudjuk, hogy melyik lap milyen beállítottságú.
libellle
@Eriksson: absolut. Angolt és holland lapokat is online olvasok. Ja itt is van konservativ és kisse lágyabb is. De a konservativ ujságok azok akik keresztre feszitik a magyar kormányt. persze nem ártana idegen nyelvü ujságokat ott olvasni.
libellle
@pécsi: sem az egyik sem a másik nem vagyok. de képzeld el amennyiben mi is annyi kulturával rendelkeznénk mint te és ilyeneket mondanánk itt a több százezer magyarnak. kiirtad a bizonyitványodat. Ja még megjegyzem a patkányok intllektuel állatok definitiv több értellemel rendelkeznek mint te.
libellle
@verőce21: Én még ma is Beata Szydło-ra szavazok. ö már a mult.
Eriksson
@libellle: Anyós: Géza, hallod, ez a nyüves Kossuth rádió mit mondott, hogy a harangok Rómába mentek. Géza, mi van itt? Rendszerváltozás, Géza? Nem lesz ebből baj, ha visszajönnek a kommunisták?

– Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! Ez itt a hírek, nem pedig a kívánságműsor!
csak úgy....
@Eriksson: Hofi Géza forog a sírjában! Na nem azért,csak azért mert te (föl) idézted!
Gézabácsi ,nem igen kedvelte a balta arcú apókat, te sem lennél a kedvence...
libellle
@Eriksson: ebböl egy szót sem értettem. de talán nem is fontos
Aki Én
@verőce IQ 21: Nem dugott az botot sehova. Nem tud neki megfelelőt támogatni, mert mindenki rühelli. Ez a színjáték csak nektek megy, nehogy gyengének lássátok. Ahogy szokta, eljátssza a hős irányítót.
Te tényleg minden szart bekajálsz tűzfal nélkül... :)
kokopelli
@Aki Én: Visszamegy Bajorországba,és a saját vállalkozásában a társával dolgozni fog!A bajor
CSU-ban,aminek Orbán rendszerese benyal,a Seehofer-ral annyit kelemetlenkedhet az Orbánnak
amennyit akar! Még a frank Södert is mint ME-t beveszik a hármasfogatba,amit az Orbán lecidáz-
hat bő nyállal!A politika nem bunkóknak van,hanem a ravaszaknak,akik hallgatnak,de csinálják!
justhpeter
Ide figyeljetek fideSS-birkák.
von der Leyen elnök
Timmermans alelnök
Weber frakcióvezető.
Mit akar itt O1G ?
Eriksson
@libellle: Na ugye, hogy nem érted? Ha magyar lennél értenéd.

