Az elmúlt hetekben többször remegett a kancellár nyilvános eseményeken, ezzel kapcsolatban készült közvéleménykutatás.

(Forrás: Index)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@tulipan: ...és általában a betegéget nem produkálni szokták,hanem az jön bejelentés nélkül!
A Zorbán produkálja az "emberközelségét",de elég szarul!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé' is is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Ahelyett, hogy akkor is, éppen Ócsán, az Echo-TV-ben, a röfödet bámulta volna? A külföldieket bántalmazó horda tagkjai, a TI haverjaitok voltak, nemde? Látszik ám a hiányos a neveltetésetek ? azt bányás-óvódába se jártatok - + a lócitromokon nőttetek fel .ugyibár?
bence
@durbincs: ! Neveltetésrő beszél az , aki többszöri nekifutás után sem találta meg az anyját ! Próbálkozz még ! Talán romámiában megtalálod !
durbincs
@bence: maga lelki szerencsétlen ,+ meg még az órdenáré ákkcentusa ?
durbincs
@tulipan: @csak húgy .: a vizelős kő-lator -má vizeli ?
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a tőlünk több, mint 1000 km.-re levő, ploesti bányák legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, köcsög, román paraszt? lelki szere ncsétlan, hozzá még hanytatóan ordináré, gusztustalan az Ákcentusod is ?
durbincs
tulipan: @csak húgy .: a vizelős kő-lator -má vizeli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. September 17., 07:23
Eltűnt egy 15 éves fiú Budapesten
Itthon - 2019. September 17., 06:49
Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon