Moszkvában készült tavaly októberi hangfelvétel részlete és leirata bizonyítja, hogy az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini egy közeli embere tárgyalt az orosz féllel tiltott anyagi támogatás biztosításáról.

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kcarnivore
@Shikari: Jó kifogás. A századik ilyen sztori jelenik meg, feltételezem, hogy Strachet is ignoráltad. Könnyű lehet így élni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@F_Viktor:Persze hogy nem szeretné Kubatov, nem hülye az, pont ezért használja ki az ilyen agyatlanokat erre. Addig jó kutyus nekik, amig nem feltünően csinálja. De azt is láthattuk már riportban, hogy amikor az egyik "katona" túltolja annak elengedik a kezét.
F_Viktor
@Shikari: Most aztán könnyeket ejtettem miattad :-)
Mindketten azt írtuk le többször is, hogy van egy határvonal amit jó lesz nem átlépned!
Nagyon szeretem olvasni tőled is olvasni a fityesz propaganda szövegeit, de még nagyobb öröm számomra a válaszok. Amiben minden gondolkodni képes ember, majom, papagáj láthatja, hogy ti birkák mekkora kretének vagytok ;-)

Remélem nincs szándékod a jogi pályát választani, nagyon sokat kellene seggelned egy diplomáért, s akkor is csak a qva szar ügyvéd válna belőled.
F_Viktor
@SystemError: Kicsi pénzért találnak helyette másik nyomorékot aki hajlandó porig alázni magát.
SystemError
@fideszes gyökér: Na igen.. Ez is egy érdekes pont, hogy egy egészséges ember visszacsatolásra vágyik a saját közösségétől, ahová azért tartozik, mert szociális kapcsolatokra vágyik, mint minden élőlény ezen a bolygón. Nem véletlen Shikari hovatartozási agyréme sem, amiben természetesen good mode-ő az aki ezt eldönti. A szociálpszichológia az ilyet tudathasadásos szociopatának nevezi, akinek az nyújt élvezetet, hogy más közegbe jár mosolyogva gyülölködni. Egy példa erre pl Morvai Krisztina, aki nyilvánvalóan megőrült jó pár éve, sajnálhatnám is, mert az előélete és pályafutása teljesen ellentétes az eddigiekkel, de ez is csak azt bizonyítja, hogy már akkor is túlkonpenzált csak a másik oldalon vezekelt.. Nála is megfigyelhető az szociálisan deviáns viselkedêsforma, hogy mosolyogva gyülőlködik. Nem mérgesen vagy szomorúan, hanem mosolyogva.. Ezek az emberek magukat utálják és a végletesen fellengzős, harocok klubbja parádézással próbálják önigazolni magukat, de ennek vagy egy ideg osztály vagy/és börtön lesz a vége, mert ahogy ezt a kis szociopata önigazolást nyomják valami hovatartozási agyrémbe csomagolva, szépen lassan teljesen elvesztik a valósággal a kapcsolatot. Shikari ehhez még egy minden kérdésében gerinctelen patkány is, aki csipőből hazudik és mivel szociopata másnapra el is hiszi és bele is éli magát az igazába, amit persze két sorral feljebb meghazudtól azonnal több poszt. Őszintén sajnálom az anyját, lehet valaki hülye vagy furcsa, de a gerinctelen szarháziságot szerintem minden szülő kudrarcnak éli meg. Pedig biztos vagyok benne, hogy nála valamilyen hormonális funkcionális rendellenesség az alap...
F_Viktor
@SystemError: Szerintem sem kell túlspilázni, egyszerűen fizetett bérenc.
F_Viktor
@SystemError: Ez a @Shikari: gyerök is egy ezek közül:
"A hónap Facebook-bejegyzésében leplezte le a fideszes trollgyárat a keszthelyi ellenzék"
alfahir.hu/2019/07/16/keszthely_trollok?fbclid=IwAR3oZUB3k6JmR3lurd7LrTQC6rW-qZQ_pmPx0mSDe62XjIv7JKSu8JgDlv4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.