Ha másra gondolsz: Minden média sepregessen a maga háza táján. A németek is a magukén, van ott szemét bőven.
Eriksson
@justhpeter: Most láttam egy videóriportot, melyben különböző Eu-s képviselők véleményét kérdezik. Talán idevág arra a kérdésre válaszul, hogy kinek mennyi ráhatása van az ott "tárgyalt" politikai folyamatokra.
www.youtube.com/watch?v=RgGzFzksbqc
tulipan
@justhpeter: A narancsos birkáinak van is mit röhögni, az O1G-n!!!
tulipan
@RonaGyuri: Erre a célra került ide!!!
libellle
@Eriksson: mint mindenhol. ellenben te és hasonlók foglalkoztok ami kis támainkal a legrosszab tagja az EU-nak Magyaország, mégis a leghangosabban orditozik és a hatalmas szeeméthegyek na. a sajtó hm csak gondolj arra, hogy mit mondott dtrache a hülye názi milyen mediát akar kiépiteni??? ezt nem adta senki a szájába ezt ö mondta a hülye
libellle
@Eriksson:" Most láttam egy videóriportot, melyben különböző Eu-s képviselők véleményét kérdezik" mint ahogyan minden helyzetben mindenki a saját politikai meggyözödését teszi nyilvánoassá. minden politikus valamilyen módan az EU- ban egy olyan akit oda "dicsértek" Természetesen jó fizetésert. Mindegy, hogy ki mit mond örül mindegyik a positionak. vizont mindegy, hogy hogyan lesz mi történik egy már most kirajzolódik, hogy a következö EU-Äranak Magyarország az egyik legnagyobb vesztese. Mert a hazardört valahogy nem kedveli már senki
Eriksson
@libellle: @libellle: Na, ezt meg én nem értem.
libellle
@Eriksson: Igen erre számitottam. De ne legyenek kétségeid sajnos ugy lesz.
Eriksson
@libellle: Volt már néhány jóslatod, ha jól emlékszem. Na, de mindegy.
Ezt fordíts le nekem magyarra lécci:
" mint mindenhol. ellenben te és hasonlók foglalkoztok ami kis támainkal a legrosszab tagja az EU-nak Magyaország, mégis a leghangosabban orditozik és a hatalmas szeeméthegyek na. a sajtó hm csak gondolj arra, hogy mit mondott dtrache a hülye názi milyen mediát akar kiépiteni??? ezt nem adta senki a szájába ezt ö mondta a hülye"
libellle
@Eriksson: Oja most bemásolom. eddig mindig lemásoltam, bizony hibákkal. ellenben gondoltam, hogy igy valamit még tanulok, de tévedtem. " mint mindehol. Ellenben, te és hasonlok foglalkoznak a mi kis Temáinkal. A legrosszabb tagja az EU-nak Magyarország, mégis a leghangosabban orditozik és a szeméthegyek amire te utaltál bizony ott vannak. A ti sajtotok, na csak ondolj arra, hogy mit mondott strache a hülye názi. Milyen Mediat akar ö is kiépiteni? Ezt nem adta senki a szájába ezt ö igy gondolta a hülye. "
Eriksson
@libellle: Köszönöm a gyors választ. Így már érthetőbb a szöveg szavanként, de összességében katyvasz. Honnan másoltad ezt? A Bild-ből?
libellle
@Eriksson: Miota irnak aBild-Zeitungban magyarul ? Bist du verwirrt? A forditom igy fordit. Már kicsit megöregedett. De már nincs szükségem ujat wenni.
Eriksson
@libellle: Akkor máshogy kérdezem. A cikket, amit a fordítód fordított, azt a Bild jelentette meg?
tulipan
@durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, TE narancsos-orbán seggnyaldosója, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula ! Te meg folyton lecsigázod azt a lógyanyés szádst ? valahányszor csak-lehúznak ? Még méltatlankodsz ? Te kula?
libellle
@Eriksson: na a bil az az utolsó amit én olvasok. Lehet, hogy a beirásaim amit magyarul teszek nem utalnak arra, de definitiv tudom, hogy melyik polcra tegyem a Bild-Zeitungot. Miert te azt olvasod?
Eriksson
@libellle: Nem egészen. De amikor kérdeztem, hogy milyen újságokat olvasol, a felsorolásodban az első a Bild volt. Ebből bátorkodtam következtetni, hogy azt a lapot preferálod.
Eriksson
@Shikari: Ha a német hölgyre gondolsz, neki elnézhető. De néhány hazátlan butaparaszt agymenése idegbénító.
Aki Én
@Eriksson: ,,De néhány hazátlan butaparaszt agymenése idegbénító."
Az önkritikára kapsz egy lájkot.
Eriksson
@Aki Én: Te is kiérdemelsz egy lájkot a sajátos éleslátásodért, páratlan logikádért.
Aki Én
@Eriksson: Á, hagyjad. Nem páratlan ez, csak neked magas.
Eriksson
@Aki Én: Ez bizony így van. Magas, mint lónak a kútgém.:)))
formaldehid
Nevess paraszt, ki tudja még meddig nevethetsz...

Minden a tiétek és mégis féltek "nevetők".
Ez a normalitás szerint gáz.
Az van köcsögök, hogy ti nem vagytok normálisak.
Akarsz beszélni róla?
formaldehid
Az van istentelen bumburnyák, hogy a világ széthullik, és mindenki meghal.
De lehet ezt szépen is csinálni.
Haljál meg szépen.
Hulljon szét a világ szépen.
Tudod ezt?

Szerintem sem tudod.
Akkor legyen vége mocskodul!
formaldehid
Tűz által - mocskosul?
Ja, ezt nem kérdeztem, hanem állítom.

Zsidók?
Valami?
Emlékeztet?
Valamire?

