Az elmúlt hetekben többször remegett a kancellár nyilvános eseményeken, ezzel kapcsolatban készült közvéleménykutatás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@tulipan: ...és általában a betegéget nem produkálni szokták,hanem az jön bejelentés nélkül!
A Zorbán produkálja az "emberközelségét",de elég szarul!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Igazuk van a németeknek, hogy Merkel egészsége magánügy. S mindaddig az, míg nem nyilvánosan produkálja a tüneteket.
tulipan
Hát persze, hogy magánügye, mint ahogy az is, hogy mit kajál, egész nap, mikor fürdik !
kokopelli
@tulipan: ...és általában a betegéget nem produkálni szokták,hanem az jön bejelentés nélkül!
A Zorbán produkálja az "emberközelségét",de elég szarul!
verőce21
Ilyen remegősen átveszi vajon Putyin, valamelyik orosz cégóriáshoz, sokadik igazgatónak? :)
Commenter
Akinek egy ország vezetése a kezében van annak az eü állapota sosem lehet teljesen magánügy, mert egészségi állapota mind munkájára, ezáltal az országra is kihat. Nekünk megvolt a negatív példa: antall már jelölésekor, megválasztásakor tisztában volt azzal hogy beteg. Mégis elvállalta a jelöltséget, később a miniszterelnökséget, kormányt alakított pedig már beteg volt.Ez iszonyú felelőtlenség volt az országgal szemben. Ráadásul betegségét csak addig sikerült titokban tartania amíg csurka álnok módon nyilvánosan hátba nem támadta. antallnak nem lett volna szabad vállalni a miniszterelnöki poziciót, megromlott egészsége miatt le kellett volna mondania és vissza kellett volna vonulnia. Pártjával és politikájával rengeteget ártott az országnak Egy huszadik századi ember volt aki a 19-18. században élt annak a gondolkodásmódját képviselte akkor amikor rohamléptekkel változott a világ. Maradt volna az orvostörténeti múzeumban az ország jobban járt volna. A mostani orbánt végképp neki köszönhetjük, sajnos.
kokopelli
@tulipan: ...senki nem kérdezi odaát,hogy az Orbán állandó szájnyalogatása és mozgása
mit takar,nem beszélve az állandó "zabálásának" mutogatása!Az nem népközeli,hanem ka-
jaközeli! A disznóvágás és a többi baromság is máshol magánügy lenne,ergo...!
kokopelli
@Commenter: amit A.M. megkapott,az általába a 60-on felülieket fenyegeti! Leírtam az orvosi
véleményt is a kór nevével és az orvos személyével együtt!El kellett volna a "fityiszeseknek" ol-
vasniok!
tulipan
@kokopelli: Nem csak abból "látszik" világosan, mindenki számára, hogy, mennyire beteg!!!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Aheylett, hogy éppen Ócsán, az Eco-TV-ben, a röfödet bámulta vola?
1magyar
@durbincs: junkert és egyéb más alkalmazottat ittasan el szokták küldeni haza és elbocsájtják a munkahelyéről. mérkell meg szédeleg de azaz ő baja, de amit az uniós polgárok ellen tett azért meg felelősségre kellene vonni.
kokopelli
@tulipan: Nem érdemes rá egy szót sem pazarolni! 95%-ban nem is értem,hogy mit ír!
...és az úgy jó!...ß@ros kézzel és szájjal, IQ
bence
Szerintem is : Magánügy ! Amíg a Magyarok többségét nem zavarja , orbán nyelvöltögetése , nyakkendőjének kínos húzogatása , addig a német embereknek miért pont a kancellár remegése lenne a legfőbb témájuk ?! A munkáját ellenség keresés nélkül végzi és soha nem buzdította harcra a híveit !
bence
@durbincs: ! Nyasgem ! Ugye tudod mit jelent ?!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé' is is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Ahelyett, hogy akkor is, éppen Ócsán, az Echo-TV-ben, a röfödet bámulta volna? A külföldieket bántalmazó horda tagkjai, a TI haverjaitok voltak, nemde? Látszik ám a hiányos a neveltetésetek ? azt bányás-óvódába se jártatok - + a lócitromokon nőttetek fel .ugyibár?
bence
@durbincs: ! Neveltetésrő beszél az , aki többszöri nekifutás után sem találta meg az anyját ! Próbálkozz még ! Talán romámiában megtalálod !
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a tőlünk több, mint 1000 km.-re levő, ploesti bányák legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, köcsög, román paraszt? lelki szere ncsétlan, hozzá még hanytatóan ordináré, gusztustalan az Ákcentusod is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.