Bemutatkozott az EP-ben Ursula von der Leyen. Azt mondta, hogy a legális migrációra szükség van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az jó lenne!!! =)) Főleg, ha nem csak szlogen!
Commenter
Úgy látszik a hétgyermekes családanya nem elégszik meg a családanya szerepével? Lehet hogy olyan fordulat jön amire orbán nem számított és felgyorsítják a Magyarországgal szembeni eljárásokat, különös tekintettel a 7. cikkely szerinti eljárásra? Bár így lenne.
papa.49
@Commenter: A csutitetű most veri a ménkű nagy tökfejét a falba ,,anyám én nen ilyen elnököt akartam,, de fasz voltál, és ugattál mindenkire, mint egy vagon kutya, és MOST BELELÉPTÉL A CSAPDÁBA !!!
Megírtam a múltkor ez a nő nem politikus, nem fog szenvelegni a csutitetűnek, ez egy pragmatikus technokrata személyiség, aki megköveteli az adott szó, az egyezmények betartását !!!
Nem kell egy hónap a megválasztása után már mint a ,,szaros gyerek,, úgy fog RÍNNI A CSUTITETŰ !!!
verőce21
Úgy tűnik, az Európai Unió haladó köreiben amolyan stafétaszerűen kézről kézre adják egymásnak a jogállamiság furkósbotját, hogy valaki azt fenyegetően mindig meglengesse Magyarország fölött.
Most épp a júliustól az EU-elnökséget betöltő Finnország jelentkezett önként és dalolva, hogy szívesen továbbvinné Magyarországgal szemben a hetes cikkely szerinti eljárást. Ez az az eljárás, amit korábban a Barroso-fióka, portugál kommunista Rui Tavares, aztán pedig nemrégiben a nagyon zöldpárti, holland Judith Sargentini már nagyon szeretett volna végigvinni. Ezúttal a sok migránst befogadó és a skandináv államok közül a melegházasság intézményét legutoljára törvénybe iktató Finnország játszaná el az “Európa liberális rendőre” szerepet.
Commenter
@papa.49: visszasírja még Junckert ez is lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.