Dobd ki a Talmudot (egy kibaszott megőrjítő bullshit), csak a Bibliát nézd.
Valami?
Valaki?
tulipan
@verőce21: Na, ez a mai csúcs! Mert hogy, TE osztán a "'jóindulat", a "jó modore",magad vagy, ugyibár, igy képzeled, te narancsos HANTABOY??? HAHAHAHA
advocat
Ki a fene az a Weber? Mint magyar kérdezem.
teuton
@verőce21: Elöbb azt teszteld, hogy TE tudsz-e elfogadhato szinten gondolkodni! Elarulom: NEM! Aki ennyire csontig benyal, hogy Orban anyanyelvi szinten beszel angolul, holott pont az ellenkezöjet hallhatja barki a neten, az egy seggnyalo barom. Persze tenyekkel-adatokkal ti mindig adosak maradtok, nalatok csak a nyelv hosszusaga szamit...
verőce21
@teuton: Te szervezted Lipcsében a migráns zavargást? Csak mint ottani migránsügyi előadót kérdezlek. :)
teuton
@verőce21: Majd ha ertelmezni tudod a MIGRANS szot , te mint romaniai migrans, akkor vakarj be valamit.
tulipan
@durbincs: Ej Te, zsíragyú, sötét tömeg, senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, nehogy véletlenül, tükör elé tévedj !
tulipan
@advocat: Ki lenne? A Néppártban FELFÜGGESZTETT Orbán reklámképe, a BIRKÁI ETETÉSÉRE!!!
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"Ha nem kívánatos ez a társaság a Néppártban akkor miért is nem dobták ki őket már jóval korábban?"

Gondolom úgy voltak vele, hogy akármilyen büdös is a O1G, csak a mi kutyánk kölyke...
Jobber kormányok a tőkét/tőkést szolgálja ki (orbán szavaival bankárkormányok), ezért babusgatták a magyar maffiakormányt éveken keresztül.
kokopelli
@teuton: ...mivel a Weber tk. CSU-s ill. félbajor,úgy a Seehofer "Horstl" párttársa! Nem tudom,hogy
hogy fog laposkúszásban Bajorország felé közelíteni a "csutigéniusz" a következő alkalommal?Re-
ményedjen,hogy az Audi,BMW és a többiek nem politizálnak,holott a bajor állam igen sok részvény-
nyel benne van az üzletben!
nezelodo
Valóban a Kekec okozta a vesztét, azt hitte majd abbahagyja a bomlasztást, mert nem ismerte a pszichopata hatalomvággyal felturbózott lélektanát.
kokopelli
@teuton...csak a magyar nyelvben használják a "migrás sót ilyen esetben! Máshl a "migráns" csak vándorlót jelent a régi értelmezésében! Különben az emigrans-t vagy az imigránst használják,attól függően, hogy elhagyja hazáját,vagy megérkezik egy másik helyre! Az ilyen tévedések,csak abból
adódtak mindig,hogy az idegen nyelv tanítását mindíg elhanyagolták a renszerek! Ilyen volt az egy-
kori diszidens is,amit agyba-főbe használtak szüleink!
Commenter
@F_Viktor: most már őket is bomlasztja meg is érdemlik
F_Viktor
@Commenter: Egyedül az idegengyűlölet és putyler érdekei ami összetartja őket, minden másban különböző az elképzelésük.
teuton
@kokopelli: Pontosan igy van, Merkel sikeresen visszavagott a CSU-nak! Aki ismeri a nemet politikat, az tudja, mi törtent az utobbi evekben a CDU es CSU között. Seejofer megalazta Merkelt a CSU partgyülesen. Merkel olyan, mint a kigyo, türelmesen, hosszan kivar, akar evekig, aztan odacsap.
Elöbb Seehofert ügyesen miniszterre tette, ezzel ö elvesztette a bajor miniszterelnökseget es partvezetest, Merkellel együtt nyugdijba kell menjen... Merkel kezdettöl fogva mindenkut felretett, aki gatollta vagy veszelyes lett volna ra, Kohl, Schäuble, Merz, etc. Most Weber volt a soron, igy megtörte a CSU hatalmat. Szepen megegyeztek Macronnal, a ö embere lesz a politikai vezetö, Macrone a penzügyi (Lagarde)...
Igy csinaljak a nagypolitikat, nem handabandazassal es hazugsagokkal a Kossuth-radioban a birkaknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.