A visszaélések kimeríthetik az emberiesség elleni bűncselekmények kategóriáját, de ez valamiért egy cseppet sem hatotta meg a magyar kormányt. Az ENSZ-vizsgálat így is elindul. Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa csütörtökön határozatot szavazott meg arról, hogy előzetes vizsgálatot indít a Fülöp-szigeteki "drogellenes háborúban" a nyílt utcán agyonlőtt fiatalok ezrei ügyében, számol be az MTI. Az erről szóló határozatot Izland terjesztette a tanácsa el. A Genfben ülésező, 47 tagú testületben lefolytatott szavazáson 18 ország voksolt a javaslat mellett (köztük az Európai Unió tagországai), 14-en ellene (köztük Kína), míg 15 ország tartózkodott (köztük Japán). A közmédia arról viszont már szemérmesen hallgat, hogy Magyarország nemmel szavazott az ezrek életét követelő vérengzés kivizsgálására.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy ha jól belegondolunk még csak meg sem lepődünk, ahogy azon sem, hogy sokan ezért szeretik ezt a retardált dagadt törpét és bandáját!
lampa laz
Szomorú tény, de tuggyuk, h különleges vonzalmat éreznek hatalmon lévő politikusaink a világ legundorítóbb, leginkább elutasított és legnagyobb utálattal övezett figurájaihoz. Ezt a "szeretetet" a bennük levő közös kapcsolja össze.
RonaGyuri
@lampa laz: igen ahogy a latin mondja: similis simile gaudet!!! =))
Commenter
Hasonló a hasonlónak örül. Lassan már csak a világ diktátorai állnak szóba velünk. Országimázs fidesz módra. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.